El XV Aplec de Penyes del nostre Club serà el primer que se celebri a la ciutat de Barcelona, on ja hi tenim una dotzena de penyes repartides pels diversos barris. És una gran satisfacció, i un motiu d’orgull, que una de les més antigues, la Gran Penya Espanyolista Manigua sigueu enguany l’amfitriona d’una festa que tindrà per a vosaltres una doble significació, ja que celebreu també el 50è aniversari de la vostra fundació.

Els propers 4 i 5 de juny, tots els espanyolistes ens trobarem a Barcelona i omplirem els carrers de sentiment i de color blanc-i-blau. Amb la temporada de futbol ja finalitzada, i havent deixat l’equip en una segura molt bona posició, gaudirem de dos dies molt intensos d’activitat “perica” en què ens ho passarem d’allò més bé i tindrem l’oportunitat de compartir les nostres inquietuds i projectes de futur.

Com és costum en els nostres Aplecs, hi haurà actes per a tots els gusts i edats. Teniu tota la nostra confiança i suport per tal que gaudim d’un dels millors Aplecs de la nostra història. Tores les penyes que us han precedit en l’organització de l’Aplec n'han posat una gran il·lusió, com vosaltres, i aquesta ha estat la clau per assolir l’èxit.

Des d’aquestes ratlles m’agradaria, també, agrair la col·laboració que ens han ofert les autoritats de la ciutat per facilitar-ne l’organització.

Companys de la Gran Penya Espanyolista Manigua, teniu tot el recolzament per fer el proper mes de juny un Aplec Inoblidable.

Feliç 50è aniversari i feliç Aplec a tots!Daniel Sánchez i Llibre
President del RCD Espanyol de Barcelona SAD


 
Tornar