PROGRAMA XVè APLEC DIES 1, 2, 3, 4 i 5 de JUNY de 2005

 
 
Llegir les cartes i salutacions de diferents responsables en motiu de l'Aplec:
 
 
 
 

 

DIA 1
de 17:00 a 21:00 h.- Exposició a la Seu del districte de Nou Barris. A les 20:00 h. Acte oficial (amb roda de premsa) de la inauguració de l’exposició de copes del RCD Espanyol, objectes de col·lecció, dels Srs. Pablo Ornaque i Jordi Puyaltó i exposició fotogràfica de 50 anys de la GPE Manigua, a la Seu de districte de Nou Barris (Dr. Pi i Molist, 133 BCN).
Amb l’assistència d’Autoritats Municipals, Consellers de l’Espanyol i premsa.

 

DIA 2
de 17:00 a 21:00 h.- Exposició a la Seu del districte de Nou Barris.

 

DIA 3
de 17:00 a 21:00 h.- Exposició a la Seu del districte de Nou Barris.

23:00 h.- A la Sala de Festes NUEVA ÉPOCA, Gran Via 770 BCN, (entrada gratuïta amb invitació) Programa amb tertúlia amb les penyes en Directe de Radio Marca (89.10 FM) En acabar el programa, a partir de les 0:00 h. Festa Perica. (Caldrà retirar les invitacions a la Federació Ccatalana de Penyes de l'Espanyol, GPE Manigua o Radio Marca)

 

DIA 4 – MATÍ
de 11:00 a 12:30 h.- Exposició a la Seu del districte de Nou Barris.

12:30 h. Acte oficial de cloenda de l’exposició, amb parlament del Periodista Sr. Francisco González Ledesma, Responsables de la Regidoria de Nou Barris, President del RCD Espanyol de Barcelona, Consellers de l’Espanyol i directius de penyes.

DIA 4 – TARDA
MEMORIAL PEPE MAURI (Organitzat per la FCPE).
17:30 h. A la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol de Barcelona de Sant Adrià del Besòs, partit triangular de Futbol Femení:
(Equips per determinar, amb el RCD Espanyol, al tancament de la revista)
Amb l’assistència de la família de Pepe Mauri i Consellers de l’Espanyol.

DIA 5

11:00 h.- Trobada de tots els pericos i de les Penyes a la Plaça Sant Jaume.


11:15 h.- Benvinguda i actuació grups d’animació.


11:30 h.- Recepció solemne (restringida) al Saló de Cent. Mentrestant, continuarà l’actuació de grups d’animació a la Plaça Sant Jaume.


12:15 h.- Pregó de l’Aplec a càrrec de Carles Canut. Parlaments d’autoritats municipals, President de l’Espanyol, President Honorífic Aplec (Sr. Manuel Meler) i President penya organitzadora, des de la mateixa Plaça Sant Jaume.


12:30 h.- Cercavila des de la Pl. Sant Jaume, pel carrer Ferran, Rambles, fins a Colon. Des d’allà, els autocars de les penyes i els autocars llançadera, recolliran el personal per dur-lo al Complex Esportiu de la Mar Bella (pavelló).


13:45 h.- Recepció dels comensals a la terrassa de la Marbella, amb refrescos i més actuacions.


14:30 h.- Dinar (veure el Menú) del XVè Aplec.

Mentre es du a terme l’àpat, hi haurà sorteig de regals. En acabar-lo, hi haurà els discursos i parlaments de rigor. Al final Música.

Pàgina principal

Veure localització Plaça d'Àngel Rodríguez