Per fi és possible celebrar un Aplec de Penyes a la ciutat de Barcelona. I segur que no serà un Aplec més, sinó un gran Aplec com correspon a una entitat cinquantenària com la vostra, nascuda igualment, com el nostre Club, a la capital de Catalunya.

Esperem arrodonir aquest important acte amb l'adjudicació d'un carrer a la ciutat que porti el nom del fundador del nostre Club, el Sr. Àngel Rodríguez, qui no va dubtar gens a fer el mateix a la ciutat que més estimava i que no era una altra que Barcelona.

A la Gran Penya Espanyolista Manigua heu passat moltes dificultats per arribar a complir aquests cinquanta anys, i segurament un dels més difícils ha estat l'actual, perquè heu posat els vostres sentits per assolir que aquest Aplec romangui per sempre en el record de tots els que formem part d'aquest gran Club.

Estic segur que després de la celebració d'aquests actes deixarem en evidència els qui encara pensen que no estimem la nostra terra i, més encara, la nostra ciutat. Perquè s'ha demostrat sobrerament quin és el nostre origen, el qual serà present per sempre i al qual mai no renunciarem.

Des de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol volem agrair el vostre esforç i animar-vos a seguir treballant amb la mateixa constància en els propers cinquanta anys.

Visca la Gran Penya Espanyolista Manigua i Visca l'Espanyol!

Vicenç Nos i Melich
President de la FCPE

 
Tornar