Vull felicitar la Gran Penya Espanyolista Manigua per la celebració del 50è aniversari de la seva fundació i el seu suport al RCD Espanyol de Barcelona al llarg de tots aquests anys. Les penyes són espais de trobada i de relació per a molts aficionats a un esport com el futbol, que representa un autèntic fenomen a la nostra societat.

Barcelona és una ciutat associada al món de l’esport i sobretot al futbol i ho és no només per les grans fites esportives que la ciutat ha tingut el privilegi d’organitzar, sinó perquè nombroses entitats esportives van sorgir a la nostra ciutat al començament del segle XX. El RCD Espanyol és, sens dubte, un dels clubs grans de Barcelona i part de la història esportiva de la nostra ciutat.

Com a barcelonins, ens sentim molt orgullosos de poder felicitar una de les penyes més antigues de l’Espanyol, la Gran Penya Espanyolista Manigua. Us desitjo que aquest primer Aplec de Penyes espanyolistes a la nostra ciutat sigui el marc per seguir endavant en aquesta tasca de suport a l’entitat i una trobada que ens permeti compartir la passió pel futbol i l’estimació pel RCD Espanyol.

Felicitats i molt bon Aplec!

Joan Clos
Alcalde de Barcelona


 
Tornar