L’esport sempre té una vessant tant o més important que la merament competitiva, i el XV Aplec de Penyes del RCD Espanyol és un acte que ho demostra clarament. Aquests tipus de trobades que periòdicament se celebren a diferents punts del nostre país són una demostració de la capacitat que té el món de l’esport de crear situacions de companyonia i d’interrelació entre les persones en un ambient lúdic i festiu.

La celebració d’aquest Aplec coincideix, a més, amb el 50è aniversari del naixement de la Gran Penya Espanyolista Manigua, l’entitat organitzadora de la festa. Per la Secretaria General de l’Esport, és una satisfacció i un orgull comprovar que aquesta penya arriba al mig segle de vida amb la mateixa vitalitat i il·lusió amb les quals va començar.

Vull trametre-us la meva felicitació per aquests anys de dedicació a l’esport català, alhora que desitjo que la història i la llarga trajectòria esportiva de la vostra entitat continuïn plenes d’èxits en el futur i consolidin la cultura esportiva i els valors que heu anat transmetent amb fermesa durant tots aquests anys.

Sé que no és fàcil l’organització d’aquesta mena d’actes, per la qual cosa vull agrair i lloar la feina realitzada per la Gran Penya Espanyolista Manigua, que s’ha encarregat de tenir-ho tot a punt per a l’Aplec. Estic segur que superats els nervis inicials, i amb l’ajut de tots els participants, la festa serà un veritable èxit.

Que passeu un feliç Aplec!


Rafel Niubò Baqué
Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya

 
Tornar