Notícies i actualitat

 

Novembre 2023

FOTO OFICIAL DE LA SECCIÓ DE FUTBOL DE LA GPE MANIGUA, A L'STAGE FRONT STADIUM.

El passat dimecres 1 de novembre de 2023, tingué lloc a l’Stage Front Stadium, la presentació i foto oficial de les diverses plantilles de la Secció de Futbol de la GPE Manigua. Un acte encapçalat pel seu president, Josep Maria Perelló i la junta directiva de l’entitat, que s’inicià amb la presentació de l’equip Juvenil B de Segona Juvenil, el Juvenil A de Primera Juvenil, l’Amateur B i finalment l’equip Amateur A.

La GPE Manigua vol agrair al RCD Espanyol de Barcelona i a la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, el suport i la col•laboració rebuda per poder celebrar aquest acte a l’estadi del RCD Espanyol i las facilitats mostrades a tal efecte.

Totes les fotografies, a aquest enllaç.

 

Octubre 2023

LA GPE MANIGUA, A L'APLEC DE TARRAGONA.

Avui, 8 d’Octubre de 2023, ha tingut lloc a la ciutat de Tarragona, la celebració del 31è Aplec de Penyes del RCD Espanyol organitzada per la Penya Pericos de Tarragona, que es va ajornar en el seu dia pel motiu del descens del primer equip. Amb un sol de justícia, una quarantena de penyes – els veritables protagonistes de l’efemèride – que no s’han volgut perdre aquest esdeveniment que ha tingut lloc al Serrallo, en una versió reduïda per les circumstàncies, però igualment impregnada de l’orgull de ser pericos, i del caliu i el sentiment espanyolista tradicional del que mai faltarà dins la nostra afició, siguem els que siguem i estiguem on estiguem.

Després de la rebuda de les penyes i posteriorment de la comitiva oficial del RCD Espanyol, han sonat les notes del nostre himne, així com el “glòria als herois”, interpretació feta per un solista de violí. També han estat presents autoritat de l’Ajuntament, així com el President del Nàstic. En aquesta ocasió ha estat Robert Hernando qui ha fet el pregó de l’Aplec, un autèntic “gladiador” de la vida. Després ha tingut lloc un esmorzar de forquilla, amb el tradicional tall del pastís, el típic sorteig de regals, el present per les penyes que s’han desplaçat a la capital tarragonina i els habituals parlaments, així com l’intercanvi de la bandera de l’aplec a l’ambaixada de Castellbell i el Vilar que agafarà el relleu el proper juny i esperem que amb el desigs de tots fet realitat, d’un Espanyol altre cop a la màxima divisió del futbol espanyol, d’on mai hauria hagut de sortir.

La nostra ambaixada espanyolista, la GPE Manigua, ha estat present a aquest esdeveniment de reafirmació perica, amb cinc integrants, tant en els bons moments com en els menys bons. Finalment, varies activitats s’han dut a terme, com visites al museu del Port, al circ romà i amfiteatre, o un viatge amb “golondrina” per tota la llarga extensió del port de Tarragona

Totes les fotografies de l'Aplec, clickant a aquest enllaç.

 

Agost 2023.

LOTERIA DE NADAL.

Com acostuma a ser tradicional per a aquestes dates, la GPE Manigua us invita a participar en el sorteig de la loteria de Nadal, que tindrà lloc enguany a Madrid el proper dia 22 de desembre. La Penya Manigua jugarà amb el número 62.937.

Als interessats en participar-hi, l’import total serà de 23 euros, corresponents als 20 euros del dècim (la quantitat que es juga), més un recàrrec de 3 euros com a donatiu per l’entitat.

Per participar-hi, us podeu dirigir al següent telèfon:
620 910 526.

Aquest any, esperem que si ens toqui!...

GPE Manigua.


Juliol 2023

CELEBRADA L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA. REELEGIDA L'ACTUAL JUNTA DIRECTIVA.

Ahir 27 de juliol de 2023, va tenir lloc en segona convocatòria, l’Assemblea Extraordinària de Socis de la GPE Manigua, en la que es van aprovar els comptes del passat exercici.

Atès que no es va presentar cap candidatura alternativa a la presidència de la Penya un cop s’havia exhaurit el mandat, l’actual junta ha estat reelegida per un nou període de quatre anys. Segueixen per tant, els mateixos integrants en una Junta Directiva que queda configurada de la següent manera:

La Gran Penya Espanyolista Manigua convoca als seus socis i sòcies el proper 27 de juliol de 2023, a l’Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc al Mpal. Vall d’Hebron (Carrer de la Granja Vella s/n. de Barcelona), un cop expirat el mandat de l’actual junta directiva. Aquesta es celebrarà en primera convocatòria a les 20:00hores, i en segona a les 20:30h, (es prega assistir-hi en segona convocatòria a les 20:30h), sota el següent ordre del dia:

Lectura i aprovació de l’acta de la darrera assemblea.
Informe de gestió de Presidència.
Aprovació de les comptes de l’exercici 2022-23.
Elecció de President, per fi de mandat, i dels càrrecs de la Junta Directiva.
Precs i preguntes.

Desitgem i esperem la vostra assistència. Moltes gràcies!.
En cas que no sigui possible assistir-hi personalment, s’adjunta un document de delegació de vot per omplir i enviar-lo a la següent adreça:

gpemanigua@gmail.com

GPE MANIGUA

Novembre 2022

20ª GALA DE PENYES DEL RCDE. LA GPE MANIGUA, INSIGNIA D'OR.

 

 


Ahir dissabte 26 de novembre de 2022, i després de superar el parèntesi marcat per la pandèmia del còvid-19, tingué lloc la celebració de la 20ª Gala de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona al RCDE Stadium de Cornellà-El Prat.

Amb la presència del CEO de l’entitat Mao Ye Wu, el conseller Rafa Marañón, executius de l’entitat, de la Fundació Privada del RCDE al seu màxim nivell amb Fernández Teixidó, i de l’Agrupació de Veterans, la FCPE -amb Ton Roig al capdavant-, celebrà aquest esdeveniment amb un nou format més fresc i renovat.

Una de les innovacions fou el lliurament –que a partir d’enguany serà ja habitual – de la insígnia d’or a les penyes que compleixen el mig segle de vida i la d’argent per les que arribin a la xifra dels 25 anys. Naturalment, totes aquelles que ja havien arribat a aquesta antiguitat ho van rebre en l’ocasió al ser la primera vegada que s’institueix aquesta distinció.

Motiu pel qual, la nostra penya, la GPE Manigua va rebre l’ insígnia d’or després de superar i de llarg aquest requisit, complint enguany els seus 67 anys de vida.

També com sol ser tradicional, el moviment penyístic lliurà els seus habituals premis corresponents a la temporada precedent 2021/22 i els no menys habituals sortejos de regals sempre relacionats amb el nostre club. Tampoc hi faltà l’habitual reconeixent a totes les penyes presents i a l’animalista en particular. I tampoc faltaren els parlaments del president de la FCPE Ton Roig, i de Mao Ye.

L’acte amenitzat per Pepo Guardiola – fill del mític cantant José Guardiola, que fou el comiat de David Bley com a speaker del club, finalitzà amb un cocktail. .

 

Setembre 2022

Loteria de Nadal.

Com sol ser tradicional per a aquestes dates, la GPE Manigua us invita a participar en el sorteig de la loteria de Nadal, que tindrà lloc a Madrid el proper dia 22 de desembre. La Penya Manigua jugarà amb el número 26.169.

Als interessats en participar-hi, l’import total serà de 23 euros, corresponents als 20 euros del dècim (la quantitat que es juga), més un recàrrec de 3 euros com a donatiu per l’entitat.

Per participar-hi, us podeu dirigir al següent telèfon:
620 910 526.

A veure si aquest any ens toca!

 

Juliol 2022

Celebrada l'Assemblea Ordinària de Socis de la GPE Manigua.

Ahir dissabte 2 de Juliol de 2022, tingué lloc a les instal•lacions del Camp de Futbol de la Vall d’Hebron, l’Assemblea Ordinària de Socis de la GPE Manigua celebrada en segona convocatòria. Entre els diferents punts de l’ordre del dia aprovats, es va ratificar en els càrrecs la composició de la següent Junta Directiva:

 

Juny 2022

Torneig juvenil amb el Dinamo de Kiiv, i La Salle Bonanova.

El passat dimecres 15 de juny, el nostre juvenil va disputar un Torneig triangular davant del Dínamo de Kiiv i La Salle Bonanova, empatant davant de l'equip d'Ucraïna i guanyant La Salle. Fantàstics resultats per tancar la temporada.

Foto: FCF


Juny 2022

Convocatòria d'Assemblea Ordinària de Socis de la GPE Manigua.

La Gran Penya Espanyolista Manigua convoca als seus socis i sòcies el proper dissabte 2 de juliol, a l’Assemblea Ordinària de Socis que tindrà lloc a les instal•lacions del Camp Mpal. de Futbol de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquesta es celebrarà en primera convocatòria a les 16,30h i en segona convocatòria a les 17,00 hores (es prega assistir-hi en segona convocatòria a les 17,00 h.), sota el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l’acta de la darrera assemblea.
2. Informe de gestió de Presidència.
3. Aprovació de les comptes de l’exercici 2021-22.
4. Renovació de càrrecs de la Junta Directiva.
5. Precs i preguntes.

Desitgem i esperem la vostra assistència. Moltes gràcies!.
En cas que no sigui possible assistir-hi personalment, s’adjunta un document de delegació de vot per omplir i enviar-lo a la següent adreça:

gpemanigua@gmail.com

DOCUMENT DE DELEGACIÓ DE VOT

GPE MANIGUA

 

 

Maig 2022

La GPE Manigua, a l'Aplec d'Àvià ("L'Aplec de la Natura").

Ahir, diumenge 29 de maig de 2022 i desprès que ni l'any 2020 ni al 2021 es pogués dur a terme per la pandèmia del còvid-19, es celebrà a la localitat d’Avià (27 Km2 i 2.240 habitants), el 30è Aplec de Penyes del RCD Espanyol organitzat per la Penya Pericos del Berguedà amb Josep Badia al front d’aquesta ambaixada perica. D’ençà les 9 del matí en que s’iniciaren els actes amb l’habitual esmorzar ambientat amb els acordionistes d’Avià, fins prop de les 18,00h en que acabà la jornada, més de cinc-cents penyistes de més de 70 penyes, així com personalitats del món espanyolista, es donaren cita en la festa anual de les penyes periques.

 

Desprès de l’esmorzar al parc del Tossal, el cercavila pels carrers d’Avià, el pregó a càrrec de l’ex jugador del RCDE David García, els parlaments amb l’alcaldessa Patrocini Canal com a màxima autoritat del poble, a partir de les 12h. tingué lloc varis esdeveniments alhora, com un partit (Trofeu Joan Costa Badía) entre els veterans de l’Avià i un equip format per integrants en la seva major part de la FCPE al camp de futbol Alfons Gonfaus, o exhibició de varis grups musicals a la plaça de l’Ateneu (ball country, havaneres i concert de Patum). També hi hagué durant el matí, una exposició dels 5 trofeus que al Dakar guanyà el corredor local Marc Coma, així com motos clàssiques de Ramon Gangolells.

Després del partit de futbol en que tingué protagonisme especial en Marc -fill del nostre president i ex jugador de la Manigua- amb un gol i una assistència a l’equip de les penyes, hi hagué un pica-pica, tot just abans del tradicional dinar de germanor a la pista coberta, on s’inicià el mateix desprès d’escoltar “El cant dels Ocells” a flauta a càrrec de Xavier Salas en memòria de quants ens han deixat en aquests tres darrers anys. Entre mig del dinar, els típics sortejos, records a les penyes presents, la tradicional foto del pastís, els parlaments i el traspàs de la bandera de l’Aplec a la Penya de Tarragona que serà l’ambaixada perica que organitzarà l’Aplec següent, el de 2023. Per part del RCD Espanyol encapçalà la delegació blanc-i-blava el seu CEO, Mao Ye i el conseller Rafa Marañón, acompanyats d’una nodrida representació d’ex jugadors i ambaixadors de l’entitat, i executius diversos. Ton Roig s’estrenà al front de la FCPE en el seu primer aplec com a president. La GPE Manigua estigué present amb 5 integrants, representada a nivell directiu al més alt nivell amb el seu president Josep Maria Perelló, el vicepresident Epifanio Rojano y el Secretari General, Josep Maria Tobeña.

 

Totes les fotografies de l'ampla galeria, amb aquest enllaç

 

 

Abril 2022

Presentació del futbol base a l'RCDE Stadium.

Aquest diumenge 24 d’abril de 2022, ha tingut lloc a l'RCDE Stadium a Cornellà-El Prat, la presentació i foto oficial, dels equips de la secció de Futbol de la GPE Manigua. En un matí assolellat i desprès del parèntesi degut a la pandèmia del còvid-19 que ens va impedir dur a terme aquest tradicional esdeveniment, els tres equips de l’entitat (Juvenil, Amateur B i Amateur A) s’han fet les habituals fotografies, amb els seus cossos tècnics i membres de la directiva de la Penya, encapçalada pel seu President, Josep Maria Perelló.

Totes les fotografies de la presentació, clicant aquí.

 

Gener 2022

Trobada de jugadors i tècnics dels anys 1977 i 78.

Aquest dissabte 29 de gener de 2022, ha tingut lloc a l’RCDE Stadium, una emotiva trobada de jugadors i cos tècnic de l’equip infantil de la Penya Manigua dels anys 1977-78, així com de directius de l’època i actuals. Un matí ple d’emocions i amistat i quin lloc millor per celebrar-ho que al nostre estadi. Des de la Penya Manigua volem agrair al RCD Espanyol de Barcelona així com a la FCPE, les facilitats donades per poder dur a terme aquest bonic esdeveniment.Gener 2022

La GPE Manigua, protagonista a "Marca Pericos". Entrevista a Josep Maria Perelló.

Aquest migdia, i dins del programa “Pericos Marca” de Radio Marca Barcelona, en la secció dedicada al món social perico que porta en Luis Domínguez, la GPE Manigua ha sigut avui la penya protagonista amb una entrevista al nostre president Josep Maria Perelló. Aquí podeu escoltar-la.

https://www.spreaker.com/user/radiomarcabcn/27-01-2022-13-30-00-pericos-a-radio-marc_1?utm_campaign=episode-title&utm_medium=app&utm_source=widget


Desembre 2021

Molta sort a la nova junta de la FCPE encapçalada per Ton Roig.

La Junta Directiva de la GPE Manigua, desitja a la nova Junta Directiva de la FCPE encapçalada per en Ton Roig i resen escollida després del procés electoral, molta sort i els majors èxits en la constant i àrdua tasca de defensar els interessos de les penyes del RCD Espanyol, i alhora fem vots que les nostres penyes puguin veure al nostre club assolir en aquesta nova etapa que encetem, moments millors de major il•lusió i satisfacció tant a nivell esportiu com social.

GPE Manigua.


Novembre 2021

Agraïment a Araceli Pérez per la seva tasca al front de la FCPE.

La GPE Manigua vol expressar el seu agraïment a Araceli Pérez en aquesta etapa al capdavant de la Junta Directiva de la FCPE i a quants han format part de la seva junta durant el seu mandat.

Ens ha tocat viure anys força complicats aquests darrers, en tots els aspectes, i des d’aquestes línies volem significar l’esforç, i la constància en el treball, així com el suport que en tot moment ha mostrat aquesta junta en vers les penyes del RCD Espanyol defensant els seus interessos i alhora recolzant sempre al nostre RCD Espanyol.

GPE MANIGUA.

GPE MANIGUA

 

Setembre 2021

La GPE Manigua, participarà al sorteig de loteria de Nadal.

Com sol ser tradicional per a aquestes dates, la GPE Manigua us invita a participar en el sorteig de la loteria de Nadal que tindrà lloc a Madrid el dia 22 de desembre d’enguany. La Penya Manigua jugarà amb el número 26.169.

Als interessats en participar-hi, l’import total serà de 23 euros, corresponents als 20 euros del dècim (la quantitat que es juga), més un recàrrec de 3 euros com a donatiu per l’entitat.

Per participar-hi, us podeu dirigir al següent telèfon:
620 910 526.

A veure si encara que sigui per insistència i constància, aquest any ens toca!

GPE MANIGUA


Agost 2021

La GPE Manigua rep de la FCF, el trofeu com a campió del nostre Juvenil B.

El passat dimarts 27 de juliol, a la seu de la Federació Catalana de Futbol al carrer Sicília de Barcelona, el nostre president de la GPE Manigua, Josep Maria Perelló, va recollir el trofeu que acreditava al nostre equip Juvenil “B” com a campió de lliga del grup 20è de la Segona Divisió Juvenil. El conjunt manigüer va fer ple de victòries, aconseguint el triomf en els dotze encontres disputats i assolint l’ascens a la Primera Divisió Juvenil.


Juny 2021

El Juvenil "B" de la GPE Manigua, campió de lliga, ascendeix a Primera Divisió Juvenil.

Secció de futbol de la GPE Manigua, temporada 2020/21.

Enguany la GPE Manigua disposava dins la seva secció de futbol, de 3 equips; després de moltíssim temps tornava a configurar un equip amateur, a més de dos equips juvenils. Les coses ja es van torçar d’un bon primer moment, ja que el conjunt amateur va debutar el passat 10 d’ octubre i disputada la primera jornada, una nova onada de la pandèmia obligà a suspendre les competicions de la FCF fins que el passat 20 de març del 2021 es van reprendre i van poder iniciar el campionat els nostres equips juvenils.

Ha estat una temporada força atípica en tots els sentits. La FCF disposà que els campionats de lliga es disputessin a una sola volta. La pandèmia ja ens havia deixat sense ascens del juvenil la passada campanya al impedir disputar-se les darreres jornades del campionat i al decretar-ne els estaments federatius que no hi haguessin descensos de categoria, fet que ens afectà lògicament en el nostre objectiu.


Juvenil B, brillant campió de lliga. Ascendeix a 1a Divisió Juvenil.

Ara, aquesta temporada, s’ha pogut assolir amb contundència i brillantor. El nostre juvenil B entrenat per Matías, derrotant a domicili a la Guineueta (0-2), ha obtingut a manca d’una jornada per la finalització, el títol de campió de lliga i l’ascens a 1a. Divisió Juvenil, en sumar tots els punts en joc en 11 jornades disputades. Els manigüers han aconseguit marcar 58 gols a favor, i n’han encaixat 11.


Juny 2021

La GPE Manigua a l'acte de presentació de la campanya de socis del RCDE.

 

Ahir dijous 3 de juny, tingué lloc al RCDE Stadium, l’acte oficial de presentació de la nova campanya d’abonaments del RCD Espanyol per la temporada 2021/22.

Sota el lema “Perico de carnet”, hi van participar quatre dels millors publicistes que a més a més son pericos (Toni Segarra, Piera Martorell, César García i Gustavo Martínez), una nodrida representació del Consell d’Administració de l’entitat encapçalada pel Director General José María Durán i executius de l’entitat, ex jugadors del primer equip espanyolista i una representació de les penyes del RCD Espanyol, entre elles, la GPE Manigua que estigué representada pel seu president Josep Maria Perelló. Fou el retorn dels penyistes a l’estadi després de la pandèmia. L’acte fou conduit pel periodista Héctor Ruiz.

 

Podeu veure el video del RCD Espanyol d'aquesta presentació, clicant aqui..

 

Maig 2021

UNA AFICIÓ DE PRIMERA.

El RCD Espanyol de Barcelona, un cop aconseguit el tant desitjat i ineludible retorn a la màxima categoria del futbol espanyol, ha tingut la bona iniciativa de reconèixerel suport i patiment de l’afició perica en aquest llarg any a l’infern de la segona, i des del primer partit desprès d’assolir aquesta fita fins el final d’aquesta temporada, romandran a l’estadi les banderes de les seves penyes. La GPE Manigua, alhora que participà en aquesta iniciativa, felicita al RCD Espanyol per aquest ascens, esperant es pugui acabar de rubricar amb el títol de lliga i desitja que l’entitat acabi redreçant definitivament el seu rumb en el seu retorn a primera i sàpiga definir un projecte sòlid i encisador, sense més sobresalts traumàtics com el viscut enguany, i digne d’una institució de 120 anys.

FELICITATS, ESPANYOL!!! Un club... sempre, de primera.


Març 2021


50 ANYS DE FUTBOL FEMENÍ AL RCD ESPANYOL.
Inicis... amb la Manigua, com a protagonista.

L’any 1971 –enguany en aquestes dates s’està celebrant el mig segle d’aquell esdeveniment–, un grup de socis del RCD Espanyol van decidir crear un equip femení de futbol on poguessin jugar les noies defensant la samarreta perica.

La iniciativa per anar fent-se camí, tingué que superar les veritables barreres socials i traves polítiques d’aquella època, el menyspreu de massa gent, així com la indiferència de la pròpia entitat que tampoc era pas massa favorable a aquesta idea.

Avançant els mesos, i en vista de la negativa del nostre club a assumir com a pròpia una secció de futbol femení que trigaria encara varies dècades a que es fes realitat, fou la GPE Manigua qui donà aixopluc a aquest projecte. Li donà cobertura i suport legal als pioners del futbol femení espanyolista en els seus primeres passos, al constituint-se una junta directiva conjunta integrada pels fundadors del futbol femení espanyolista i membres de la GPE Manigua amb, el seu president.

Aquí us oferim els documents que acrediten aquest fet, l’acta fundacional del futbol femení perico i la seva relació amb la nostra penya.

 

Gener 2021


La GPE Manigua de dol. Ha mort Miquel Sorribes.

El món penyístic perico està de dol. Ha mort a l’edat de 74 anys, Miquel Sorribes Sánchez, el President de la Penya Pericos de Riudecanyes, qui era soci de la GPE Manigua i en altre etapa fou directiu de la nostra entitat. A més cal significar que el seu fill, l’Albert Sorribes, estigué vinculat amb la nostra penya doncs fou jugador de la Manigua des d’aleví fins a juvenil.

Volem transmetre el nostre condol als seus familiars i amics, així com a la Penya Pericos de Riudecanyes per la pèrdua d’aquest històric penyista perico.

Descansi en pau, Miquel Sorribes

 

Desembre 2020


LA GPE MANIGUA US DESITJA UN BON NADAL I UN FELIÇ ANY 2021.

La Junta Directiva de la GPE Manigua us desitja bon Nadal i bones festes, i una feliç sortida i entrada d’any, posant-hi les nostres esperances en que 2.021 faci oblidar-nos de totes les adversitats i desgràcies que em hagut de patir amb el seu predecessor 2020, que esgota ja, els seus darrers moments.

Salut, molta paciència i felicitat per a tothom, i molts èxits per l’Espanyol i les seves penyes!

Junta Directiva de la GPE Manigua

 

Octubre 2020

120 anys defensant la pluralitat a l'esport català.

Per molts anys, Espanyol!.

Foto: FCPE.cat

Avui 28 d’octubre, el RCD Espanyol de Barcelona compleix 120 anys d’existència. L’actual emergència sanitària ens impedeix a tots els penyistes i pericos en general, pogué celebrar-ho amb la solemnitat i emotivitat que l’efemèride es mereix, amb la ja tradicional ofrena floral a l’estàtua de l’Afició.

En aquestes complicades circumstàncies que ens toquen viure, la GPE Manigua vol felicitar al RCD Espanyol per aquests 120 anys i desitjar que el més aviat possible tornem tots a la més plena normalitat i amb el nostre club a nivell esportiu, allà on li correspon per la seva història i la seva magnitud com a institució esportiva al nostre país.

GPE Manigua.

 

ctubre 2020

La GPE Manigua torna a jugar al 26.169

La Penya Manigua tornarà a jugar al número 26.169 en el sorteig de la loteria de Nadal que tindrà lloc a Madrid el proper dia 22 de desembre d’enguany.

De nou la nostra penya repartirà dècims d’aquest número esmentat. Als interessats en participar-hi, l’import total serà de 23 euros, corresponents als 20 euros del dècim (la quantitat que es juga), més un recàrrec de 3 euros com a donatiu per l’entitat.

Per participar-hi, us podeu dirigir trucant al telèfon 620 910 526.

A veure si encara que sigui per insistència i constància, aquest any ens toca!

 


 

Octubre 2020

ES COMPLEIXEN 15 ANYS DE LA INAGURACIÓ DE LA PLAÇA ÀNGEL RODRÍGUEZ A BARCELONA.

Aquest dimarts 6 d’Octubre es compleixen 15 anys de la inauguració de la Plaça en honor del fundador del RCD Espanyol, Àngel Rodríguez Ruiz (1879-1959)

Aquell dia es va esmenar un greuge històric ja no només pel fet de tractar-se d’una entitat esportiva de la magnitud del RCDE al nostre país, sinó per que a més els pericos havien de sofrir la indignitat de veure com el fundador del seu etern rival futbolístic si tenia aquesta consideració, amb el nom d’un carrer a la capital de Catalunya.

I fou la GPE Manigua qui posà en marxa un procés de sol•licitud a les instàncies pertinents per que es dugués a terme aquesta reparació moral d’aquest indesitjable greuge, als voltants del febrer de 2004. Després d’uns inicis complicats per que la demanda tirés endavant amb un sepulcral silenci administratiu, per la insistència i constància de la GPE Manigua i de tot l’espanyolisme, l’1 de març fou aprovat pel plenari del districte de Sarrià – Sant Gervasi (actuació aquesta, decisiva en tot el procés per obtenir l’èxit en la petició). Al marge de les més de mil adhesions particulars rebudes per e-mail, s’hi van adherir a aquesta sol•licitud, la FCPE, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de BCN, el plenari del districte de Sarrià – Sant Gervasi, i el propi RCD Espanyol de Barcelona. Finalment, el 8 d’abril de 2005 s’aprovà per unanimitat per part de la ponència del nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona, i la posterior signatura de l’Alcalde, posà fi a tot el procés.

La Plaça Àngel Rodríguez s’inaugurà finalment el 6 d’0ctubre en un acte públic, a l’indret que antany ocupava el sempre recordat i enyorat Estadi de Sarrià, destacant-se entre l’extensa representació de l’espanyolisme, la presència dels nets del fundador i dels presidents, de la GPE Manigua, D. Jordi Llopis, del RCD Espanyol D. Daniel Sánchez Llibre, i de l’Alcalde de Barcelona, D. Joan Clos que fou qui com màxima autoritat de la ciutat, descobrí la placa commemorativa.

Malgrat que amb el pas del temps, aquest indret (la plaça) ha caigut en l’oblit de l’espanyolisme per unes o altres raons (tant sols la pròpia Penya Manigua hi va celebrar-hi una presentació del seu futbol base al complir-se en 2010 els cinc anys de la inauguració a fi de recordar tal efemèride i reivindicar-la), i que a més ha patit la pròpia placa actes vandàlics en alguna ocasió, ara que es compleix aquest aniversari i davant la impossibilitat de dur a terme cap altre acte pel culpa del còvid, la GPE Manigua vol valorar, recordar i mostrar públicament l’agraïment a la tasca realitzada per uns pericos i manigüers que en el seu moment van posar tot el seu esforç en la iniciativa per esmenar aquesta injustícia de dècades que patia el RCD Espanyol de Barcelona.

 

 

Abril 2020

COMUNICAT:

La Gran Penya Espanyolista Manigua complirà el proper mes de maig, 65 anys des de la seva fundació com a penya independent (66 anys des que es constituí com a delegació n.4 de Gràcia dins la “Penya Blanc-i-blava Central”).

Degut a la situació extrema de gravetat sanitària a causa del COVID-19, i seguint les directrius de les autoritats sanitàries, les recomanacions de la pròpia FCPE i el seny que ha de dirigir totes les actuacions dels que estan al front d’una institució, els actes previstos amb motiu d’aquest aniversari de la nostra penya, queden suspesos.

Tanmateix, el nostre equip Juvenil de futbol base, es veurà - com tot el futbol territorial i de base desprès de la circular de la FCF de data 24 del present – en la impossibilitat de finalitzar el campionat regular de lliga tal com ha decidit la FCF al respecte. Esperant quines siguin les resolucions respecte als efectes classificatoris finals dels campionats, restem a l’espera amb les esperances d’ascens intactes.

El món del futbol de cap de les maneres no té que ser aliè a la gravetat de la situació que es viu en tots els àmbits de la nostra societat. Mai, el poder del diner i dels interessos particulars d'uns pocs, han d’imperar per sobre de la salut de la població en general i dels propis esportistes en particular, en aquests moments d’excepcionalitat.

Per últim - i en el pensament de quants integrem la Junta Directiva de la Penya Manigua és el primer de tot - , esperem i desitgem estigueu bé tots els nostres socis i familiars, integrants del nostre futbol base i familiars, tots els pericos, desitjar-vos la millor i més ràpida recuperació a quants ciutadans han patit aquesta pandèmia, i mostrar el condol per les famílies i amics de tots aquells que han perdut el bé més preuat, la vida.

GPE MANIGUA.

 

Març 2020

La Manigua, de dol.

En els darrers dies, ens ha deixat Nelson Badiola. Uruguaià arrelat al nostre país des de fa dècades, formà part al igual que el seu fill, del futbol base de la nostra penya. Nelson estigué durant els darrers quinze anys vinculat d’una manera o altre al futbol base, bé dirigint-ne equips a les diferents categories, actuant com a delegat i també com a delegat de camp. La GPE Manigua vol manifestar el seu condol i el fa arribar als seus familiars i amics i a quants van tenir l’ocasió de conèixer a qui amb el seu compromís, dedicació i simpatia, oferí el seu temps i sentiment per la nostra penya. Descansi en pau, Nelson.

GPE Manigua.

 

 

Febrer 2020

Presentació i foto oficial de la plantilla 2019/20

El passat dissabte dia 8 de febrer, va tenir lloc la presentació i fotografia oficial del futbol base de la GPE Manigua, representat pel seu equip juvenil. Retrobant-nos amb aquesta tradició, en aquesta ocasió l’acte tingué lloc al Camp Mpal. de la Vall d’Hebron de Barcelona, indret on ha vingut disputant els seus encontres el futbol base de la Penya Manigua.

Totes les fotos, aquí

 

Desembre 2019

Torneig solidari a Sant Feliu de Llobregat.

 

La GPE Manigua va participar en el Torneig Solidari Interescoles “1er Torneig Jordi Mascó”, que es disputà a l’Estadi Mpal. d’Atletisme de la ciutat del Baix Llobregat, el passat cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat.

El torneig, organitzat per la Penya Blanc-i-Blava de Sant Feliu de Llobregat, comptà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, del RCD Espanyol de Barcelona i de Cáritas Sant Feliu de Llobregat, i es disputà en categoria Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil.

La GPE Manigua que participà amb el seu equip juvenil el diumenge 29, acabà aconseguint fer-se amb el trofeu al vèncer 1-4 a la Penya Blanc-i-Blava de Sant Feliu de Llobregat.

La nostra penya fou convidada a participar-hi, fruït de les bones relacions existents d’amistat i germanor, amb aquesta ambaixada perica del Baix Llobregat.

 

Desembre 2019

La Manigua, solidària.

Al matí del passat dissabte 28 de desembre, va tenir lloc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a Sant Adrià del Besòs, el tradicional partit solidari “una joguina, una entrada”, que organitza la Federació Catalana de Penyes del RCDE i l’Agrupació de Veterans del RCD Espanyol.

Aquest esdeveniment va comptar amb el recolzament del RCD Espanyol, i la Gran Penya Espanyolista Manigua va participar-hi amb directius, socis, i jugadors del seu futbol base.

 

 

 

Desembre 2019

BON NADAL I FELIÇ 2020!

La GPE Manigua vol desitjar-vos un bon Nadal, una feliç sortida i entrada d’any. Que 2020 faci realitat els nostres somnis i desitjos; que ens porti a tots salut, felicitat, i en ell veiem redreçar la trajectòria esportiva del nostre club continuant una temporada més en el lloc on per història, entitat i afició, mereixem.

 

Novembre 2019

 

La Penya Manigua està de dol. Mor A. Batalla, soci n. 2.

Assabentats de la luctuosa noticia de la mort de D. Antoni Batalla Monguet, soci número 2 de l’entitat, la junta directiva de la Gran Penya Espanyolista Manigua vol expressar el seu més sentit condol per tant irreparable pèrdua, i vol expressar tota la seva solidaritat i afecte en vers els seus familiars i amics més pròxims. Descansi en pau, Antoni Batalla, perico i manigüer!

GPE MANIGUA.


 

 

Novembre 2019

Empat en un partit amistós internacional de veterans.

A les 12:00 hores del passat diumenge 10 de novembre, al Camp Municipal de la Vall d’Hebron de Barcelona, els veterans de la GPE Manigua disputaren un amistós internacional amb l’equip danès del Thuro Boldklub.

El partit que finalitzà amb resultat d’empat a 3 gols, es disputà degut a les relacions d’amistat i germanor que uneixen a ambdues entitats, doncs el conjunt nòrdic ja ens havia visitat el 3 de desembre de 2017 disputant també un encontre amistós en idèntic lloc davant els veterans manigüers.

La GPE Manigua vol agrair a la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol per la cessió de l’equipació del nostre equip

 

 

Novembre 2019

La GPE Manigua present a la XIX Gala de Penyes del RCD Espanyol.

de Presidents del RCDE Stadium, ahir va tenir lloc la celebració de la XIX Gala de Penyes del RCD Espanyol. La GPE Manigua representada pel seu President, Josep Maria Perelló i el seu Secretari General Josep Maria Tobeña, hi estigueren presents un any més.

Organitzat per la FCPE, assistiren els membres de la seva junta directiva encapçalada per la seva presidenta Araceli Pérez. Per part del RCD Espanyol, el seu vicepresident Carlos García Pont i el conseller Mao Ye, i els diversos executius de l’entitat perica, entre ells, Jaume Martínez encarregat de les relacions amb les penyes. La Fundació Privada del RCDE també hi estigué present al seu màxim nivell, amb el seu president Fernández Teixidó i Jordi Munté. L’agrupació de veterans, així com els ambaixadors socials del club (Marañón, Bertomeu, Iñaki, i Diego Orejuela) .

Al voltant de 75 penyes i 280 penyistes que, malgrat la decebedora i preocupant marxa dels dos primers equips de l’entitat, no van voler perdre’s aquest tradicional acte del mon penyístic i feren costat al club en aquests complicats moments.

Després del vermut previ, del lliurament d’un obsequi a tots els nens i nenes presents, dels sorteigs habituals en aquests actes, tingué lloc l’àpat i com no podia faltar, la tallada protocol•lària del pastís, per passar a la concessió dels diversos guardons que anyalment concedeixen les penyes. Entre els premiats, Marc Roca (millor jugador), Eli del Estal (millor jugadora) Adrià Pedrosa (revelació), Nico Melamed (futbol base) - resen arribat del partit davant el Prat que acabà amb triomf perico i anotant el primer dels dos gols del filial -, Moisés Hurtado (veterans) i Diari La Grada. que el recollí el seu director Jordi Luengo per la difusió i promoció de les penyes. Tots assistiren a recollir els guardons llevat de Marc Roca que tot i dur el 21 a la samarreta i haver arribat al primer equip des del més avall de la base, no tingué a bé entendre de què va això i assistir amb orgull a l’acte – al marge de Pedrosa convocat amb la selecció sots-21 que no li fou possible, però es dirigí als presents a través d’un video-.

Emotius moments al concedir-se un guardó honorífic de reconeixement a títol pòstum a Jordi Puyaltó. El professor perico José María Gay de Liébana i Rafa Marañón, reberen el pin de plata i d’or, respectivament, de la FCPE. També han rebut distincions varies ex membres del femení amb Rosa Pedrosa al capdavant. Finalment, el lliurament d’un record a totes les penyes presents. Amb els parlaments d’Araceli Pérez i del vicepresident García Pont, es posà punt a l’acte als voltants de les sis de la tarda.


TOTES LES FOTOGRAFIES DE LA GALA, AQUÍ

 

 

Octubre 2019

La GPE Manigua participa en l’ofrena floral del 119è aniversari del RCD Espanyol.

 

Ahir vespre, amb motiu dels actes de celebració del 119è aniversari del RCD Espanyol de Barcelona, la GPE Manigua participà a l’ofrena floral que tingué lloc junt a l’estàtua de l’Afició al exterior del RCDE Stadium a Cornellà de Llobregat i que comptà amb la presència de membres del RCDE, penyistes i socis del nostre club.

A l’acte, al marge de la nostra penya – representada pel seu President, Josep Maria Perelló i el seu Secretari General Josep Maria Tobeña – hi va prendre part diverses penyes del nostre club dipositant els seus rams de flors blanc-i-blaves al peu de l’estàtua. La FCPE estigué representada al màxim nivell amb la seva Presidenta, Araceli Pérez acompanyada per membres de la seva junta directiva.

La representació del RCD Espanyol estigué encapçalada pel seu Vicepresident, Sr. García Pont, i també hi fou present el conseller Mao Ye Wu, els futbolistes Adrià Pedrosa, Andrés Prieto, Débora García, Cristina Baudet i el capità dels Specials Christian López. La Fundació Privada del RCDE amb el seu President Antoni Fernández Teixidó, Jordi Munté, els vicepresidents Esteban Oromí i Emilio Álvarez i un llarg nombre dels seus patrons, els ambaixadors Rafa Marañón, Bertomeu, Iñaki i Diego Orejuela. Dins la part executiva de l’entitat perica, Alberto Ariza com a responsable de l’àrea social, Agustín Rodríguez director de comunicació, Jaume Martínez responsable de les relacions amb les penyes, i el portaveu esportiu Joan Capdevila.

Per molts anys, RCD Espanyol !!!

 

Veure totes les fotografies, aquí

 

Setembre 2019

La GPE Manigua jugarà al 26.169, a la loteria de Nadal.

La GPE Manigua jugarà al número 26.169 en el sorteig de la loteria de Nadal que tindrà lloc a Madrid el proper 22 de desembre de 2019.

Enguany la nostra penya repartirà dècims d’aquest número esmentat. Als interessats en participar-hi, l’import total serà de 23 euros, corresponents als 20 euros del dècim (la quantitat que es juga), més un recàrrec de 3 euros com a donatiu per l’entitat.

Per participar-hi, us podeu dirigir trucant al telèfon 620 910 526, i/o fer un ingrés al compte bancari següent:

ES75 2038 6626 1060 0016 0054

 

 

Juny 2019

Reelegida la candidatura de Josep Maria Perelló.

La GPE Manigua va celebrar Assemblea Extraordinària de Socis el passat dijous 20 de juny, en la que es van aprovar tots els punts del ordre del dia.

Entre els punts aprovats, cal esmentar la reducció de la quota de soci per la propera temporada 2019/20, que passarà a ser de 15 euros.

Atès que no es va presentar cap candidatura més a la presidència que la del actual President Sr. Josep Maria Perelló, aquest queda reelegit com a president pels propers quatre anys. A la junta directiva s’incorpora el Sr. Josep Ramírez qui serà l’encarregat de la difusió en xarxes socials.

La Junta Directiva queda de la següent composició:

 

Juny 2019

Una diada de fi de temporada, diferent.

Ahir diumenge, la GPE Manigua va celebrar la seva cloenda oficial de temporada pel que respecta al seu futbol base representat enguany per l’equip Juvenil. Va ésser, en el marc d’un encontre amistós disputat en el Camp de La Plana de Sant Miquel de Fluvià. Allà, a terres de l’Alt Empordà, s’enfrontaren al campió del grup 5è de Segona Juvenil, la Penya Unionista Figueres (penya de la UE Figueres, radicada a Vilamalla), entrenada per qui fora tècnic de l’entitat manigüera, José Cruz Durán. Per similitud de colors amb els locals, la Penya Manigua jugà amb la segona indumentària.

En una matinal assolellada, amb la forta calor com a protagonista i amb la tramuntana sense aparèixer, el partit fou molt entretingut amb diverses fases després que s’avancés el conjunt manigüer i els gironins li donessin la volta al marcador abans del descans guanyant 3-1. Els de Juan Rosa igualaren a tres gols, tornant altre cop a veure’s avall en el marcador amb una desavantatge de dos gols, escurçant distàncies posteriorment i igualant en el darrer sospir del partit establint el definitiu 5-5. Els golejadors de la Penya Manigua foren: Diego, Ibra, Roger, Abdel i Mamadou. El partit a més, serví també per alinear jugadors a prova a ambdós conjunts en un ambient molt relaxat i cordial per part d’ambdues entitats.


Després de finalitzar l’encontre, es procedí com sol ser habitual en aquest esdeveniment que tenia lloc fins les hores tradicionalment al camp de la Vall d’Hebron, al lliurament de medalles commemoratives i a més en aquesta ocasió, d’un obsequi per cadascú dels jugadors i cos tècnic de l’equip. També, la Penya Manigua tingué un reconeixement als jugadors Diego Herrero, Miguel Campos, Roger Jiménez i Josep Maria García, al rebre una placa commemorativa en finalitzar la seva etapa al futbol base de la Penya, després d’haver passat pels diversos equips i categories des de ben petits.

Finalment es va procedir a dinar a un restaurant d’aquest poble riberenc del Fluvià, el tècnic del quadre gironí amb els integrants de l’equip de la nostra penya amb el cos tècnic, directius i familiars que també van voler desplaçar-se a l’esdeveniment,.

TOTES LES FOTOGRAFIES, FES CLICK AQUÍ.

 

 

Juny 2019

La GPE Manigua, a l'Aplec del Cava.

Una ampla representació (9 membres) de la GPE Manigua encapçalada pel seu President Josep Maria Perelló, estigué present ahir diumenge als actes de la diada central de l’Aplec de Penyes del RCD Espanyol, que enguany es va dur a terme a Sant Sadurní d’Anoia organitzat per la Penya Blanc i Blava d’aquesta població.

Més de nou-cents espanyolistes es donaren cita en aquest 29è Aplec, que amb la classificació europea de l’equip, mostrà que el veritable sentiment espanyolista és més viu que mai i al mateix temps, il•lusionats tots amb el nou projecte esportiu encapçalat per David Gallego, qui participà en l’acte de parlaments a la Plaça de la Vila.

De bon matí, en un dia bastant ennuvolat climatològicament parlant, s’iniciaren els actes centrals d’aquest Aplec, amb el tradicional esmorzar al Parc de la Rambla, aquest cop - i com durant tota la jornada a tots els esdeveniments – regat amb el cava que ha fet famosa a aquesta vila arreu del mon sencer. Els “Timbalers Tabalots” de Sant Sadurní, s’encarregaren de la tamborinada que acompanyà a tots els pericos i periques en el tradicional cercavila pels carrers de Sant Sadurní, fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament, on tingueren lloc els tradicionals parlaments als presents, després de l’acte institucional dins el consistori. Rafa Marañón com a pregoner de l’Aplec, el tècnic del primer equip David Gallego, i l’Alcalde de la població Josep Maria Ribas es dirigiren als presents. En aquests moments, en el que el sol feu acte de presència amb tot el seu màxim esplendor i força - en un dia amb cel força tapat -, s’agraïa tenir altre cop les copes de cava a disposició dels presents, també allà.

Posteriorment i repartit en grups de varies penyes, s’ha accedit a visitar les diferents caves de la població i el grup restant, a l’Espai Xocolata Simón Coll i el Centre d’Interpretació del Cava Fassina. Pel que respecta a la nostra penya, ens va tocar gaudir del plaer de visitar una petita però familiar cava, la Maria Oliver Portí on els propietaris ens van donat tot tipus d’explicació en l’art del procés de l’elaboració del cava i com no, vam pogué comprovar-ho per nosaltres mateixos, provant-ho.

Per finalitzar l’Aplec, el plat fort que sempre és el dinar de germanor. I en aquest cas, dins l’inigualable marc del Celler Gran de les Caves Codorniu, preciós espai tant dins, com fora de les caves pròpiament dites en tot l’espai circumdant. En sala de projecció, es visionà dos videos (un sobre la història del RCDE i altre –com no! - sobre els diversos caves Codorniu). El dinar, amb el tradicional tall de pastís, les ampolles de cava sempre presents en tot el dinar, els tradicional sorteigs de productes de les empreses i comerços que han col•laborat, merchandaising del RCDE, el records per totes les penyes presents, els parlaments institucionals, i finalment el relleu de l’Aplec, que l’agafa la Penya Pericos del Berguedà pel 2020.

Dins del torn pels parlaments, es dirigiren als presents el President de la penya organitzadora, Pere Joan Olivella, la Presidenta de la FCPE Araceli Pérez, el Vicepresident García Pont (amb la confirmació del gran anunci de la conversió del deute de Rastar Group a capital social), i l’Alcalde de la població, Josep Maria Ribas. A l’acte també hi estigueren presents membres dels consistoris de les ciutats que van organitzar els aplecs precedents com foren Blanes i Gelida. La Fundació Privada del RCDE, Agrupació de Veterans, i el propi RCDE representat al màxim nivell pel Vicepresident García Pont i el Conseller Mao Ye, no hi faltaren a la festa major de les penyes que és l’Aplec. Amb un brindis pels èxits del RCDE i de les seves penyes, es donà per finalitzat l’Aplec del Cava.

Sens dubte, un gran dia en el que altre cop els pericos militants, el voluntariat que son les penyes com a principals artèries per les que flueix la sang blanc-i-blava a les diverses ciutats i pobles, han gaudit i mostrat ben alt a tothom, la força d’aquesta centenària institució esportiva.


Totes les fotografies de l'Aplec, aquí.

 

 

Juny 2019

Convocatòria d'Assemblea Extraordinària de Socis de la GPE Manigua.

La Gran Penya Espanyolista Manigua convoca als seus socis i sòcies el proper 20 de juny de 2019, a l’Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc al Mpal. Vall d’Hebron (Carrer de la Granja Vella s/n. de Barcelona), un cop expirat el mandat de l’actual junta directiva. Aquesta es celebrarà en primera convocatòria a les 20:00hores, i en segona a les 20:30h, (es prega assistir-hi en segona convocatòria a les 20:30h), sota el següent ordre del dia:

Desitgem i esperem la vostra assistència. Moltes gràcies!.
En cas que no sigui possible assistir-hi personalment, s’adjunta un document de delegació de vot per omplir i enviar-lo a la següent adreça:

gpemanigua@gmail.com

DELEGACIÓ DE VOT.


Maig 2019

Felicitats, RCD Espanyol!

La junta directiva de la GPE Manigua felicita al RCD Espanyol per assolir la setena plaça al campionat de lliga, i la seva classificació per disputar la propera Europa League. En una temporada amb grans ratxes contraposades, l’equip de Joan Francesc Ferrer “Rubi”, ha sabut redreçar la trajectòria quan menys feia imaginar-ho, i amb un pletòric final de lliga ha assolit la classificació europea després de dotze temporades. Ens omple de joia a tots i volem mostrar la nostra felicitació pública a tot el planter i a tots els estaments de l’entitat.

També, volem felicitar i alhora donar força ànims a tots els integrants del RCD Espanyol “B”, que malauradament no aconseguí per ben poc assolir la fase d’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol, que per mèrits va merèixer. Per que, els nois de David Gallego han dut a terme una gran temporada independentment que no s’hagi pogut accedir a la quarta plaça.

GPE MANIGUA

Video: RCD Espanyol.

Maig 2019

La GPE Manigua, solidària amb els refugiats.

La GPE Manigua, compromesa amb els valors d’integració i solidaritat, va fitxar fa uns mesos, fent-se càrrec de les despeses federatives, tres nois refugiats tutelats per la Generalitat, nascuts a Senegal i Gàmbia, i que es van integrar al seu equip Juvenil.


Març 2019

Ha mort Jordi Puyaltó, ex Secretari General de la GPE Manigua.

Ens ha deixat Jordi Pujaltó Quintana a la'edat de 65 anys. Si no fa gaire l’espanyolisme va patir la pèrdua irreparable de Juan Segura Palomares, ahir ens sobtava la noticia de la mort d’en Jordi, a qui el seu cor ja li bategava amb dificultats seguint sempre el sinuós transcórrer de la nostra entitat.

Jordi Puyaltó va pertànyer com a jugador a la històrica secció de bàsquet, sent més conegut per la seva faceta de col•leccionista perico (la seva casa a Tiana era gairebé un museu), com a historiador fou un dels promotors de la idea de que en el futur el RCDE albirés la possibilitat de gaudir d’un museu, escriptor junt a José Antonio Pastor del llibre bibliogràfic de Ricardo Saprissa, col•laborador i divulgador en mitjans de comunicació en programes pericos, membre de la comissió d’assessors històrics del RCDE i la Fundació Privada RCDE, així com conseller del RCD Espanyol SAD al inici de l'etapa de Joan Collet al front de l'entitat espanyolista.

A la vessant social del RCD Espanyol, Jordi Puyaltó també formà part del moviment penyístic del nostre club, pertanyent a diverses penyes en diverses èpoques. Formà part d’aquesta penya (Gran Penya Espanyolista Manigua), de la seva junta directiva amb el càrrec de Secretari General, en un moment a més en que com a tal, fou una de les dues persones encarregats de signar la demanda que la GPE Manigua presidida per Jordi Llopis presentà als tribunals contra l’ens públic de Televisió de Catalunya (TV3) per la infame ocultació dels actes de l’Aplec de Penyes que tingué lloc en 2005 a la ciutat de Barcelona.

Des de la GPE Manigua volem mostrar el nostre condol als familiars, i amics del finat, i fer-los arribar tota la nostra solidaritat en aquests durs moments per tant irreparable pèrdua. Descansi en pau.

Barcelona, 5/03/2019, JUNTA DIRECTIVA GPE MANIGUA.

 

 

Novembre 2018

Condol per la mort de Juan Segura Palomares.

La Gran Penya Espanyolista Manigua vol fer arribar al RCD Espanyol - i per que a través d’ell es faci extensiu a tots els familiars i amics - , el nostre condol per la mort de Juan Segura Palomares, qui durant tant de temps estigué vinculat professionalment al nostre club i sentimentalment fins el seu darrer dia de la seva existència.

La nostre penya, a més, com no podria ser d’altre manera, valora la seva trajectòria com a periodista i escriptor perico, sent referent cabdal de la narració de la nostra història a través de la seva obra. Com a creadors i organitzadors del Periconcurs de la història del RCD Espanyol, lamentem encara molt més si això és possible, tant irreparable pèrdua.

Enviem una forta abraçada a tots els familiars i amics de “Palo”, i mostrem tota la nostra solidaritat en aquests luctuosos moments.

Junta Directiva de GPE MANIGUA.

 

Novembre 2018

Juguem al número 48.652 a la loteria de Nadal.

La GPE Manigua jugarà al número 48.652 en el sorteig de la grossa de la loteria de Nadal que tindrà lloc a Madrid el proper 22 de desembre de 2018.

Enguany la nostra penya repartirà dècims d’aquest número. Als interessats en participar-hi, l’import total serà de 23 euros, corresponents als 20 euros del dècim (la quantitat que es juga), més un recàrrec de 3 euros com a donatiu per l’entitat.

Podeu participar-hi fent la reserva, els dimecres o divendres al Camp Mpal. de Futbol de la Vall d’Hebron - Teixonera, o trucant al següent telèfon: 620 910 526

 

Octubre 2018

La Manigua al 118è aniversari del RCD Espanyol, i a la XVIII Gala de Penyes.

 

Ahir diumenge 28 d’Octubre de 2018, el RCD Espanyol de Barcelona celebrà el seu 118è aniversari i aquesta jornada de l’efemèride de la institució perica, la FCPE l’escollí com a dia per que tingués lloc la XVIII Gala de Penyes del RCD Espanyol.

Representant a la GPE Manigua, estigueren presents el seu President Josep Maria Perelló, el Secretari General Josep Maria Tobeña, i exercint de Secretari de la Junta Directiva de la FCPE, Daniel Bosch, ex President de la nostra Penya.

Primer, com sol ser habitual en els darrers anys, tingué lloc l’ofrena floral de les penyes, Agrupació de Veterans i Junta Directiva de la FCPE davant l’Estàtua de l’Afició. En aquesta ocasió, iniciant-se l’acte a les 12:30 i sota una emprenyadora i intermitent lleugera pluja que no aconseguí deslluir ni impedí l’esdeveniment, culminà amb un emotiu discurs del President de la Fundació Privada del RCDE, Sr. Fernández Teixidó, qui es va referí als orígens del nostre club aprofitant que prèviament s’havia rendit un homenatge a la memòria d’Àngel Rodríguez Ruiz al nínxol del cementiri de Sant Gervasi on reposen eternament les restes del fundador del RCD Espanyol de Barcelona. Finalitzà l’ofrena quan el fill del recentment desaparegut Carles Canut, César, interpretà el “Glòria als herois”.

Posteriorment, i ja dins les instal•lacions del RCDE Stadium, tingué lloc un vermut previ a celebrar després el dinar de germanor de la Gala dins la Sala de Presidents, en el que més de 300 espanyolistes si donaren cita. Foren guardonats David López (millor jugador 2017/18), Berta Pujades (millor jugadora), Óscar Melendo (projecció esportiva), RCD Espanyol “B” (futbol base), Diego Orejuela (Veterans) i Diari La Grada (difusió de les penyes). A més, la FCPE concedí un guardó a l’equip “Special”, campió de la passada edició de “LaLiga Genuine”, i un guardó honorífic per Jaume Martínez, coordinador del RCDE amb les Penyes. En aquesta ocasió, reberen el Pin de Plata l’historiador i responsable del “Tour RCDE” David Tolo, i Xavi Salvatella al finalitzar la seva etapa de “DirCom”. El Pin d’or de la FCPE fou enguany per l’ex President del RCDE, Joan Collet.

També totes les penyes presents (més de 75), obtingueren un present, record d’aquesta XVIII Gala. No hi faltà el tradicional sorteig de merchandising relacionats amb el RCDE. Altre cop el fill d’en Carles Canut (qui rebé l’homenatge i l’admiració dels presents), oferí varies peces del seu repertori, i la FCPE li mostrà el seu agraïment així com a Ramon Liesa (“Senyor del Puro”) per la seva col•laboració.

Després dels agraïments al Club, a patrocinadors, Agrupació de Veterans i Fundació Privada, i a totes les penyes presents, amb el torn de parlaments a càrrec del Vicepresident del RCDE, Sr. Carles García Pont, i de la Presidenta de la FCPE, Araceli Pérez, a gairebé quarts de sis de la tarda es posà punt i final a l’acte, en el que estigué present també per part del RCDE el conseller Mao Ye i diversos executius de l'entitat com Alberto Ariza entre altres, i per part de l’Agrupació de Veterans entre altres personalitats espanyolistes, el seu President Rafa Marañón, “Coco” Bertomeu i Iñaki Pérez de Arrilucea, o la exconsellera Anna Maria Fusté.

Totes les fotografies, clicant aquí.

 

Octubre 2018

Nova junta directiva de la GPE MANIGUA.

La nova Junta Directiva de la GPE Manigua, queda configurada de la següent manera:

Setembre 2018

Ha mort Carles Canut, pregoner de l'Aplec de la Manigua a la Plaça de Sant Jaume.

Assabentats de la luctuosa noticia de la mort del actor i director teatral, Carles Canut i Bartra (Gerrí de la Sal 23/09/1944), la junta directiva de la GPE Manigua vol expressar el seu condol per tant irreparable pèrdua expressant el nostre pesar als seus familiar i amics.

Carles Canut, activista perico que sempre ha fet proselitisme del nostre club (col•laborà amb els períodics “Blanc i Blau” i “La Grada”), era soci honorific de la nostra penya, GPE Manigua, i serà recordat per sempre per ser qui feu el pregó manigüer de l’Aplec de Penyes del RCD Espanyol a la Plaça de Sant Jaume, que tingué lloc a Barcelona en 2005 organitzat per la nostra penya.

Descansi en pau, Carles Canut.

GPE MANIGUA.


Aquí podeu accedir al pregó que va fer en Carles Canut, i com definia la situació esportiva que ja es vivia al nostre país.

Juliol 2018

Ahir va tenir lloc l'Assemblea Ordinària de socis de la GPE Manigua.

La GPE Manigua va celebrar ahir nit l’Assemblea General Ordinària de socis. En la mateixa es van aprovar tots els punts en l’ordre del dia. A més, es va procedir a la ratificació dels integrants de la junta directiva. En fer-se efectiva la dimissió del Vicepresident i Tresorer Sr. Martín Cañadas, l’actual Secretari General Sr. Josep María Tobeña assumirà les funcions de tresorer amb caràcter provisional en aquest període inhàbil per les vacances, fins que al setembre es constitueixi una nova junta directiva.

La GPE Manigua vol agrair la vostra assistència a l’assemblea, i us desitja bones vacances.

GPE MANIGUA

Juliol 2018

Convocatòria d'assemblea ordinària de socis de la GPE Manigua.

La Gran Penya Espanyolista Manigua convoca als seus socis i sòcies, a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dimarts 24 de juliol, al Carrer Desfar nº 54 Baixos, de Barcelona. Aquesta es celebrarà en primera convocatòria a les 20:15hores, i en segona a les 20:45h., (es prega assistir-hi en segona convocatòria), sota el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la darrera assemblea.
  2. Informe de gestió de Presidència.
  3. Aprovació de les comptes de l’exercici 2017-18.
  4. Renovació de càrrecs de la Junta Directiva.
  5. Precs i preguntes.

Desitgem i esperem la vostra assistència. Moltes gràcies!.
En cas que no sigui possible assistir-hi personalment, s’adjunta un document de delegació de vot per omplir i enviar-lo a la següent adreça:

gpemanigua@gmail.com

DELEGACIÓ DE VOT


GPE MANIGUA
.

 

Juny 2018

La Manigua present a la "Nit dels Campions" de la FCF.

Ahir dimarts 19 de juny, tingué lloc al vespre en el Pavelló Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron, l’acte de lliurament i homenatge als campions de lliga i de Catalunya, de la temporada 2017/18, tant de futbol com de futbol sala depenent de la FCF, a la comarca del Barcelonès.

La GPE Manigua, amb el seu Infantil A – que va obtenir el títol de lliga tan sols fa tres dies -, estigué present amb una representació de l’equip amb el President Josep Ma. Perelló al capdavant i el Secretari General, Josep Ma. Tobeña. A l’acte fou presidit pel Vicepresident de la FCF, Joan Josep Isern, i comptà amb l’assistència de representants federatius i subdelegats de zona del màxim estament futbolístic català. També assistí el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besós, Juan Carlos Ramos.

Totes les fotografies, fent click aquí.

 

Juny 2018

Jornada festiva per acomiadar la temporada del futbol base.

Aquest dissabte 16 de juny, tingué lloc al Mpal. Vall d’Hebron – Teixonera de Barcelona, la tradicional “Diada de Final de Temporada” del futbol base de la GPE Manigua per acomiadar el curs futbolístic. La jornada, amb la presència del President de l'entitat Josep Maria Perelló, es desenvolupà sota una calor gairebé estiuenca, iniciant-se des de quarts d'onze del matí fins passades les quatre i mitja de la tarda amb un seguit de partits amistosos que disputaren els equips de l’entitat manigüera.

Tant l’Aleví - a la modalitat de Fútbol-7-, com l’Infantil “B”, aconseguiren el triomf després de tenir com a rivals a equips de l’Escola de Futbol Setmenat, mentre que l’Infantil “A” – protagonista de la jornada amb el títol de lliga aconseguit unes hores abans – també es va fer amb el triomf en derrotar a l’Escola de Futbol Sabadell. La GPE Manigua agraeix a ambdós clubs amics convidats, la participació en aquesta jornada festiva.

Finalment a la tarda tingué lloc un curiós encontre entre el Juvenil de l’entitat i un combinat de “velles glòries”, que acabà amb el triomf de l’equip primerament esmentat i que fou xiulat pel nostre vocal de la Junta Directova, l’Epifanio Rojano.

Totes les fotografies de la Diada, fent click aquí.

 

Juny 2018

Infantil "A", campió de lliga 17/18.

L’equip Infantil “A” de la Gran Penya Espanyolista Manigua, es va proclamar ahir dissabte 16 de juny al Mpal. Vall d’Hebron-Teixonera, campió de lliga del grup XXII de Segona Divisió Infantil, al vèncer 2-1 al CF Montañesa. El partit s’havia suspès per decisió arbitral al descans el dissabte 9 de juny amb victòria mínima dels locals (1-0, José), i es van disputar ahir matí els emocionants segons 35 minuts que li mancaven i amb inferioritat numèrica local. La Montañesa arribava a aquesta darrera jornada amb un punt més a la classificació i per tant depenent d’ells mateixos amb un empat en tenien més que suficient.

En un partit en el que els manigüers van estavellar tres pilotes al travesser, van aconseguir mitjançant Guillem Tomás el 2-0 que permetia somniar amb el títol de lliga. En el darrer quart d’hora, i a conseqüència de reduir distàncies en el marcador, la Montañesa es va ficar en el partit de nou i va vendre cara la seva pell. Els blanc-i-blaus defensaren amb ungles i dents l’avantatge en el marcador fins que s’exhaurí el temps i el col•legiat assenyalà la fi de l’encontre.

L’equip entrenat per José Cruz es va proclamar campió de lliga i assoleix l’ascens de categoria. Amb Eduardo González de delegat, al planter campió el formen els següents jugadors: Sergio Sancho i Alexandr Santos; Raul Muñoz, Kimi David, Martín Sanz, Kevin Andrés, Alejandro González, Andreu Torroella, Guillem Tomás, Eloy Lavilla, José González, Oubay Maalen, Jonathan Fernando, Pere Fors, Victor Serrano, Abel Sánchez, Christian Liñán i Juan Ramon. Felicitats a tots ells!

 

CLASSIFICACIÓ FINAL
PUNTS
PG
PE
PP
GF
GC
1
GRAN P. ESPANYOLISTA MANIGUA
83
27
2
1
174
29
2
C.F. MONTAÑESA D
81
26
3
1
200
15
3
ESC. COLLBLANC-TORRASSA CE B
73
24
1
5
111
54
4
DIAGONAL CLUB ESPORTIU
69
22
3
5
98
52
5
C.D. POMAR
60
19
3
8
121
60
6
C.F. BADALONA E
58
19
1
10
95
70
7
C.D. SANT GABRIEL F
47
14
5
11
103
70
8
U.E. SANTS E
41
12
5
13
72
66
9
C.F. ALZAMORA C
32
9
5
16
75
102
10
U.B. CATALONIA E
31
9
4
17
53
83
11
ESCUELA F. PERFOMANCE B
30
9
3
18
59
121
12
F.C . CAN BUXERES C
27
7
6
17
65
117
13
C.F. SISTRELLS D
24
7
3
20
52
120
14
P. BARCELONISTA BARCINO CE C
21
5
6
19
53
102
15
P.BARCELONISTA CINC COPES C
13
4
1
25
44
166
16
C.C.D. TURÓ PEIRA B
4
1
1
28
33
181

Totes les fotografies d'aquet partit i celebració del títol, aquí.

 

Juny 2018

Diada de fi de temporada.

Una temporada més, la Gran Penya Espanyolista Manigua posa punt i final a la temporada - en aquest cas la 2017/18 - dels seus equips del futbol base, celebrant-ho amb una jornada festiva de futbol.

La Diada de Fi de Temporada tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny al Mpal. de la Vall d’Hebrón de Barcelona, amb la disputa de diferents encontres amistosos.

Els partits que tindran lloc son els següents:

10:00h. Aleví “B” – Escola F. Base Sentmenat
11:30h. Infantil “B” – Escola F. Base Sentmenat
13:00h. Infantil “A” – Escola F. Sabadell
15:00h. Juvenil “A” – (rival per concretar)

Us hi esperem!.

GPE Manigua.

 

Juny 2018

La Penya Manigua, a l'Aplec de Penyes de Blanes.

Ahir diumenge 3 de Juny, la Gran Penya Espanyolista Manigua estigué present al XXVIII Aplec de Penyes del RCD Espanyol que tingué lloc a la vila de Blanes. La representació de la nostra penya estigué encapçalada pel President Josep Maria Perelló. En un dia força inestable meteorològicament parlant i en el que en diversos moments feu acte de presència el líquid element, sortosament no impedí el normal desenvolupament dels actes previstos. Blanes, la ciutat que obre les portes de la Costa Brava acollí a més de mil penyistes de tots els indrets de la geografia catalana, en l’aplec amb vistes al mar...

En representació del RCD Espanyol, el seu Vicepresident Primer, Carlos García Pont, el conseller Mao Ye Wu, i els executius de l’entitat Roger Guasch (Director General), Alberto Ariza (màxim responsable de l’àrea social), Jaume Martínez (encarregat de les relacions amb les Penyes), Xavi Salvatella (Director de comunicació i imatge), Jordi Munté (Fundació Privada RCDE) i els nous ambaixadors pericos i membres de la Agrupació de Veterans, Rafa Marañón, “Coco” Bertomeu, Iñaki Pérez de Arrilucea, Diego Orejuela, així com Pedro Patón, membres de l’APMAE amb el seu President Jorge García, Ferran Marín (Seccions Espanyol), entre altres.

A dos quarts de deu s’inicià la tradicional botifarrada a la Plaça dels Països Catalans, prop del mar i no gaire lluny de Sa Palomera, per després dur a terme el cercavila pels carrers dels voltants propers a la primera línia de mar fins arribar a l’Ajuntament amb la banda de música interpretant l’ himne del RCD Espanyol a la Plaça dels Dies Feiners, on tingué lloc el pregó amb la figura estel•lar de Luis García, un dels protagonistes d’aquest aplec. També els capitans del filial perico Lluis López i Marc Manchón es dirigiren als presents després de la seva gran campanya culminada amb l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol. Emotives paraules del President de la Penya Blanc Blava de Blanes Ramon Luis, per continuar el president de la comissió organitzadora Quim Torrecilla (Tinent Alcalde de la vila), el vicepresident del RCDE García Pont i l’Alcalde de Blanes, Mario Ros.

Després a la Sala García Tornel es pogué visitar una exposició que des de feia uns dies mostrava moments diversos sobre la història del nostre club i trofeus conquerits, i també es va pogué veure a un dels carrers propers, una catifa de flors de la penya de Blanes, en el marc de les festes del Corpus. Partit d’hoquei entre els equips de Seccions Espanyol i el Shum al pavelló, i al camp annex d’aquesta preciosa Ciutat Esportiva de Blanes es disputà un encontre de fútbol-7 ”Specials” entre el RCDE i el Girona FC. Posteriorment, l’Aplec arribà al punt culminant amb el tradicional dinar de germanor, amb un present per totes les més de vuitanta penyes congregades, amb el també habitual sorteig de diversos regals, l’emblemàtic tall del pastís, el lliurament de plaques commemoratives, el lliurament a Luis García del guardó Antoni Mañach (qui també s’endugué una figura de l’estàtua de l’afició i una samarreta de la penya Runners RCDE), els parlaments de Ramon Luis, de la Presidenta de la FCPE Araceli Pérez, de García Pont i del batlle Mario Ros, el reconeixement a l’equip d’ Specials que lliuraren el trofeu de campions de lliga a García Pont, a l’equip rival del Girona, a Seccions Esportives, i finalment, es procedí al tradicional relleu de l’Aplec que la P.B.B. de Blanes lliurà a la Penya de Sant Sadurní d’Anoia (2019). Per cloure l’Aplec, el castell de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Europlà de València.

Tan sols per posar punt i final a aquest relat, fer-nos nostres les paraules de Luis García més repetides en aquests moments en que l’entitat passa per moments un xic dubitatius: Unitat entre tot el món perico. Només units, seguirem sent forts i superarem totes les adversitats, que per altre part, no son pitjors que les que al llarg de la nostra història hem superat. Per tant, des d’aquestes línies fem una crida a la unió de tots els pericos i de totes les penyes.

Visca el RCD Espanyol i les seves penyes!!!

Totes les fotografies de l'Aplec, fent click aquí

 

Maig 2018

Mor Juli Pardo.

Assabentats de la luctuosa noticia de la mort del que va ser 24è President del RCD Espanyol, Juli Pardo i Padrós, la Junta Directiva de la Gran Penya Espanyolista Manigua vol expressar el seu més sentit condol, tota la solidaritat i recolzament moral al RCD Espanyol així com als seus familiars i amics en aquests dolorosos moments. El President Pardo, al que li tocà viure una etapa molt complicada a la nostra entitat, fou el primer i únic president del RCD Espanyol escollit directament per la voluntat popular dels seus socis, tot just abans de la conversió de l'entitat en SAD.

Descansi en Pau, Juli Pardo.
GPE Manigua.

 

Maig 2018

La GPE Manigua felicita a Araceli Pérez, escollida com a "Perica de l'Any" a La Grada.

La Gran Penya Espanyolista Manigua es congratula per que en l’elecció del “Perico de l’Any 2017” del periòdic “La Grada”, hagi recaigut aquest guardó en Araceli Pérez, actual Presidenta de la FCPE i de la Penya “Els Incansables”.

La Penya Manigua us fa arribar la seva consideració i satisfacció per aquest encertada distinció cap a una espanyolista de base que al llarg de la seva vida s’ha distingit sempre, - i continua fent-ho actualment al front de la FCPE -, en la seva diària lluita en defensa de l’Espanyol i les seves penyes.

Felicitats Araceli! Visca el RCD Espanyol i les seves penyes!.
GPE Manigua.


 

Abril 2018

ACORD DE COL•LABORACIÓ DE LA PENYA MANIGUA AMB HLK- RCDE ACADEMY

 

Des de novembre de 2017, la GPE Manigua està col•laborant – com no podia ser d’altre manera – amb la RCDE Academy-HLK, cedint part de les seves instal•lacions a fi de facilitar la posada en funcionament de la mateixa.

De seguida es va establir una sana sintonia entre l’empresa que gestiona aquesta Escola (HLK Club Futbol SL), i especialment amb la seva Presidenta, Weimei Ye Zhan, que a la vegada és la Presidenta de la Penya Blanc-i-Blava Mundial Xinesa

Fruït d’aquestes relacions, GPE Manigua ha signat un acord de col•laboració amb HLK CF SL i a la vegada, un de filiació.

Això suposa para la Penya, entrar de ple en l’organigrama i protocol d’entrenament de les Escoles del RCD Espanyol. Però també hi ha sacrificis, doncs a partir de la propera temporada 2018/19, els equips que ara tenim i els que es formin, competiran com HLK, des del Prebenjamí fins Cadets. La GPE Manigua com filial, competirà de moment en aquests inicis, en categoria juvenil.

Per més fotografies, fes click aquí.

 

Abril 2018

La GPE Manigua, protagonista al periòdic "La Grada".

A l’edició d’avui dissabte 7 d’abril del periòdic perico “La Grada” - i dins de la nova secció dedicada a les penyes del RCD Espanyol-, és protagonista la nostra penya. A l’article, Víctor Melero repassa alguns dels aspectes històrics i diferents activitats al llarg del temps de la Gran Penya Espanyolista Manigua. Des d’aquestes línies agraïm aquesta deferència i el suport al moviment penyístic per part d’aquest mitjà perico.

 

 

Març 2018

Modificació a la Junta Directiva.

Des del passat mes de febrer de 2018, la Junta Directiva de la G.P.E. Manigua queda configurada de la següent manera:

PRESIDENT: JOSEP MARIA PERELLÓ
VICEPRESIDENT i TRESORER: MARTÍN CAÑADAS
SECRETARI GENERAL: JOSEP MARIA TOBEÑA
COMPTADOR: MARCEL CAÑADAS
VOCAL 1er: ORIOL CRUCES
VOCAL 2n: EPIFANIO ROJANO
VOCAL 3r: DAVID DÍAZ

 

Desembre 2017

La GPE Manigua us desitja un bon Nadal i un bon any 2018.

 

Desembre 2017

Victòria dels Veterans de la GPE Manigua en un amistós internacional.

El passat diumenge 3 de desembre a les 12:30h., al Camp Mpal. de la Vall d’Hebron de Barcelona, tingué lloc un partit de veterans entre l’equip de la GPE Manigua i el club danès del Thuro Boldklub. El partit finalitzà amb triomf dels nostres per un marcador de 4-2.

La GPE Manigua vol agrair al RCD Espanyol per la cessió a través de les gestions de la FCPE de l’equipació del conjunt manigüer. Dades i fotografies facilitades pel nostre Coordinador, Lino Ramírez.

Novembre 2017

La GPE Manigua juga al número 55.652 de la Grossa de Nadal.

Reprenem la tradició d’oferir als nostres associats de la GPE Manigua la possibilitat de jugar a la Grossa de Nadal adquirint participacions del número

55.652

en el sorteig que tindrà lloc a Madrid el proper 22 de desembre de 2017. Es participarà en el sorteig amb la quantitat de 4 euros per papereta, sent el cost total de la mateixa, de 5 euros.

Si voleu jugar a aquest número, us podeu dirigir al següent correu: gpemanigua@gmail.com

o fer la corresponent reserva via telefònica trucant al següent número:
620 910 526

Per fer l’ ingrés a través del compte bancari, ho podeu fer deixant ben clar el vostre nom i el concepte “loteria”, en el compte del Banc de Sabadell

0081-0226-47-0001236133

GPE MANIGUA

Novembre 2017

Presentació oficial del futbol base de la GPE Manigua.

La GPE Manigua va presentar de manera oficial el seu futbol base corresponent a la present temporada 2017/18 en un acte que va tenir lloc el mati del passat dimecres al RCDE Stadium, a Cornellà – El Prat.

Un total de cinc equips (dos juvenils, dos infantils i un aleví) son en la present temporada els equips federats que disposa l’entitat manigüera.

L’acte va comptar amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Araceli Pérez, i del President de la GPE Manigua, Josep Maria Perelló, així com pràcticament la totalitat de la seva Junta Directiva.

Aquest esdeveniment ve tenint lloc des de 1980 en diversos escenaris relacionats amb el RCD Espanyol, com foren l’Estadi de Sarrià, l’Olímpic de Barcelona, la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol (batejada després amb el nom de Dani Jarque), la Plaça Ángel Rodríguez i l’actual Estadi del RCD Espanyol.

Totes les fotografies de la presentació...aquí

 

Octubre 2017

La GPE Manigua, present a l'acte de commemoració del 117è aniversari del RCD Espanyol.

Com ja ve sent una recent tradició, ahir 28 d’octubre, la Gran Penya Espanyolista Manigua participà a l’acte commemoratiu del 117è aniversari del RCD Espanyol de Barcelona que tingué lloc davant l’ “Estàtua de l’Afició” junt a l'estadi a Cornellà, als voltants de dos quarts d’una del migdia.

La Penya Manigua estigué representada a l‘esdeveniment, pel seu President Josep Maria Perelló i el seu Secretari General, Josep Maria Tobeña. També estigué present l’ ex President de la Manigua, Daniel Bosch, com a secretari de la FCPE. Per la seva banda, el RCDE estigué representat pel Conseller Delegat Ramon Robert, el conseller Mao Ye, l’ex President Julio Pardo, el director de l’àrea social Alberto Ariza, el “coordinador esportiu-institucional” Raul Tamudo, i l’encarregat de les relacions amb les penyes Jaume Martínez. També foren presents, Ramón Soley patró de la Fundació, “Coco” Bertomeu, Iñaki Pérez de Arrilucea i Pedro Patón per part de l’Agrupació de Veterans, i Ferran Marin per l’APMAE.

La Federació Catalana de Penyes encapçalada per la seva presidenta, Araceli Pérez, comptà amb el recolzament de la seva junta directiva. Penyistes i socis pericos que no s’han volgut perdre també un any més, aquesta emotiva celebració.

Per molts anys, Reial Club Deportiu Espanyol!!!.

Més fotografíes...aquí.

 

Octubre 2017

Presentació oficial del futbol base de la GPE Manigua.

 

El proper dimecres 1 de Novembre a partir de les 10:30h., tindrà lloc al RCDE Stadium a Cornellà – El Prat, les fotografies i la presentació oficial, del futbol base de la G.P.E. Manigua.

En aquest marc inigualable que és l’estadi espanyolista, es presentaran els cinc equips de l’entitat manigüera: Dos equips juvenils, dos equips infantils, i un equip aleví.

Al llarg del temps i de manera ininterrompuda des de 1980, diversos han estat els indrets espanyolistes que han servit de marc a les diferents presentacions del nostre futbol base: Estadi de Sarrià, Estadi Olímpic, Ciutat Esportiva, Plaça Àngel Rodríguez i Estadi de Cornellà - El Prat.La GPE Manigua complirà aquesta temporada 43 anys (des del 1975), mantenint equips federats de futbol base de manera ininterrompuda.


Agost 2017

La GPE Manigua, en front de la barbàrie terrorista gihadista.

La Junta Directiva de la GPE Manigua vol expressar la major de les condemnes a la barbàrie del terrorisme yihadista islamista que ha colpejat amb cruesa en les darreres hores el cor de la capital de Catalunya i Cambrils. Així mateix, després de lamentar els fets, mostra el seu condol per les víctimes innocents assassinades a tots les famílies destrossades en aquests moments tant durs, i el desig que totes aquelles que han resultat ferides, es recuperen el més aviat possible.

El món del futbol, no pot ser ni és, aliè ni insensible davant aquests esfereïdors esdeveniments i mostra tota la solidaritat envers les víctimes i en front dels que volen acabar amb el nostres principis amb els que es forja la societat al món occidental.

GPE MANIGUA.

 

Agost 2017

Dol a l'Espanyol. Mor Josep Manel Casanova.

La Junta Directiva de la G.P.E. Manigua, un cop s’assabenta d’aquest inesperat i tràgic fet luctuós, vol en primer lloc retre homenatge a Josep Manel Casanova, un home fidel als seus principis, jugador, tècnic, i sobre tot lluitador i forjador dels fonaments del nostre actual futbol base, aconseguint que aquest hagi sigut reconegut mundialment després dels seus visibles resultats al llarg del temps.

En segon lloc, expressar el nostre condol a tota la seva família i en especial al seu fill Carles (qui va formar part del futbol base de la nostra penya), a qui acompanyem en el sentiment en aquests dolorosos moments, i en general a tota l’afició espanyolista que avui es troba de dol en aquest moment de consternació, junt a la del que era el seu actual club, el Málaga CF, per tant irreparable pèrdua.

Descansi en pau, Manel. Glòria als herois del RCD Espanyol!.
GPE Manigua

Juliol 2017

Celebrada ahir 19 de juliol, l'Assemblea Ordinària de Socis.

Ahir vespre va tenir lloc en segona convocatòria, l’Assemblea Ordinària de Socis de la GPE Manigua. Entre d’altres acords, es van aprovar els comptes del passat exercici i es van ratificar els càrrecs que composen la següent Junta Directiva.

PRESIDENT: JOSEP MARIA PERELLÓ
VICEPRESIDENT: MARTÍN CAÑADAS
SECRETARI GENERAL: JOSEP MARIA TOBEÑA
TRESORER: JOSEP MARIA GARCÍA
COMPTADOR: MARCEL CAÑADAS
VOCAL 1er: ORIOL CRUCES
VOCAL 2n: EPIFANIO ROJANO
VOCAL 3r: DAVID DÍAZ

A més, es va informar als socis presents, que la GPE Manigua ha abandonat la seu social del Carrer Rosselló de Barcelona, establint-se ara al Carrer Desfar número 54, Baixos, tot i que de moment el local no roman operatiu.

 

Juny 2017

Convocatòria d’Assemblea General Ordinària de Socis:

La Gran Penya Espanyolista Manigua convoca als seus socis i sòcies el proper dimecres 19 de juliol, a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc al Carrer Desfar nº 54 Baixos, de Barcelona. Aquesta es celebrarà en primera convocatòria a les 20:00 hores, i en segona a les 20:30 h., (es prega assistir-hi en segona convocatòria a les 20:30h), sota el següent ordre del dia:

• Lectura i aprovació de l’acta de la darrera assemblea.
• Informe de gestió de Presidència.
• Aprovació de les comptes de l’exercici 2016-17.
• Renovació de càrrecs de la Junta Directiva.
• Precs i preguntes

Desitgem i esperem la vostra assistència. Moltes gràcies!.
En cas que no sigui possible assistir-hi personalment, s’adjunta un document de delegació de vot per omplir, indicant a qui es delega el vot, i enviar-lo a la següent adreça:

gpemanigua@gmail.com

 

DELEGACIÓ DE VOT.

 

Juny 2017

La GPE Manigua, a la “Nit dels Campions” de la FCF.

El passat dilluns 19 de juny, tingué lloc al Complex Esportiu de la Mar Bella de Barcelona, la “Nit dels Campions”, esdeveniment que cada final de temporada organitza la Federació Catalana de Futbol.

La GPE Manigua estigué present a l’acte, encapçalada pel seu President, Josep Maria Perelló, acompanyat del tècnic Daniel González i de tres jugadors del conjunt Aleví “A”, campió de lliga del grup tercer de la Tercera Divisió Aleví.

L’esdeveniment comptà amb la presència d’unes 1.700 persones que van omplir de gom a gom l’indret, per presenciar el lliurament dels diferents guardons als campions i campiones de lliga 2016-2017 a la comarca del Barcelonès, així com a diverses institucions esportives, personalitats i ex presidents del món del futbol català.

A l’acte hi van assistir el Vicepresident Joan Josep Isern; el directiu i delegat al Barcelonès, Francesc Folguera; el director de la LCFS, José Miguel Calle; els directius Javier Lerma i Juan Carlos Hueto; i els subdelegats a Barcelona Maria Jesús Mateo, Miquel Carrillo, Josep Lluís Anglada i Miquel Espert, entre d'altres.

 

Juny 2017

Diada de fi de temporada del futbol base de la GPE Manigua.

 

Aquest dissabte ha tingut lloc al Camp Mpal. de la Vall d’Hebrón de Barcelona, la “Diada de Fi de Temporada” del futbol base de la GPE Manigua. Durant la jornada s’han disputat fins a sis encontres amistosos des de les 9:00 del matí fins les 18:00h. amb la forta calor com a protagonista.

L’esdeveniment comptà amb les paraules enregistrades del capità del RCD Espanyol Javi López i de la waterpolista perica Jennifer Pareja, que es dirigiren als integrants dels equips en uns talls que es passaren per megafonia durant el transcurs de la diada.

També ens visità la Presidenta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Araceli Pérez, qui compartí una estona amb el President de la Manigua, Josep Maria Perelló.

Rebé la corresponent distinció, l’equip Aleví “A” al obtenir el títol de lliga del seu respectiu campionat, així com el jugador Daniel Ariza qui finalitzà la seva etapa com a juvenil, i al romandre a la Penya més de cinc temporades li fou lliurat un record com a testimoni a la seva fidelitat amb la GPE Manigua.

 

Totes les fotografies de la Diada, aquí...

 

Juny 2017

La GPE Manigua, felicita als campions del RCD Espanyol.

S’acaba una temporada futbolística, i la nostra penya, la GPE Manigua sempre sensible amb el que és i representa el futbol de base, vol mostrar la seva satisfacció felicitant públicament als equips del RCD Espanyol de Barcelona SAD que han acabat aconseguint proclamar-se campions e aquesta temporada 2016/17.

Al Juvenil “A” pel Campionat de Catalunya, al Cadet “A” pel Campionat de Catalunya, al Cadet “B” pel títol de lliga de categoria Preferent Cadet, al Aleví “A” pel títol de lliga de categoria Preferent Aleví i pel Campionat de Catalunya en aquesta categoria, al Benjamí “A” pel títol de campió de Catalunya Benjamí, al Benjamí “B” pel campionat de lliga de Primera Benjamí, i al Prebenjamí del RCDE pel títol de lliga de Tercera Benjamí.

També en categoria femenina, felicitem al RCD Espanyol pels títols aconseguits com la lliga de Segona Divisió Juvenil-Cadet pel seu equip Juvenil Femení “B”, i els seus dos equips alevins “A” i “B” pels títols de lliga de Primera i Segona Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí, respectivament.

Així mateix volem mostrar públicament la nostra felicitació a tres integrants dels equips campions del RCD Espanyol: Al jugador de l’Aleví “A” Kareem Tunde i a les jugadores també alevines Nayara Garrido y María Requena, jugadors que en la seva encara jove singladura com a futbolistes, s’iniciaren en els primers passos pertanyent al futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua.

A tots, felicitats!!!
GPE Manigua.

 

Juny 2017

La GPE Manigua, a l'Aplec de Penyes de Gelida.

 

Ahir diumenge 11 de juny, amb les precioses vistes de la Serra de Montserrat al nord, i amb el seu famós - però en aquests moments no actiu - funicular, Gelida es convertí en la capital del sentiment perico i del moviment penyístic del nostre club. Gairebé nou-cents penyistes, i prop de mil dos-centes persones participaren en el 27è Aplec de Penyes del RCD Espanyol que tingué lloc des del divendres, i que tingué els seus actes centrals ahir diumenge. La Penya Blanc i Blava de Gelida, de vint-i-dos anys de vida fou l’organitzadora d’aquest Aplec.

Amb la presència del Vicepresident García Pont, del Conseller Delegat Ramon Robert, del Conseller Mao Ye Wu, del ex President Julio Pardo, l’encarregat de les relacions amb les penyes Jaume Martínez, el “Dircom” Xavi Salvatella, i els membres de l’Agrupació de Veterans (Rafa Marañón, Iñaki, Patón i Bertomeu), encapçalant la delegació espanyolista, l'APMAE amb Ferran Marín al capdavant. Un total de 72 penyes portaren per aquest poble de l’Alt Penedès l’autèntic significat de ser perico. I com no podia faltar, la nostra penya, la GPE Manigua encapçalada pel seu President Josep Maria Perelló i el seu Secretari General Josep Maria Tobeña, estigué en aquesta càlida matinal - asfixiant en quant a les condicions meteorològiques que es donaren i patiren -.

Dissabte tingué lloc un partit de veterans entre el Gelida i el RCD Espanyol (3-6) on també hi hagué representació de la nostra penya a les grades del camp municipal presenciant-lo, i posteriorment una exhibició castellera i ball de l’Aplec. Aquest diumenge, -jornada central de l’Aplec-, els actes s’iniciaren al Unió Centre Gelidenc a la pista jardí, amb la recepció de les penyes i l’habitual esmorzar. Diverses activitats posteriors com una projecció audiovisual sobre el RCDE en el Centre Cultural o en el Centre d’Interpretació del Castell, o una exposició fotogràfica de la penya de Gelida a l’espai 1880 de l’Ajuntament. Posteriorment a la Plaça de l’Església concentrades totes les penyes, l’Ander Mirambell va fer el pregó de l’Aplec des d’un balcó amb les autoritats corresponents. No hi faltà el tradicional cercavila en mig d’un sufocant calor pels carrers d’aquest acollidor poble, amb els Bastoners de Gelida, la Batucada Tukats de Gelida, l’Esbart Rocasagna, els Vailets de Gelida i la Xaranga La Gresca.

A la Plaça de la Vila hi va haver-hi la concentració d’estendards de totes les penyes i les actuacions dels grups esmentats. Finalment, a partir de les 14:00h. al Pavelló d’Esports tingué lloc el dinar de germanor, amb els típics sorteigs, el lliurament a les penyes presents d'un record, dels monòlegs d’Edu Mutante, els parlaments de Juanjo Tavira (president de la P.B.B. de Gelida), de l’Araceli Pérez (Presidenta de la FCPE), de Ramon Robert (Conseller Delegat) i de Lluis Valls (alcalde de la població i declarat perico). Intercanvi de plaques commemoratives i acte final de cessió de l’estendard protagonitzant el relleu, a la Penya Blanc Blava de Blanes que serà qui organitzarà l’Aplec del 2018.

Totes les fotografies de l'Aplec aquí...

 

Juny 2017

Dissabte 17 de Juny, Diada de fi de temporada del futbol base.

Una temporada més, la Gran Penya Espanyolista Manigua posa punt i final a la temporada 2016/17 dels seus equips del futbol base, celebrant-ho amb una jornada festiva de futbol.

La Diada de Fi de Temporada tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny al Mpal. de la Vall d’Hebrón de Barcelona.

Els partits amistosos que es jugaran, son els següents:

9:00h. Aleví “A” – CF Juventud 25 Septiembre.
9:00h. Aleví “B” – OAR Gràcia SBD
10:30h. Infantil “A” –OAR Gràcia SBD
12:00h. Infantil “B” – Sant Quirze del Valès F.C.
13:30h. Cadet “A” – U.E. Sabadellenca
16:00h. Juvenil “A” – CF Gavà Mar

Us hi esperem!.

 

Maig 2017

Aleví “A”, campió de lliga 2016-17.


L’equip Aleví “A” de la Gran Penya Espanyolista Manigua, s’ha proclamat campió de lliga del grup III de Tercera Divisió Aleví, al derrotar aquest dissabte a domicili al CF Pubilla Casas “B” per 2-11 en la darrera jornada del campionat, i ha obtingut a més, l’ascens de categoria pujant a la Segona Divisió Aleví.

Els manigüers havien arribat a la darrera jornada amb un sol punt d’avantatge respecte del segon classificat, l’Escola de Futbol Premier Barcelona, depenent de si mateix per conquerir el títol; finalment. tots dos conjunts que lluitaven per fer-se amb la lliga, han vençut en aquesta darrera data del campionat.

L’equip aleví “A” de la Manigua, competint dins la modalitat de Futbol-7, ha estat format en la seva meitat de jugadors de segon any, i l’altre meitat de primer, i ha conclòs el campionat sumant 82 punts després de 30 jornades disputades, obtenint 27 triomfs, un empat i únicament ha caigut derrotat en dues ocasions; ha aconseguit anotar 212 gols, mentre que tan sols ha vist perforada la seva porta en 48 ocasions. Ha avantatjat en 13 punts al FC Martinenc i en 15 a la Fundació Esp. Júpiter, tercer i quart classificat respectivament. A més, el seu jugador Guillém Tomás, amb 70 dianes, ha sigut el màxim artiller de l’equip i d’aquest grup tercer. Damià Montava, amb 49 gols, ha sigut el segon golejador de l’equip i quart del grup.

Felicitats a tots els jugadors, així com als integrants del cos tècnic!.

 

 

Maig 2017

IMPORTANTS NOVETATS EN EL PERICONCURS.


La propera edició del Periconcurs que organitza la GPE Manigua - que enguany serà la 12èna. i es celebrarà als voltants del mes de novembre de 2017 -, tindrà importants novetats cara a aconseguir estendre l’interès dels espanyolistes en recordar nostre història i animar-vos a participar-hi.

Hi haurà fins a quatre categories: Senior, Junior, VIP i Supercopa.

Els principals canvis introduïts seran dos a l’edició “Senior”: el temps en que versaran les preguntes als concursants no serà ja sobre tota la llarga història del RCD Espanyol, sinó que quedaran circumscrites a una dècada determinada. Començarem per una que a bon segur és a la memòria de molts pericos, de tota una generació que la va viure i segur recordaran amb tota classe de detalls. La dècada dels 80, englobant les temporades que van des de la 1980-81 fins a la 1989-1990.

També per fer molt més fàcil la participació – i tot i que reconeixem que el RCD Espanyol històricament es molt més que el primer equip, tant a nivell de seccions esportives com activitat social –, es decideix que a fi de facilitar-ne la participació, posar-ho més fàcil i que estigui a l’abast de tothom, les preguntes només tractin de tot el que envolta al primer equip de futbol de l’entitat.

Dins la categoria “Junior”, tots aquelles parelles de concursants fins els 17 anys que decideixin prendre-hi part, competiran en una nova modalitat de Periconcurs que englobarà preguntes de les tres darreres temporades; es a dir, la 2014/15, 2015/16 i la 2016/17.

D’aquestes i altres novetats, seguirem informant a mida que s’acosti les dates i es publiqui el reglament del mateix.

ANIMA’T I PARTICIPA !!!...
HI HAURAN ATRACTIUS PREMIS !!!

 

Febrer 2017

Participació a la Danone Nations Cup 2017. Diploma acreditatiu.

La primera participació de la GPE Manigua a la “Danone Nations Cup” de futbol aleví, es va saldar el passat diumenge 19 de febrer al camp de la Bòvila de Cerdanyola del Vallès amb un empat a zero davant la UE Sant Joan Despí, i una derrota (4-0) davant el Cerdanyola VCF.

En la classificació del grup, el conjunt vallesà finalitzà en primera posició amb sis punts, mentre que la UE Sant Joan Despí i la GPE Manigua, acabaren amb un punt cadascú. Una més que digna classificació tenint en compta que era la primera ocasió que era convidat la GPE Manigua a aquest torneig, i que el nostre aleví milita a la Tercera Divisió.

 

Febrer 2017

La GPE Manigua participarà a la "Danone Nations Cup" 2017.

Per primer cop, la GPE Manigua ha sigut convidada a participar a l’edició de la “Danone Nations Cup” de futbol aleví. La nostra penya participarà disputant la fase prèvia dins el grup “P” juntament amb el Cerdanyola VFC i la UE Sant Joan Despí.
Aquesta fase tindrà lloc el proper diumenge 19 de febrer al Camp de la Bòvila de Cerdanyola del Vallès.

En concret, el primer partit davant UE Sant Joan Despi tindrà lloc a les 14:40h. El segon encontre enfrontarà a la GPE Manigua amb el Cerdanyola VFC a partir de les 16:00h. El darrer partit del grup tindrà lloc entre el Cerdanyola VFC i la UE Sant Joan Despí a les 17:20 hores. Tots els encontres del grup es disputaran al camp “Actimel”.

El primer classificat del grup, disputarà la fase final per obtenir una plaça a la fase regional, amb el guanyador del Grup “O” en el que queden enquadrats FC Cerdanyola Vallès, CF Blanca Subur i Molins de Rei CF.

 

Gener 2017

Araceli Pérez, Presidenta de la FCPE.

La Gran Penya Espanyolista Manigua vol felicitar a Araceli Pérez al ser elegida democràticament com a nova Presidenta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol després del procés electoral que ha tingut lloc dins les penyes del nostre club. Ampli suport i reconeixement aquest, a tota una trajectòria de treball i esforç, sempre al costat de les nostres penyes. Li desitgem tant a ella com als integrants de la seva candidatura (junta directiva) en aquesta nova etapa que s’obre, molta sort i encert en totes les actuacions i decisions. La GPE Manigua reconeix també la tasca i l’esforç dut a terme, a quants han participat en aquest primer procés electoral dins el moviment penyístic del RCD Espanyol.

 

Desembre 2016

BONES FESTES I ANY NOU.

La Junta Directiva de la Gran Penya Espanyolista Manigua, us desitja un feliç Nadal i bon any nou. Un any 2017, que esperem i desitgem ens porti a tots molta salut i felicitat, i molts èxits tant a la nostra Penya com per al RCD Espanyol.

 

Desembre 2016

Sopar de Nadal de la GPE Manigua.

Ahir, dissabte 2 de desembre), tingué lloc el tradicional Sopar de Nadal de la GPE Manigua, a l’Hotel Hesperia del Mar a Barcelona. En un ambient distés i familiar, el sopar comptà amb la presència del exconseller, exjugador i membre de l’Agrupació de Veterans del RCDE, Iñaki Pérez de Arrilucea, acompanyat de la seva muller. També, assistí la Presidenta de la Penya Els Incansables (i Vicepresidenta I de la FCPE) Araceli Pérez, acompanyada del Secretari de la seva junta, José Luis.

Més fotografies del sopar

 

Novembre 2016

El President de la GPE Manigua, entrevistat en Vallès Blanc-i-Blau.

El President de la GPE Manigua, Josep Maria Perelló, va ser entrevistat en el programa radiofònic de Vallès Blanc-i-Blau del passat dijous a RAP 107 Parets Radio, per Daniel Pérez i Xavi Arabia, conductors del programa. Amb aquest enllaç podeu escoltar el programa, i l'entrevista.

 

Novembre 2016

La GPE Manigua, al 52è aniversari d' Els Incansables.

Ahir diumenge i representada pel seu Secretari General Josep Maria Tobeña, la GPE Manigua estigué present junt a altres penyes, en el 52è aniversari de la Penya Els Incansables que presideix Araceli Pérez, al restaurant Can Palou d’Esplugues de Llobregat. A l’acte també hi va ser present, l’ ex President de la Penya, i actual Secretari de la FCPE, Daniel Bosch. “Els Incansables” celebraren el seu aniversari en un clima d’alegria i optimisme després del triomf davant el Leganés, en un dinar que comptà amb la presència del Conseller del RCDE Mao Ye Wu i de Jaume Martínez en representació de l’entitat espanyolista, i d’Alfred Puig com a President de la FCPE. També assistí el membre de la junta directiva de la FCPE, Xavi Edo.

Fotos cedides pel President de la Penya Blanc Blava de Blanes, Sr. Ramon Luis. A qui li agraïm el detall.

Novembre 2016

PERICOS NUMANTINOS, guanyadors de l' 11è Periconcurs.

 

Ahir vespre es disputà a l’Auditòrium del RCDE Stadium, la fase final de l’ 11è Periconcurs que organitza la Gran Penya Espanyolista Manigua. Pericos Numantinos (Fco. Javier Escribano – Marcos Jiménez) foren els guanyadors i revaliden el títol de campions del Periconcurs, guanyant-lo per tercer cop consecutiu.

Va ser presents en representació del RCD Espanyol, el seu conseller Mao Ye Wu, així com el responsable de relacions amb les Penyes, Jaume Martínez. La FCPE estigué representada per la seva Vicepresidenta Araceli Pérez, i el seu secretari Daniel Bosch, així com també cal destacar un dels equips (Rafa Marañón) format per dos dels membres d’aquesta junta directiva, com son Salvador Fosas i Lluis Domínguez. Per la seva part, Josep Lluis Masriera i Víctor Malet com a patrons de la Fundació Privada del RCDE representaren a aquesta institució, de la que també estigué present Jordi Munté. Per part de l’Agrupació de Veterans, els dos concursants... L’Àngel Morales i l’actual tècnic del Cadet “B”, Manel Martínez. El President de la GPE Manigua, Josep Maria Perelló va dirigir unes breus paraules als presents, agraint al RCD Espanyol i a tots els col•laboradors que fan possible un any més, aquest Periconcurs de la GPE Manigua, únic concurs d’aquestes característiques sobre la història del RCD Espanyol.

Es disputà en primer lloc el Periconcurs VIP que enguany arribava a la segona edició, competint per l’equip “Periodistes Pericos”, Quique Iglesias i Iván Molero, a qui se'ls hi lliurà posteriorment una samarreta del RCDE amb els seus noms. En front, els mencionats Morales i Manel, representant a l’equip “Veterans”. Ambdós equips erraren només una de les 7 preguntes formulades, motiu pel qual el marcador reflectí un empat a 65 punts. S’intentà desempatar amb tres preguntes, posteriorment amb una quarta, però finalment el 105-105 que reflectí el marcador tingué ja caràcter definitiu, saldant-se el duel, en taules.

Pel que respecta a l’11è Periconcurs, Pericos Numantinos i Periquito. cat guanyaren les seves semifinals a Rafa Marañón i Escaig respectivament, resultant aquest darrer, guanyador del partit pel tercer i quart lloc. A la gran final, Pericos Numantinos es va fer amb el triomf final, exhibint-se els mateixos registres aclaparadors en quant a marcador, que durant tot el campionat han tingut lloc.

Finalment, un cop va cloure el torneig pròpiament dit, moment pel lliurament de trofeus i premis, així com els clàssics records a tots els participants. Josep Maria Perelló, Araceli Pérez, Víctor Malet i Josep Lluis Masriera, per aquest ordre, lliuraren els premis als equips per l’ordre final de classificació, finalitzant amb els guanyadors que van rebre els trofeus de mans del Conseller Mao Ye.

La GPE Manigua, aprofita un cop més, per dones les gràcies al RCD Espanyol de Barcelona SAD, per les facilitats donades i la seva vital col•laboració pel desenvolupament d’aquest esdeveniment. També, a la resta de col•laboradors, com la Federació de Penyes del RCD Espanyol, la Fundació Privada del RCD Espanyol, l’Agrupació de Veterans del RCDE, i com a patrocinadors, a Conservas Dani SAU i Rastar Group. A tots ells, i a tots els concursants i persones que han col•laborat en l’organització, desenvolupament i difusió del mateix, gràcies!... i fins el proper periconcurs, amb el que s’arribarà a la dotzena.

22 novembre 2016.- Resultats de la Fase Final del 11è Periconcurs:
SEMIFINALS
PUNTS 
SEMIFINALS
PUNTS
PERICOS NUMANTINOS
100
RAFA MARAÑÓN
50
PERIQUITO. CAT
95
ESCAICH
70
3r i 4t classificat
PUNTS
3r i 4t classificat
PUNTS
RAFA MARAÑÓN
20
ESCAICH
75
FINAL
PUNTS
FINAL
PUNTS
PERICOS NUMANTINOS
120
PERIQUITO. CAT
50

 

22 novembre 2016.- II Periconcurs Vip:

PERIODISTES PERICOS
punts
VETERANS
 punts
QUIQUE IGLESIAS - IVÁN MOLERO
105
ÁNGEL MORALES - MANEL MARTÍNEZ
105

 

TOTES LES FOTOGRAFIES DE L' 11è PERICONCURS.

 

Novembre 2016

Disputada la primera fase del Periconcurs.

Ahir dilluns tingué lloc la celebració de la primera fase del 11è Periconcurs que organitza la GPE Manigua. Des de les 19:30h. a l’Auditòrium del RCDE Stadium es va dur a terme els sis partits de la lligueta de classificació.

L’acte comptà amb la presència del responsable de relacions del RCD Espanyol amb les Penyes, Jaume Martínez, i de la Vicepresidenta 1a. de la FCPE Araceli Pérez, així com del Secretari de la FCPE i ex President de la GPE Manigua, Daniel Bosch. Després que el President de la Penya Josep Maria Perelló donés la benvinguda i presentés l’acte, es disputaren els partits entre els quatre equips que enguany participen.

Al final de la jornada, Pericos Numantinos ha finalitzat en primera posició, seguit per Periquito. cat, Escaig i en quart lloc, Rafa Marañón. Dimarts 22 de novembre, tindran lloc les semifinals que enfrontaran al primer davant el quart classificat, i al segon davant el tercer classificat. Es a dir, Pericos Numantinos vs. Rafa Marañón, i Periquito. cat vs. Escaich.

La GPE Manigua agraeix l’ajut rebut de les entitats col•laboradores:

RCD Espanyol de Barcelona SAD
Federació Catalana de Penyes del RCDE
Agrupació de Veterans del RCDE
Fundació Privada del RCDE
Conserves Dani
Rastar Group.

PERIQUITO. CAT
50
PERICOS NUMANTINOS
60
RAFA MARAÑÓN
20
ESCAICH
50
 
 
RAFA MARAÑÓN
25
PERIQUITO. CAT
65
ESCAICH
50
PERICOS NUMANTINOS
55
 
 
PERIQUITO CAT
45
ESCAICH
45
PERICOS NUMANTINOS
70
RAFA MARAÑÓN
30

CLASSIFICACIÓ
PUNTS
1er. PERICOS NUMANTINOS
185
2n. PERIQUITO. CAT
160
3er. ESCAICH
145
4rt. RAFA MARAÑÓN
75

Veure les fotos d’aquesta primera jornada:

 

Novembre 2016

La GPE Manigua, a la Gala de Penyes del RCD Espanyol.

Ahir nit - i com ve sent habitual en les set darreres edicions - en el Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet de Llobregat, tingué lloc la Gala de les Penyes del RCD Espanyol. Es tractava de la dissetena Gala, emmarcada dins d’una significada efemèride (els 25 anys de la fundació de la FCPE), i comptà amb la presència de tres ex presidents del RCD Espanyol (Julio Pardo, Daniel Sánchez Llibre i Joan Collet).

La Gran Penya Espanyolista Manigua omplí en la seva totalitat una de les taules, entre els més de tres-cents assistents a la Gala. La representació manigüera fou encapçalada pel seu President, Josep Maria Perelló, el Vicepresident Martín Cañadas, i el Secretari General Josep Maria Tobeña, així com l’ ex President i actualment Secretari de la Junta Directiva de la FCPE, Daniel Bosch.

Com a màxim dirigent de l’entitat espanyolista, el Vicepresident del RCDE Sr. Carlos García Pont. La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, al complert, presidida per Alfred Puig arribant ja al tram final del seu mandat. L’acte estigué conduït pel periodista perico Oriol Vidal. Representant el RCDE estigueren presents al marge de García Pont, el Conseller Delegat Ramon Robert, els consellers Adolf Rousaud, Mao Ye, i Huan Ting, el director de l’àrea Social, Alberto Ariza, de Comunicació Xavi Salvatella, l’encarregat de les relacions amb les Penyes, Jaume Martínez. També l’Agrupació de Veterans, encapçalada pel seu president Rafa Marañón, així com la Fundació Privada del RCDE amb Antoni Fernández Teixidó al capdavant, i l’APMAE. També assistí el President de “Aficiones Unidas”, el sr. Juan Manuel Mateos, així com el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà, José Manuel Parrado.

En un dels moments més emotius, es tributà un sentit homenatge a la figura del desaparegut president del RCDE, Ramon Condal. Al marge dels guardons que tradicionalment es concedeixen durant el sopar (a Marc Roca, Aarón, Víctor Sánchez, Lombi, David García, La Grada, Raquel Mateos i David Balaguer), i dins dels reconeixements que la pròpia FCPE otorga, cal destacar també l’efectuat als que formaren part del mític equip dels 5 “delfines” de la temporada 1966-67, sent presents una representació d’aquell planter. Per finalitzar, després del sopar acabà d’ amenitzar la vetllada, l’humorista Pep Plaza amb una actuació amb les seves imitacions de personatges famosos.

Més fotos de la XVII Gala de Penyes del RCDE...

 

Novembre 2016

Sorteig de l' 11è Periconcurs.

Ahir vespre va tenir lloc a la seu social de la GPE Manigua, el sorteig públic dels partits la primera fase de l’onzena edició del Periconcurs que organitza la nostra penya. Aquesta es disputarà el proper dilluns a partir de les 19:30 a l’Auditòrium del RCDE Stadium a Cornellà-El Prat.

L’ordre i aparellaments en els que es disputaran els partits de la lligueta de la primera fase és el següent:

Un cop disputada aquesta fase de classificació, el dimarts 22 tindrà lloc en idèntic escenari, les semifinals que es duran a terme enfrontant-se en una d’elles el primer classificat contra el quart i a l’altre, el segon contra el tercer. Després es procedirà a la disputa del partit pel tercer i quart lloc entre els perdedors de les semifinals, concloent amb la disputa de la segona edició del Periconcurs VIP, mentre que els dos guanyadors de les semifinals disputaran gran final.

El 11è Periconcurs compta amb la col•laboració del RCD Espanyol SAD, la Federació de Penyes del RCD Espanyol, l’Agrupació de Veterans del RCD Espanyol, la Fundació Privada del RCD Espanyol. Agraïment especial a Conservas Dani SAU i Rastar Group.

 

Novembre 2016

Sopar de Nadal.

La GPE Manigua celebrarà el proper divendres 2 de desembre a les 21:30h., el tradicional sopar de Nadal a l’Hotel Hesperia del Mar (Carrer d’Espronceda 6, de Barcelona). El preu pels socis de la penya és de 28 euros, 30 pels no socis i 17 euros el menú infantil.
Us hi esperem a tots!

Menú del Sopar de Nadal:

Entrants
Mil fulls de formatge de cabra i mel amb fruits vermells
Anxoves de L’Escala amb pa amb tomàquet, alfàbrega i tapenade.
Torrada de Salmó Fumat amb crema de formatge a l’Anet.
Assortiment d’embotits ibèrics i formatges del país.
Xapapizza de Mozzarella i Pernil Ibèric.
Mini Burger de vedella.
Croquetes casolanes de pernil Ibèric i Foie.

Plat Principal
Secret d’Ibèric a la mostassa antiga amb Graten de patata.

Postres
Tronquet de xocolata blanca i Gerds.

Begudes
Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon
Vi Blanc Nuviana Chardonnay
Copa de Cava
Aigua Mineral i Refrescs
Cafès i infusions

 

Menú Infantil

Aperitiu
Nuggets de pollastre amb patates
Gelats
Aigües i Refrescs

Novembre 2016

Sorteig de la Grossa de Nadal.

Seguint la tradició de la Penya Manigua, oferim als nostres socis la possibilitat de jugar al sorteig de la Grossa de Nadal que tindrà lloc el proper 22 de desembre de 2016, amb el número que ho farà la penya.

Enguany la quantitat mínima és un dècim de 20 euros, sense aplicar-hi cap tipus de recàrrec.

El número és el:

37.974

Pel interessats en participar jugant amb aquest número amb la penya, a fi de fer l’oportuna reserva, poseu-vos en contacte amb el següent telèfon:

620 910 526

Per satisfer les quantitats, o bé podeu fer-ho en efectiu en el moment de fer-vos físicament lliurament del dècim, o bé per ingrés al següent compte bancari de la penya al Banc de Sabadell:

ES30 0081 0226 470001236133

A veure si hi ha sort... i ens surt premiat!!!!

 

Octubre 2016

La GPE Manigua, a l’acte de commemoració del 116è aniversari del RCD Espanyol.

 

Amb exquisida puntualitat, i encara molta més rapidesa, ha tingut lloc aquesta tarda a dos quarts de set, la primera part de l’acte social de commemoració del 116è aniversari de la fundació del RCD Espanyol davant l’Estàtua de l’Afició, darrera del “Gol Cornellà” al RCDE Stadium.

La Gran Penya Espanyolista Manigua ha estat present a l’acte, representada pel seu Secretari General Josep Maria Tobeña. També uns quants socis i penyistes del RCDE han assistit a l’esdeveniment.

La representació del RCD Espanyol ha estat encapçalada pel Vicepresident Carlos García Pont, amb el Conseller Delegat, Ramon Robert, el conseller Mao Ye Wu i el coordinador institucional-esportiu Raul Tamudo. Han participat també el capità del primer equip Javi López i els jugadors David López i Álvaro Vázquez fent una ofrena floral davant el monument. També en representació de l’entitat espanyolista, els responsables de l’àrea social Alberto Ariza, de comunicació Xavi Salvatella, Jaume Martínez, relació amb les penyes, i el director de l’estadi Josep Toldrà. La Federació Catalana de Penyes amb la seva Vicepresidenta Araceli Pérez al capdavant, també ha participat en l’ofrena floral amb diversos membres de la junta directiva de la FCPE. L’Agrupació de Veterans, amb Iñaki Pérez de Arrilucea, l’APMAE amb Jorge García, dirigents i membres del patronat de la Fundació Privada del RCD Espanyol, i com autoritat local, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà, José Manuel Parrado.

Ràpidament, un cop ha finalitzat aquesta primera part de l’esdeveniment, s’han traslladat dins la tenda de l’Espanyol, tant els jugadors com els representant institucionals.

Per molts anys, RCD Espanyol de Barcelona!!!

Més fotografies en aquest enllaç

 

Octubre 2016

En marxa l’11è Periconcurs de la GPE Manigua.

Ja està obert el període d’inscripció d’una nova edició del Periconcurs de la GPE Manigua, l’únic concurs del món sobre la història del RCD Espanyol; del seu futbol en aquests 116 anys d’existència, de les seves seccions esportives, del seu entorn social, institucional i penyístic.

Enguany arribem a l’onzena edició, i tindrà lloc les dues jornades a l’Auditorium del RCDE Stadium a Cornellà – El Prat, els dies 14 de novembre (dilluns) i el 22 de novembre (dimarts). En la primera d’aquestes dates tindrà lloc la fase prèvia, i posteriorment el dia 22, les semifinals, tercer i quart lloc, Periconcurs VIP (del que s’informarà oportunament), i la gran final.

Tots aquells interessats en participar-hi, es recomana abans facin una ullada al REGLAMENT del mateix en aquest enllaç.

El període d’inscripció finalitza el proper 8 de novembre. El 10, tindrà lloc el sorteig públic per configurar els grups i partits de la primera fase.

En quant a públic perico, l’entrada és lliure per tothom.
Passeu una bona estona recordant la nostra història!.
Esperem la teva presència!.

 

Octubre 2016

Reconeixement a diversos directius de la GPE Manigua que formaren part de les juntes directives de la FCPE al complir-se els 25 anys d'existència de la FCPE.


Ahir migdia va tenir lloc a la Sala de Presidents del RCDE Stadium, l’acte de lliurament de les insígnies d’or i argent a tots els presidents i directius que han format part de les respectives juntes de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol al llarg d’aquests 25 anys d’existència d’aquesta entitat des que va agafar el relleu de la Coordinadora l’any 1991.

Entre aquestes personalitats guardonades que ahir van veure reconeguda d’una manera especial la seva tasca i dedicació en vers el nostre club i les seves penyes, i després de sumar-nos des d’aquest web a aquest reconeixement a tots ells, no volem passar l’ocasió sense esmentar a aquells que ho han sigut formant part de la GPE Manigua. Se’ls hi va lliurar també les insígnies de la FCPE els que foren membres de les diverses juntes directives, com l'expresident de la GPE Manigua Martín Cañadas i actualment vicepresident, l'exvicepresident Paco Clares, l'exvicepresidenta Raquel Bosch, i l'expresident Daniel Bosch, qui forma part actualment de la junta directiva de la Federació. També Domènec Gómez, qui fou en altre etapa directiu d’aquesta penya, fou guardonat. L’expresident de la GPE Manigua Jordi Llopis, per motius personals no va pogué estar present a recollir la distinció.

L’acte comptà amb la presència dels presidents que encapçalaren la FCPE des de la seva fundació: Agustí Vilà (1991-1996), Josep Ramió (1996-2000), Vicenç Nos (2000-2005), Ramon Rius (2005-2008), Alberto Ariza (2008-2016) i l'actual president Alfred Puig. En representació del RCDE, encapçalà l’esdeveniment el Conseller Delegat Ramon Robert, i comptà amb la presència també del Conseller Mao Ye, així com Xavi Salvatella (que com a Director de Comunicació i Imatge de l’entitat conduí l’acte) i Jaume Martínez, encarregat de les relacions del club amb les penyes. Per part de l’Agrupació de Veterans, el seu president Rafa Marañón acompanyat dels exconsellers del RCDE i membres de l’Agrupació, “Coco” Bertomeu, i Iñaki Pérez de Arrilucea.

Desprès del aperitiu que hi hagué després del lliurament d’insígnies i dels parlaments dels diversos presidents i del Conseller Delegat, tingué lloc la inauguració oficial de la placa de la FCPE, en lloc prominent junt a les demés plaques que les penyes tenen en l’estadi del RCD Espanyol.

Totes les fotos de l'esdeveniment, aquí.

 

 

Octubre 2016

PRESENTACIÓ DEL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA.

Aquest matí al RCDE Stadium a Cornellà – El Prat, ha tingut lloc la tradicional presentació i sessió de fotografia del futbol base de la GPE Manigua, corresponent a la present temporada 2016/17.

Amb la presència del President de l’entitat Josep Maria Perelló i la seva Junta Directiva al complert, s’han fotografiat les sis plantilles del futbol base (Juvenil, Cadet, Infantil A, Infantil B, Aleví A i Aleví B) amb els seus tècnics. L’esdeveniment ha comptat amb la visita del President de la FCPE Alfred Puig i el Secretari Daniel Bosch, així com del Coordinador del RCD Espanyol amb les Penyes, Jaume Martínez.

Aquest acte ve tenint lloc des de 1980 en diversos escenaris relacionats amb el RCD Espanyol, com foren l’Estadi de Sarrià, l’Olímpic de Barcelona Lluis Companys, la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol (batejada després amb el nom de Dani Jarque), la Plaça Ángel Rodríguez i l’actual Estadi del RCD Espanyol.

La GPE Manigua vol agrair al RCD Espanyol la col•laboració prestada i les facilitats donades pel desenvolupament d’aquest acte.

Totes les fotos de les plantilles, aquí...

 

Octubre 2016

Dimecres 12 d'Octubre, presentació del Futbol Base al RCDE Stadium.

El proper dimecres 12 d’Octubre, tindrà lloc a partir de les 9:30h. al “RCDE STADIUM” de Cornellà – El Prat, les fotografies i presentació oficial del futbol base de la GPE Manigua. El passat cap de setmana es va posar en marxa el futbol base de la Penya Manigua, iniciant-se els respectius campionats de lliga dels diversos equips que el composen.

Al llarg del temps, de manera ininterrompuda des de 1980, diversos han estat els indrets espanyolistes que han servit de marc a les diferents presentacions del futbol base manigüer: Estadi de Sarrià, Estadi Olímpic, Ciutat Esportiva, Plaça Ángel Rodríguez i Estadi de Cornellà-El Prat. La GPE Manigua complirà aquesta temporada, 42 anys mantenint equips federats de futbol base de manera ininterrompuda des de 1975.

 

Agost 2016

Ascens del nostre equip Infantil "A".

El nostre equip Infantil “A”, finalment, ha obtingut l’ascens de categoria, segons ens ha comunicat oficialment la FCF. Aquesta propera temporada 2016/17, jugarà a la Primera Divisió Infantil.

Per tant i resumint, la temporada 2015/16 s’ha tancat amb l’ascens del Infantil A, i el subcampionat del conjunt Aleví “A” com a conjunts millors classificats. Tant el Juvenil, com el Benjamí “A”, van finalitzar els seus respectius campionats de lliga en quarta posició. Meritòria i brillant la campanya portada a terme per aquest Benjamí “A”, tenint en compta que va disputar els seus partits a Segona Divisió Benjamí, categoria que ha mantingut amb suficient solvència i que va assolir després de l’ascens de la precedent temporada.

Agost 2016

Hem rebut resposta de TV3... L'esperada resposta...

Hem rebut contestació de TV3, de la Defensora de la Audiència, de la Sra. Laura Baladas.

Res de nou... La resposta esperada, de la gent de sempre... Malgrat tot, l’espanyolisme militant i entre ells la GPE Manigua, continuarà en la lluita al menys fent sentir la nostra veu; altre cosa no ens queda, mentre el nostre club, el RCD Espanyol, no assoleixi una fortalesa esportiva i mediàtica superior i altres mitjans els interessi fer-ne més ressò de nosaltres. Amb TV3, tot i el seu caràcter d’ens públic, no hi ha res a fer... només es deixen, el dret a queixar-nos... i per què aquest, no ens el poden arrabassar.

 

Agost 2016

TV3 segueix menyspreant al RCD Espanyol.
La GPE Manigua demana la dimissió del cap d'Esports de Televisió de Catalunya.

La Junta Directiva de la GPE Manigua, considera un menyspreu i maltractament, alhora una falta d’imparcialitat i objectivitat en la seva actuació en comparança al que es dispensa a altres entitats, el tracte que està rebent el RCD Espanyol amb la no retransmissió de la majoria d’encontres disputats aquesta pretemporada, fins les hores.

El tracte que sovint ha donat històricament al RCD Espanyol la Coorporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3) ha donat massa que parlar; ha deixat bastant que desitjar en diferents moments d’aquesta trajectòria en una més que complicada relació, però, en altres moments... és que ha sigut i és, senzillament vergonyosa i indecent en vers una institució centenària dins l'esport català, com és el RCD Espanyol.

En els darrers mesos, aquesta lamentable actitud s’ha incrementat de manera més que preocupant. Des d’aquesta històrica penya, en un exercici de defensa de l’interès dels socis i seguidors espanyolistes, demanem públicament la dimissió del Director d’Esports de TV3 el senyor Christian García i Montagut, així com un gir radical en el tracte que l’ens públic – sostingut amb els diners dels impostos de tots els catalans, pericos inclosos – dispensa al nostre club tant en aquest aspecte, com en la diària informació que a l’àrea esportiva es ve donant tant en la parcel·la d’informatius com en la programació pròpiament esportiva.

GPE MANIGUA

Aquest és l'escrit de queixa formal que la GPE Manigua ha enviat a la Defensora de l'Audiència de la CCMA (TV3)

La GPE Manigua ja es va veure en l'obligació en el seu dia, de demandar a TV3

 

Juliol 2016

Dol al RCD Espanyol.

La Junta Directiva de la Gran Penya Espanyolista Manigua vol expressar el seu condol per la mort del que fora el 26è president del RCD Espanyol en una complicada època, un dels principals accionistes de l’entitat els darrers anys, i durant més de dues dècades conseller i directiu del club blanc-i-blau en diverses etapes, Ramon Condal i Escudé. La Penya Manigua es vol afegir a les mostres de condolences a la seva família i amics, i a tot l’espanyolisme per tal irreparable pèrdua. Descansi en pau, Ramon Condal.

 

Juliol 2016

Ahir va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de Socis de la GPE Manigua.

Ahir dimarts 19 de Juliol, al nostre local social, va tenir lloc l'Assemblea Ordinària de Socis de la nostra penya. Entre d'altres acords, s'ha ratificat en els càrrecs la composició de la següent Junta Directiva:

PRESIDENT: JOSEP MARIA PERELLÓ
VICEPRESIDENT: MARTÍN CAÑADAS
SECRETARI GENERAL: JOSEP MARIA TOBEÑA
TRESORER: JOSEP MARIA GARCÍA
COMPTADOR: MARCEL CAÑADAS
VOCAL 1er: ORIOL CRUCES
VOCAL 2n: EPIFANIO ROJANO
VOCAL 3r: DAVID DÍAZ

 

Juliol 2016

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS DE LA GPE MANIGUA.

 

Convoquem als senyors socis de la Gran Penya Espanyolista Manigua, a l’ Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dimarts 19 de Juliol a la seu social de l’entitat, Carrer del Rosselló 501 de Barcelona (1er. 4rt); aquesta donarà començament a les 19:00h. en primera convocatòria i a les 20:00h. en segona, i sota el següent ordre del dia:

• Lectura i aprovació de l’acta de la darrera assemblea.
• Informe de gestió de Presidència.
• Aprovació de les comptes de l’exercici 2015-16.
• Renovació dels càrrecs de la Junta Directiva.
• Precs i preguntes.

Desitgem i esperem la vostra assistència, en SEGONA convocatòria. En cas d'impossibilitat d'assistir-hi físicament, poden delegar el seu vot emplenant aquest formulari de delegació i enviant-lo a l'e-mail de la GPE Manigua, indicant a quin soci es delega el vot.

 

Juny 2016

Diada de fi de temporada del Futbol Base de la GPE Manigua.

 

Durant tota la jornada d’ahir dissabte, va tenir lloc a les instal•lacions del Mpal. de la Vall d’Hebron –Teixonera de Barcelona, la diada de final de temporada del futbol base de la GPE Manigua. Com ve sent tradicional, tots els equips federats de l’entitat disputaren els darrers amistosos per cloure la temporada. Dijous, ho havia fet també l’escoleta en idèntic escenari.

Amb un temps força variable, amb estones de sol i de cel cobert, i un impressionant xàfec en una tarda de tempesta que no va impedir que es portessin a terme tots els encontres previstos tot i la gran quantitat d’aigua caiguda, la jornada es va desenvolupar lluny de la calor angoixant de precedents ocasions.

El President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alfred Puig, visità el Mpal. de la Vall d’Hebron tot just quan la tempesta va fer acte de presència en tota la seva magnitud, lliurà els corresponents trofeus, i alhora compartir una estona de l’esdeveniment amb el President de la Penya, Josep Maria Perelló i els seus companys de junta directiva.

Menció apart com sempre fa la Penya Manigua, per aquells nois que han finalitzat la seva etapa de juvenil després de romandre a la penya des d’edat benjamí. En aquesta ocasió els quatre jugadors als que en reconeixement se’ls hi va lliurar una placa commemorativa foren: Sergi Cencillo Merce, Jonathan F. Gudiño Orozco, i els bessons Pablo i Raul Díaz Zuñeda. També rebé el reconeixement el tècnic del Juvenil David Díaz, després de cloure en aquest càrrec, tot i que continuarà exercint les seves responsabilitats com a vocal dins la junta directiva.

 

Els resultats dels partits foren els següents:


Podeu veure totes les fotografies d'aquest esdeveniment, clickant a aquest enllaç.

 

 

 

Juny 2016

La GPE Manigua, al XXVI Aplec de Penyes que tingué lloc a Reus.

Ahir diumenge va tenir lloc el XXVI Aplec de Penyes del RCD Espanyol a Reus, organitzat per la penya Blanc i Blava d’aquesta ciutat i comarca, que presideix el senyor Anton Roig. La GPE Manigua no hi va faltar-hi, i una representació de la penya encapçalada pel seu President, Josep Maria Perelló, el seu Secretari General, Josep Maria Tobeña, i els vocals Epifanio Rojano i David Díaz, i senyores, estigué present a la capital del Baix Camp en una jornada de germanor del espanyolisme penyístic, del voluntariat militant que son les penyes del nostre club, en el que ha sigut el primer aplec des de l’arribada del senyor Chen Yansheng a l’entitat. Un aplec multitudinari amb 84 penyes presents i més de set-cents cinquanta pericos que van mostrar la seva il•lusió i esperança en aquesta nova etapa que se li obre a aquesta institució, en una ciutat que també viu la festa del futbol amb l’ascens del Reus Deportiu a la categoria de plata del futbol espanyol.

A l’arribada a Reus tingué lloc l’esmorzar a la Plaça de la Llibertat, amb la botifarrada popular pels assistents a l’Aplec, i atraccions d’inflables pels menuts, per després desplaçar-nos tots al Pavelló del Reus Deportiu per reviure amb nostàlgia dècades després del pas inexorable del temps, el que fou la glòria d’aquella històrica secció amb una reedició del que era els anys cinquanta el màxim enfrontament del hoquei rodat català i a nivell estatal, un Reus Deportiu - RCD Espanyol. La selecció de jugadors que han defensat en aquesta ocasió la samarreta perica dirigida pel que fora seleccionador nacional Carlos Feriche (Galán, Caldú, Burgaya, Luis Gil, Titi Roca, Eloi Gaspar, Marc Vila, Arellano, Roger Valls i Gerard Teixidó), finament van aconseguir decantar al seu favor el marcador amb un 3-4 aconseguit en els darrers instants del partit. Emotives les imatges del gran Jordi Trias fent la sacada d’honor i rebent el merescut homenatge als seus 92 anys d’edat...junt als també jugadors pericos Pere Magrinyà i Josep Sentís.

Cercavila pels carrers del poble acompanyats per la música d’un grup de xaranga, fins arribar a la plaça del Mercadal, on tingué lloc un vermut, així com els habituals protocol•laris actes de recepció dins el consistori per part de les autoritats municipals a la representació del RCDE i als abanderats de les penyes, sortint posteriorment a la balconada de l’Ajuntament.

Després, com a acte central i final de la diada, el dinar de germanor en un dels extrems de la ciutat, a l’edifici Tecnoparc, amb el lliurament de records a les penyes presents, la tradicional foto del tall del pastís commemoratiu, els tradicionals parlaments, sortejos, el lliurament de plaques entre institucions i tot això amb la intervenció un cop més sensacional de Pep Poblet i de la coral Sherzo, que ens van meravellar amb les interpretacions dels himnes pericos (amb l’himne del RCDE, el “glòria els herois” i “els meus colors”).

Com a personalitats representant el nostre club, han estat presents a Reus, Carlos García Pont, Vicepresident del RCDE, Ramon Robert, conseller delegat, Mao Ye, conseller, Jaume Martínez, coordinador amb les Penyes, Alberto Ariza com a nou Director de l’àrea social, Xavi Giménez, director de relacions externes, Xavi Salvatella, Director de Comunicació, entre altres. També foren presents l’ ex President Juli Pardo, la ex vicepresidenta Anna Maria Fusté i l’ex conseller Enrique Beltrán, entre altres personalitats del espanyolisme. Com a autoritats polítiques, Carles Pellicer, l’alcalde de Reus i Jordi Cervera, el regidor d'esports del consistori reusenc. També, una ampla representació de l’Agrupació de Veterans amb el seu president Rafa Marañón, Iñaki Pérez de Arrilucea, “Coco” Bertomeu i Pedro Patón. Alfred Puig, com a nou President de la FCPE, també s’estrenà en aquesta nova responsabilitat després de substituir fa uns mesos a l’Alberto Ariza en el càrrec.

En un dels darrers actes de la trobada, ha tingut lloc el traspàs de la bandera de l’aplec agafant el relleu del proper de 2017, amb la presència del president de la Penya Blanc-i-Blava de Gelida Juanjo Tavira, (on tindrà lloc el 27è Aplec), així com de Lluís Valls, l’alcalde d’aquesta població de l'Alt Penedès.

Un any més, el teixit associatiu que conforma aquest noble sentiment esportiu al llarg de tota la geografia catalana i més enllà d’ella, ha tornat a fer una demostració de la fortalesa d’aquesta centenària entitat, i ha mostrat la seva unió i esperança amb els nous temps que ens esperen, tot desitjant que el futur albiri - tal com ens va dir el conseller delegat de l’entitat en el seu parlament– , “el millor Espanyol de tota la seva història”.

Podeu veure totes les fotografies de l'Aplec, amb aquest enllaç.

 

Maig 2016

El proper 18 de Juny, diada de fi de temporada del futbol base de la GPE Manigua.

El proper dissabte 18 de Juny, tindrà lloc la diada de final de temporada del futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua, al Camp Municipal Vall d’Hebron de Barcelona.

En el transcurs d’aquesta tradicional diada en la que es posarà punt i final a la temporada 2015/16, tindran lloc els següents encontres amistosos:

9:00 h. PREBENJAMÍ “A” - MERCANTIL C.E.
9:00 h. BENJAMÍ “A” - SANT QUIRZE VALLÈS F.C.
10:00h. ALEVÍ “A” - MERCANTIL C.E.
10:00h. ALEVÍ “B” - SISTRELLS C.F.
11:00h. INFANTIL “B” - SISTRELLS C.F.
12:15 h. INFANTIL “A” - SANT QUIRZE DEL VALLÈS F.C.
13:30 h. CADET “B” - ESC. ESP. GUINEUETA C.F.
16:00 h. CADET “A” - TURÓ PEIRA C.C.D.
17:30 h. JUVENIL “A” - LA PLANADA U. D.

L’equip de l’escoleta disputarà un partit amistós el proper dijous 16 de Juny davant el CD Carmelo a les 18:30h. també en el Camp Mpal. Vall d’Hebron.

Us hi esperem!

Abril 2016

La GPE Manigua, premiada a la Gala del "Perico de l'any" (2015).

Ahir vespre va tenir lloc a l’antiga fàbrica de cervesa Estrella Damm (també al Carrer Rosselló de Barcelona), el lliurament dels guardons amb motiu de la III Gala del Perico de l’Any (2015) que concedí i organitza, el periòdic espanyolista “La Grada”.

La GPE Manigua va ser guardonada dins l’apartat sectorial dedicat a les penyes. La nostra penya, (que agafa el relleu de la d’ Els Incansables i a la PBB de Torredembarra, anteriors guardonats els dos darrers anys), estigué representada pel seu President, Josep Maria Perelló, que fou qui recollí el guardó i obsequi, pel seu Secretari General Josep Maria Tobeña, i el seu Tresorer, Josep Maria García.

Josep Maria Perelló en la seva intervenció al recollir el premi, va agrair al periòdic La Grada aquesta deferència, i dedicà el premi a tots aquells socis, directius i col•laboradors que han contribuït en fer possible que la GPE Manigua hagi pogut arribar a complir aquests seixanta i escaig anys d’existència. La periodista i presentadora del programa “Hat Trick Espanyol” fou juntament amb el director de La Grada, Josep Sánchez, qui va conduir l’acte, mostrant-se en video, imatges dels guardonats.

Finalment el Perico de l’any 2015 fou per Óscar Perarnau, qui posà punt i final a la seva llarga estada de 19 anys al nostre club fa uns mesos. El que fora Director Esportiu de l’entitat fou el més votat a nivell popular arribant a la fase final, juntament amb Raul Tamudo i Gemma Mengual.

En altres categories, els premiats foren: Premi a la superació, per José Carlos Ferro, exemple d’amor i fidelitat a la nostra entitat, present sempre a l’Estadi, a la Dani Jarque i on faci falta per recolzar el nostre club, malgrat els seus problemes de mobilitat. Rafa Marañón, màxim golejador en la suma de totes les competicions oficials de la història del RCD Espanyol i President de l’Agrupació de Veterans, s’enduu el guardó dins l’apartat de Veterans. Pel que respecta al Futbol Base, el guardó fou pel Juvenil “A” del RCD Espanyol – doble campió de lliga 2014/15 i 2015/16 amb la presència del seu tècnic David Gallego i del jugador actualment del filial amb fitxa juvenil Lluis López -. A la projecció esportiva Joan Jordán, al Mèrit Esportiu per Lluis Planagumà – qui va militar com a jugador de ben petit al futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua -, i finalment, Andrea Pereira dins de la secció del fútbol femení i a Víctor Sánchez, del primer equip del RCD Espanyol, qui va confiar i ens va assegurar als presents, que amb l’ajut de tots a l’estadi, això ho traurem en endavant guanyant ja al Sevilla.

El Premi Especial del Jurat fou per l’ex President del RCD Espanyol i segon màxim accionista de l’entitat fins que va vendre les seves accions a Mr. Chen, Ramon Condal. Va recollir el guardó, el seu fill, Ramon Condal Guirado.

A aquesta gala hi ha estat presents personalitats del món de la política, autoritats, periodistes, penyistes, socis del nostre club, patrocinadors (entre altres com Damm i GAES) i del món de l’empresa, membres del Grupo Zeta propietari del periòdic “La Grada”, així com representants executius i del Consell d’Administració del RCD Espanyol (Vicepresident Carlos García Pont i el conseller Mao Ye Wu), i un llarg etcètera.

Finalment l’acte finalitza amb un aperitiu (pica-pica) i com no, trobant-nos on ens trobàvem, no podia faltar la cervesa Damm per tots els presents.

 

 

Podeu veure totes les fotografies d’aquesta presentació amb aquest enllaç.

 


 

Abril 2016

El Cadet, campió del XLIII Torneig de Futbol Base de l'Hospitalet.


El Cadet “A” de la Gran Penya Espanyolista Manigua, es va proclamar campió de la 43èna. edició del Torneig de Futbol Base de l’Hospitalet, que organitzat pel club C.E. Pubilla Casas, va tenir lloc aquesta Setmana Santa en el Camp Municipal de Pubilla Casas de l’Hospitalet.

El nostre equip va iniciar el torneig el passat dimecres 23 de març, derrotant a l’equip amfitrió del CE Pubilla Casas en l’eliminatòria prèvia del torneig, per 0-3. A l’altre eliminatòria la P.B. Cinc Copes es va enfrontar a l’ Atlètic Prat. Llavors, seguint la característica modalitat de torneig, es van enfrontar encreuant-se els guanyadors davant els perdedors de l’eliminatòria prèvia, en el que serien les semifinals del torneig.

En aquestes semifinals, la GPE Manigua es va enfrontar a la Penya Barcelonista Cinc Copes amb un marcador de 2-0 favorable als nostres nois, mentre que l’amfitrió CE Pubilla Casas es va desfer de l’ Atlètic Prat.

Dilluns a la gran final, i després que el marcador definitiu del partit reflectís un empat a un gol, en els llançaments des del punt de penal la GPE Manigua es va fer amb el triomf, conquerint els trofeu d’un dels tornejos més antics de futbol base del nostre país.

A més, el nostre jugador Xavi Montova, va ser declarat com a millor jugador del torneig. La Junta Directiva de la GPE Manigua felicita a tots els integrants de l’equip per aquest èxit esportiu.

 


Març 2016

Relleu a la Presidència de la FCPE. Comunicat de la GPE MANIGUA.

La Junta Directiva de la GPE Manigua vol agrair a Alberto Ariza, la tasca que ha dut a terme durant aquest set anys i mig al front de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol així com la seva participació en les anteriors juntes de la FCPE. L’esforç i constància per defensar i lluitar per les nostres penyes, fent-la sempre compatible aquesta defensa, amb els veritables interessos de l’entitat espanyolista.

Volem expressar-li la nostra gratitud i desitjar-li la millor sort en la seva nova responsabilitat dins l’àrea social del RCD Espanyol, manifestant-li un cop més la nostra fidelitat i lleialtat com a penya a aquests colors i a la tasca de fer en l’àmbit social i penyístic, un Espanyol més gran.

Alhora volem també significar que el tant el nou President de la FCPE, Alfred Puig, com el seu equip, seguiran comptant amb el nostre recolzament i la nostra confiança que s’han fet dignes creditors durant aquests anys, fins que exhaureixin el seu mandat i es produeixi el proper procés electoral.

Visca sempre l’Espanyol i les seves Penyes!.


 

Desembre 2015

LA GPE MANIGUA US DESITJA UN BON NADAL I ANY 2016

La Junta Directiva de la GPE Manigua, us desitja bon Nadal, bones festes i un feliç any 2016 a tots.

 

 


Novembre 2015

Presentació oficial del Futbol Base de la GPE Manigua.

Avui diumenge 2 de Novembre, ha tingut lloc un any més, la presentació oficial dels nostres equips de futbol base en l’inigualable marc de l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà – El Prat.

Aquesta temporada 2015/16, la GPE Manigua disposa d’un total de 9 equips federats (Juvenil, Cadet A, Cadet B, Infantil A, Infantil B, Aleví A, Aleví B, Benjamí i Prebenjamí) més l’escoleta. Tots ells s’han fotografiat aquest fred matí en aquest tradicional acte que es ve donant des de 1980 a diversos indrets del món espanyolista (Estadi de Sarrià, Estadi Olímpic, Ciutat Esportiva, Plaça Ángel Rodríguez i Estadi de Cornellà-El Prat).

Enguany ha sigut la primera presentació oficial del futbol base presidida per Josep Maria Perelló, en la que a més de comptar amb la presència de la totalitat de la seva junta directiva, hem rebut la presència del Vicepresident 1er de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alfred Puig.

Podeu veure les fotografies d’aquesta presentació amb aquest enllaç. 

Octubre 2015

La GPE Manigua present al 115è aniversari del RCD Espanyol.

El passat dimecres 28 d'Octubre, la Gran Penya Espanyolista Manigua, representada pel seu President,Vicepresident i Secretari General, va participar a l’acte de commemoració del 115è aniversari de la fundació del RCD Espanyol de Barcelona, que es va dur a terme davant l’Estàtua de l’Afició situada junt a l’Estadi. L’acte que fou encapçalat pel President del RCD Espanyol Joan Collet, comptà amb la presència dels membres del Consell d’Administració, planter professional, Agrupació de Veterans, Federació Catalana de Penyes del RCDE, així com un munt de penyes i socis de l’entitat espanyolista.

 

 

Veure fotos del 115è aniversari


 

Setembre 2015

La GPE Manigua, a la XX Mostra d'Associacions de Barcelona.

El dissabte 19, diumenge 20, i el dijous 24 de Setembre, la Gran Penya Espanyolista Manigua, ha participat a la XX Mostra d’Associacions que ha tingut lloc a la Plaça de Catalunya de Barcelona amb motiu de les festes de la Mercè a la capital catalana. Tant el dissabte i diumenge passats, com el dia de la festivitat de la patrona de Barcelona, la nostra Penya junt amb la gran quantitat d’espanyolistes que ens han visitat, han “tret la llengua” feliços i orgullosos en uns dies que hem viscut molt satisfactoris a nivell futbolístic.

Durant aquests tres dies, al marge de l’enorme públic que ha desfilat per l’indret, que tant nens com grans no han perdut la possibilitat de fotografiar-se amb la nostra mascota “El Pericu”, o de fer la típica xerrada envers al nostre club, han passat també per l’estand de la Penya Manigua el Coordinador del RCDE amb les Penyes, Jaume Martínez com a representació de l’entitat espanyolista, la Vicepresidenta de la FCPE Araceli Pérez, i els membres d’aquesta junta de la FCPE Xavier Edo, així com Daniel Bosch, president fins aquest setembre de la nostra Penya. També el periodista perico Sergio Fidalgo acompanyà a la nostra Penya en aquest tradicional esdeveniment, que ha marcat l’inici de la nova etapa amb Josep Maria Perelló al front de l’entitat.

Veure fotos de l'estand

 


Setembre 2015

 

Josep M. Perelló es elegit nou president de la GPE Manigua

A l ’Assemblea Extraordinària de Socis, celebrada el dia 7 de setembre de 2015, al nostre local social, entre d'altres acords, s'ha elegit nou president i s'ha ratificat la composició de la nova Junta Directiva.


Agost 2015

 

Convoquem als socis a l’Assemblea Extraordinària

L’Assemblea Extraordinària de Socis tindrà lloc, al nostre local social (Rosselló, 501 1r 4a, Barcelona), el dia 7 de setembre de 2015 a les 19:30, en primera convocatòria, i a les 20:00h., en segona convocatòria.

L’Ordre del dia dels temes a tractar són els següents:

 • Lectura i aprovació de l’acta de la junta anterior
 • Informe de la Presidència
 • Estat de comptes temporada 2014-2015
 • Elecció de president i nomenant càrrecs membres Junta Directiva
 • Precs i preguntes

Esperem la vostra puntual assistència.


Juny 2015

La Diada Final de Temporada (2014-2015) de la GPE Manigua, ha convocat nombroses persones en un parell de jornades festives. Amb aquesta diada, hem acomiadat aquesta temporada amb la consecució d’un títol més (”Benjamí "A"), amb la celebració del 60è aniversari i els quaranta anys del futbol base de la nostra penya.

Els resultats dels quadrangulars, triangular i amistosos, han estat els que es detallen en el següent enllaç.

Amb els 150 jugadors de la Manigua, més el mateix nombre de jugadors dels equips convidats a la diada, els pares i acompanyants d’uns i d'altres, han mobilitzat més de sis-centes persones al Camp Municipal Vall d’Hebron de Barcelona.

Com a cloenda de la diada, se ha disputat un partit amistós: RCD Espanyol - GPE Manigua (Juvenils). El resultat ha estat favorable a l'Espanyol (2-4).

En acabar els encontres, s'ha lliurat un record a tots els components del futbol base de la penya. S'ha lliurat un diploma al jugador juvenil Albert Perelló Campañá, el qual, acaba la seva etapa com a jugador de la penya, després de moltes temporades de militància. Una temporada més, ens ha acompanyat a la festa, algun membre de la Federació Catalana de Penyes del RCDE. En aquest cas, ho ha fet la vicepresidenta Araceli Pérez.

Enhorabona a tots el participants. La Manigua ha mostrat, un cop més, perquè és una gran penya.

Veure totes les fotos


Juny 2015

El 19-06-2015, a l'Hotel Hesperia Tower de L'Hospitalet, va tenir lloc la celebració de la Nit dels Campions 2015 de la FCF. Un any més, la nostra penya va estar-hi convidada, aquest cop per la consecució del campionat de lliga del nostre Benjamí "A".

Felicitats Campions!


Dinar del 60è aniversari de la GPE Manigua, a l'Hotel Hesperia del Mar (Bcn), ha transcorregut en un magnífic ambient. Els socis, el futbol base de la nostra entitat i amics d'altres penyes ens han apropat al centener i mig d'assistents. Les penyes que ens han acompanyat han estat

Juny 2015

El Dinar del 60è aniversari de la GPE Manigua, a l'Hotel Hesperia del Mar (Bcn), ha transcorregut en un magnífic ambient. Els socis, el futbol base de la nostra entitat i amics d'altres penyes ens han apropat al centener i mig d'assistents. Les penyes que ens han acompanyat han estat: Incansables, Martorell, Olost, Mataró, Cornellà, Sabadell, Vilassar, Esplugues, Montmeló, La Garriga, Masnou-Alella-Teià i Riudecanyes.

El nostre Benjamí "A", que s'ha proclamat campió de Lliga de la recentment acabada temporada, ha rebut el merescut aplaudiment i reconeixement dels assistents.

Del RCD Espanyol, han assistit el president, Joan Collet, la vicepresidenta, Anna M. Fusté i els executius Jaume Martínez i Xavi Giménez. Rafa Marañón de l'Agrupació de Veterans, també ens ha acompanyat a la festa. Com sempre, Alberto Ariza, president de la FCPE, ens ha acompanyat a l'àpat.

En els parlaments, el president Joan Collet ha manifestat els grans records que conserva de la seva joventut al Gol Sud de Sarrià, amb els components de la GPE Manigua, penya aquesta, ha dit, que sempre ha tingut un caràcter marcadament reivindicatiu. En acabar el seu parlament ha fet lliurament d'una placa del club a la penya, a mans del president Dani Bosch, el qual li ha lliurat també un record de l'aniversari. Abans, han tingut el seu torn de paraula tant l'Alberto Ariza com el Dani Bosch, els quals també han intercanviat records.

S'ha desenvolupat el tradicional sorteig de regals. Als assistents se'ls ha obsequiat amb la xapa i el segell de correus commemoratiu del 60è aniversari. El segell de correus és de curs legal, confeccionat per la RCM-FNMT.

L'acte ha estat molt ben amenitzat per diferents actuacions. El DJ Iván (INDUMA EVENTS). El pintor caricaturista Víctor, ha pintat en directe i en el transcurs de l'àpat, un quadre commemoratiu del 60è aniversari de la GPE Manigua. El monoleguista Adrià Ridao ens ha fet un molt hàbil relat, en el qual enllaçava i canviava els noms de les paraules, per diferents noms de jugadors i directius del RCDE.

Per acabar l'acte, la cantant Belén, també de l'empresa INDUMA EVENTS, la qual havia interpretat ja l'himne de la nostra penya (quan ha sortit el pastís d'aniversari), ha interpretat diferents cançons per donar fi a una bona vetllada per al record.

Veure totes les fotos


Juny 2015

La tradicional Diada Final de Temporada, tindrà lloc, aquesta temporada 2014-2015, en el trancurs de dues jornades. Els dies 20 i 21 de Juny de 2015, amb el següent calendari:

Tot això en motiu de la celebració del 60è aniversari de la GPE Manigua i dels 40 anys del seu futbol base.


Maig 2015

Xapes commemoratives del 60è aniversari de la nostra penya:

En el transcurs del dinar de germanor del 60è aniversari de la GPE Manigua, seran lliurades als assistents a la festa.


Maig 2015

El nostre Benjamí "A" s’ha proclamat Campió de Lliga, quan manquen dues jornades per acabar la competició.

Felicitats als campions i enhorabona a tots els equips de futbol base de la GPE Manigua.


Abril 2015

El cartell de la Festa del 60è aniversari de la GPE Manigua:

Dinar de germanor, Festa 60è aniversari de la GPE Manigua. 7 de juny, 14:00h, a l’Hotel Hesperia del Mar de Barcelona (c/ Espronceda, 6 – Barcelona)

Menú 30€

Aperitiu taula:
Sortit d’Ibèrics i formatges del país amb pa amb tomàquet / Torrades d’anxoves del Cantàbric amb alfàbrega i olivada / Pasta fullada de crema de formatge i fumats / Chapapizza de tomàquet, mozarella i tomàquet cherry / Croquetes casolanes de pernil i foie / Bunyols de bacallà / Brotxeta de pop a la gallega

Secret ibèric a la mostassa antiga amb patates, carbassó i tomàquet

Pastís aniversari Selva Negra

Vi negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Vi blanc Nuviana Chardonnay / Copa de cava Codorniu Brut nature / Refrescos / Cerveses i aigües minerals / Cafès i infusions

Menú infantil 13€ (fins 12 anys):
Aperitiu taula / Canelons casolans / Pastís aniversari Selva Megra / Aigües i refrescos

Confirmació de reserves (data límit 2 de juny) mitjançant ingrés, al Banc de Sabadell, compte: ES30 0081 0226 4700 0123 6133
(Si us plau, indiqueu-ne concepte i remitent quan feu l’ingrés. Gràcies)

Per a qualsevol dubte o consulta, adreceu-vos al correu: gpemanigua@telefonica.net
o deixeu el vostre missatge, amb el vostre número de telèfon, al contestador 933 406 449


Abril 2015

Hem sol·licitat, al Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme de l'Ajuntament de Barcelona, participar en la 20a Mostra d'Associacions de Barcelona 2015, la qual tindrà lloc el dissabte 19, diumenge 20 i dijous 24 de setembre de 2015 a la plaça de Catalunya, en el marc de les Festes de la Mercè.


Abril 2015

Diumenge dia 7 de juny de 2015, tindrà lloc, a l’Hotel Hesperia del Mar de Barcelona, la festa del 60è aniversari de la GPE Manigua.

Més endavant, s'informarà del programa i menú del dinar d'aniversari, en el qual, també celebrarem els quaranta anys de la secció de futbol base de la nostra penya.


Març 2015

A l’Auditòrium del Power8 Stadium (18 març 2015), han tingut lloc els encontres corresponents a les semifinals, 3r i 4t lloc, Periconcurs Vip i Final del 10è Periconcurs. S’han proclamant campions de la desena edició els Pericos Numantinos.

SEMIFINALS
punts 
SEMIFINALS
punts 
LOS TAMUDINHOS
80
PERICOS 3a GENERACIÓ
40
PERICOS NUMANTINOS
75
WWW.PERIQUITO.CAT
60
3r i 4t classificat
punts
3r i 4t classificat
punts
PERICOS 3a GENERACIÓ
60
WWW.PERIQUITO.CAT
85
FINAL
punts
FINAL
 punts
LOS TAMUDINHOS
105
PERICOS NUMANTINOS
110
veterans
punts
periodistes
 punts
RAFA MARAÑÓN / IÑAKI PÉREZ
165
RAQUEL MATEOS / SERGI MAS
165

Els encontres s’han disputat amb un bon ambient i un gran nivell, davant d’un nombrós públic que ha assistit a l’acte.

El president de la GPE Manigua: Dani Bosch, ha agraït a tots ells la seva assistència. També ha tingut unes paraules d'agraïment a totes els entitats que han donat suport al 10è Periconcurs (RCD Espanyol de Barcelona, Fundació Privada del RCDE, Federació Catalana de Penyes del RCD, Agrupació de Veterans del RCDE, Editorial 23perico i Conservas Dani).

Dels assistents, destaquem als Srs/Sres. Consellers de l’Espanyol: Anna M. Fusté, Montse Tordera i Ramon Robert, de la Fundació: Esteban Oromí, de l’Agrupació de Veterans Rafa Marañón i Iñaki Pérez, de la FCPE: Araceli Pérez, els ejecutius del Club Jaume Martínez i Jordi Munté i representants de diverses penyes. Per a la celebració del 10è Periconcurs, vam comptar amb la molt important col·laboració del director de telecomunicacions: Ángel Rojas. També hi va col·laborar el director del Power8 Stadium: Josep Toldrà.

video Espanyol TV


Març 2015

Transcorreguts ja dos terços del campionat de lliga, el Benjamí "A" de la GPE Manigua segueix líder destacat del seu grup.


Març 2015

Components de diferents plantilles de la GPE Manigua, actuen de recull pilotes, al Power8 Stadium, en el partit RCD Espanyol - At. Madrid (14-03-2015).


Març 2015

Els resultats dels encontres dels partits d'eliminatòries i la classificació obtinguda (11-03-2015), disputats al local social de la GPE Manigua, han estat els següents:

Àngel Rodríguez
punts
Manuel Meler
punts
LOS TAMUDINHOS
70
PERICOS 3a GENERACIÓ
55
RAFA MARAÑÓN
25
PERICOS DE MONTMELÓ
20
 
 
PERICOS NUMANTINOS
55
WWW.PERIQUITO.CAT
75
LOS TAMUDINHOS
65
PERICOS 3a GENERACIÓ
35
 
 
RAFA MARAÑÓN
45
PERICOS DE MONTMELÓ
20
PERICOS NUMANTINOS
75
WWW.PERIQUITO.CAT
60
Classificació
80
Classificació
80
LOS TAMUDINHOS
135
WWW.PERIQUITO.CAT
135
PERICOS NUMANTINOS
130
PERICOS 3a GENERACIÓ
90
RAFA MARAÑÓN
70
PERICOS DE MONTMELÓ
40

D'aquesta manera, els encontres de semifinals i el Periconcurs Vip, han quedat establerts (per al 18-03-2015), a l'Auditòrium del Power8 Stadium, de la següent manera:

SEMIFINALS
punts 
SEMIFINALS
punts 
LOS TAMUDINHOS
00
PERICOS 3a GENERACIÓ
00
PERICOS NUMANTINOS
00
WWW.PERIQUITO.CAT
00
veterans
punts
periodistes
 punts
RAFA MARAÑÓN / IÑAKI PÉREZ
00
RAQUEL MATEOS / SERGI MAS
00
Abans del Periconcurs Vip es disputarà el 3r i 4t lloc i després la final.
Us hi esperem!

Març 2015

Realitzat el sorteig dels equips participants del 10è Periconcurs, els grups i els encontres (dia 11 de març, 19:45h, al local social de la GPE Manigua), han quedat establerts de la següent manera:

Àngel Rodríguez
Manuel Meler
LOS TAMUDINHOS
00
00
PERICOS 3a GENERACIÓN
00
RAFA MARAÑÓN
00
00
PERICOS DE MONTMELÓ
00
 
 
PERICOS NUMANTINOS
00
00
WWW.PERIQUITO.CAT
00
LOS TAMUDINHOS
00
00
PERICOS 3a GENERACIÓN
00
 
 
RAFA MARAÑÓN
00
00
PERICOS DE MONTMELÓ
00
PERICOS NUMANTINOS
00
00
WWW.PERIQUITO.CAT
00


Març 2015

Un cop tancat el període d’inscripció, els equips que participaran a la 10a edició del Periconcurs, són:


Febrer 2015

Amb la desena edició del Periconcurs, es posa en marxa el Periconcurs Vip.

18 de març, 20:30h, a l’Auditòrium del Power8 Stadium, abans de la final del 10è Periconcurs, Periconcurs Vip (partit entre veterans i periodistes):

Rafa Marañón - Iñaki Pérez
versus
Raquel Mateos - Sergi Mas


Febrer 2015

Dilluns 9-02-2015, el diari basc "El Correo" (antic "El Correo Español - El Pueblo Vasco") va fer una entrevista-col•loqui, al local social de la GPE Manigua, a diferents espanyolistes, en motiu de les semifinals de la Copa del Rei que enfrontarà aquesta setmana, en el partit d'anada, l'Athletic Club de Bilbao i el RCD Espanyol de Barcelona.

Per part del diari van estar: Àlex Franquet (corresponsal a Bcn), Vicens Giménez (fotògraf a Bcn) i Iván Orio, segon redactor en cap de la secció d'esports, el qual es va desplaçar des de Bilbao.

Dani Bosch (President de la GPE Manigua), Sergio Fidalgo (Editor de 23Perico), Nacho Julià, Jordi Llopis, Josep M. Tobeña i Domènec Gómez van opinar sobre les diferents sensacions que els provocava la disputa de la semifinal i, de passar-la, la possible disputa de la final. Aquesta entrevista es publicarà a "El Correo", dimecres 11-02-2015.

Veure l'entrevista-reportatge: Part 1 - Part 2 (Publicat 11-02-2015).


Febrer 2015

El 10è Periconcurs es posa en marxa.

La desena edició d’aquest únic i tradicional concurs -sobre la història de l’Espanyol-, serà un acte més dels previstos en motiu del 60è aniversari de la GPE Manigua.

El període d’inscripció per participar-hi, ha començat i finalitzarà el dia 2 de març (20:00h). Està previst que el Periconcurs es diputi els dies 11 i 18 de març. La primera jornada, les eliminatòries, al local de la GPE Manigua y la segona, les semifinals i la final, a l’Auditòrium del Power8 Stadium.

Veure tota la informació del concurs


Gener 2015

El nostre Benjamí "A" es proclama Campió d'Hivern del 7è grup de 3a Divisió, quan manca una jornada per acabar la primera volta.

Felicitats als campions i enhorabona a tots els equips de la penya!


Gener 2015

Dissabte, 24-01-2015, s'ha celebrat la festa dels 3 Tombs de Sant Antoni a Barcelona. El RCD Espanyol, com té tradició els darrers anys, ha participat a la desfilada i a la festa amb una carrossa.

La feliç iniciativa de passejar una carrossa -en aquesta tradicional festa ciutadana- amb la mascota oficial del club, la bandera de l'entitat i joves amb símbols blanc-i-blaus, és una acció que omple d'orgull als pericos que ho veuen i ho viuen. Aquest any la nostra penya ha tingut una important participació, ja que a la carrossa del club han participat socis i components del nostre futbol base, els quals han gaudit d'una jornada que recordaran tota la vida. Enhorabona al Club per aquesta acció!

La simpàtica jornada ha començat a les Fonts de Montjuïc i ha acabat a la Plaça Sant Jaume. Una anècdota divertida ha estat per part de l'Alcalde de Barcelona, Sr. Xavier Trias, el qual ha reconegut a Dani Bosch com president de la nostra penya i l'ha saludat com a tal i amb molta amabilitat i cordialitat. L'Alcalde ens ha visistat en diferents ocasions al nostre estand de la Plaça Catalunya i, perquè fa uns anys, li vam lliurar la xapa contra la "Pericofòbia".


Gener 2015

La nostra penya compleix 60 anys el proper mes de maig (des de 1955). A tal efecte, presentem el logo commemoratiu del 60è aniversari de la GPE Manigua:

Ja informarem, oportunament, dels actes que organitzarem per celebrar l'efemèride.


Desembre 2014

El Tradicional Sopar de Nadal de la GPE Manigua, es va celebrar divendres 19-12-2014 a l’Hotel Hesperia del Mar de Barcelona. Amb la presència del Director de Control de Gestió del RCD Espanyol de Barcelona, Ramon Robert, la Vicepresidenta de la FCPE, Araceli Pérez, representació de les penyes següents: Incansables, Martorell, Sabadell, Cornellà i Sarrià Nord, socis i amics.

.

Com és costum, abans del lliurament dels guardons i dels parlaments, es va passar un DVD amb el resum dels actes duts a terme per la nostra penya en el darrer any. Més gran

A continuació es van lliurar els guardons: “Reconeixement a la difusió del sentiment espanyolista” per a Gonzalo Bernardos (Professor Titular d’Economia de la Universitat de Barcelona). El guardó “Elena Alcoverro”, va ser per a Domènec Gómez (Redactor en Cap de la Revista 23 Perico i penyista), Dani Bosch, va lliurar-los els guardons.

... ... ...

Amb els lliurament dels records per a les penyes assitents, també es va lliurar a l'Hotel Hesperia del Mar un reconeixement en agraïment a les deferències que tenen sempre amb nosaltres. Tot l'acte va ser presentat i conduït hàbilment per Toni Itarte.

En acabar el sorteig dels regals, els parlaments de Dani Bosch, Araceli Pérez i Ramon Robert van conclure el acte.

Veure fotos de l'acte

Més informació i fotos a Sentiment Perico


Desembre 2014

Fotografies oficials, de la temporada 2014-2015, dels 12 equips de futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua, Power8 Stadium (6-12-2014).

Volem agrair al RCD Espanyol tota la col·laboració i les facilitats atorgades, un any més, per poder realitzar les fotografies. Tradició aquesta amb trenta-quatre anys d'antiguitat.


Novembre 2014

La fotografia oficial dels 12 equips de futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua, es durà a terme aquest proper dissabte, 6-12-2014, al Power8 Stadium.
Aquesta tradició va arrencar el 1980, a l'estadi de Sarrià.


Novembre 2014

El tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà lloc divendres 19 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 22:00 h. El preu és de 25€ per als socis i de 27€ els no socis. El menú és el següent:


Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres amb Pa i Tomàquet / Mil Fulls de Formatge de Cabra i Mel amb Fruits Vermells / Cullereta d’Esqueixada de Bacallà / Xapata de Pernil Ibèric amb Formatge Fos / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Gamba Cruixent amb Salsa de Soja / Delícies de Camembert amb Melmelada de Tomàquet

Filet d’Ibèric a l’Oporto amb Graten de Patata i Bacon

Coulant de Xocolata amb Gelat de Vainilla

Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Copa de Cava / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions


Menú infantil 12€ socis i 13€ no socis: Aperitiu / Nuggets de Pollastre amb Patates / Gelats / Aigües i refrescs

En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Domènec Gómez i Bellido (Redactor en Cap de la Revista 23 Perico i penyista). El Guardó Difusió del Sentiment Espanyolista, serà lliurat al Sr. Gonzalo Bernardos Domínguez (Professor Titular d’Economia de la Universitat de Barcelona).

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del darrer any de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i després del lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.

Reserves: 93 340 64 49 (contestador automàtic), 616 171 366 o per correu electrònic: gpemanigua@telefonica.net També podeu fer l'ingrés directament al nostre compte del Banc de Sabadell: ES30-0081-0226-47-0001236133.

Us hi esperem!


Octubre 2014

Divendres 24 d'octubre, va tenir lloc, a l'Hotel Rey Juan Carlos I, l'Homenatge als Clubs de Catalunya -31a edició- (Trofeu Campions 2014) que organitza el diari esportiu "Mundo Deportivo".

La nostra penya, representada per Josep M. Perelló, President de la Secció de futbol base, va recollir de mans del Director de l'esmentat diari, Santi Nolla, el guardó corresponent pel campionat assolit pel nostre Juvenil "A" la passada temporada.

Més gran


Octubre 2014

El nostre tradicional Sopar de Nadal, el de 2014, tindrà lloc el proper dia 19 de desembre, a les 22:00h, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Barcelona).

Més gran

Oportunament informarem del menú, del preu i també dels premis que atorgarem aquest any en el transcurs de la vetllada.
Desitgem que ens acompanyis a la festa. Reserveu-vos la data, gràcies.


Octubre 2014

Tots els nostres equips ja han estat sortejats i, per tant, tots ells disposen del corresponent calendari de lliga de la F.C.F.

Els nostres onze equips comencen la competició aquest proper cap de setmana, 4 i 5 d'octubre. Podeu veure els diferents calendaris al nostre web: http://www.gpemanigua.com/fbase1415.htm


Setembre 2014

Per continuar amb la tradició i per oferir aquest servei als nostres socis, la GPE Manigua jugarà a la Rifa de Nadal amb el següent número: 82711.

Com l’any passat, la participació mínima serà de 20€ (un Dècim) i no aplicarem cap recàrrec als nostres socis.

Si us plau, si voleu jugar a l'esmentat número de Loteria de la nostra penya, ens ho heu de comunicar per correu electrònic: gpemanigua@telefonica.net, o trucar-nos qualsevol dilluns (de 19:30 a 21:00h.) al tel. 93 340 64 49, per fer-vos la reserva corresponent. La reserva, tindrà validesa fins el dia 28-11-2013, ja que fins aquesta data, teniu temps per fer-nos l’ingrés de l'import que ens hagueu prèviament reservat (han de ser múltiples de vint euros: 20-40-60... etc.), al nostre compte del Banc de Sabadell:

ES30 0081 0226 4700 0123 6133

-A l’hora de fer l’ingrés o la transferència, si us plau, cal que feu constar amb claredat el concepte “Loteria” i el vostre nom-

Per recollir els dècims, podreu passar pel nostre local social qualsevol dilluns del mes de desembre, de 19:30 a 21:00h. (Excepte el 8/12, que és festiu), o els dissabtes dies 13 i 20, de 11:00 a 13:30h.


Agost 2014

Aquesta propera setmana comencem les activitats esportives de la temporada 2014-2015. A partir de dilluns, la planificació, els entrenaments i els amistosos serà la tasca desenvolupada per als nostres deu equips en competició: Prebenjamí, Benjamí "B", Benjamí "A", Aleví "B", Aleví "A", Infantil, Cadet "B", Cadet "A", Juvenil "B" i Juvenil "A" més l'equip de formació: Escola.

Segons com marxin les inscripcions, però, existeix la probabilitat de la formació d'un onzè equip en competició: Cadet "C".


Juliol 2014

Us desitgem un molt bon estiu, unes bones vacances.

La nostra seu social romandrà tancada per vacances fins el proper dilluns 1-09-2014.


Juliol 2014

Aquest any, per les festes de la Mercè, no tindrem estand a la Plaça Catalunya:

El Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme ha resolt NO seleccionar la sol·licitud de la nostra entitat per participar amb un espai de la modalitat 2 (estands per a entitats de primer grau) dins de la 19a Mostra d’Associacions de Barcelona (Mercè 2014), que es durà a terme el dissabte 20, diumenge 21 i dimecres 24 de setembre, a la Plaça de Catalunya.


Juny 2014

L'Assemblea Ordinària de Socis (30-06-2014) es va desenvolupar amb l'aprovació de tots els punts de l'Ordre del Dia. Es van renovar i ratificar els següents membres de la Junta Directiva:

President: Daniel Bosch i Pascual
Vicepresident 1r: Jordi Llopis i Bosch
Vicepresident 2n: Josep M. Perelló Alonso
Vicepresidenta 3a i Tresorera: Raquel Bosch i Pascual
Secretari General: Josep M. Tobeña i Quiñones
Comptador: Marcel Cañadas Regueira
Vocal: Josep Fabregat i Basagañas

L'èxit esportiu aconseguit aquesta temporada, va tenir especial ressò en els parlaments del President Dani Bosch i del Vicepresident Josep M. Perelló. Es va fer esment de la carta de felicitació que ens va trametre la FCPE.

Per a la propera temporada, en l'aspecte esportiu, està previst mantenir els 10 equips en competició més el de formació. És possible, però, que es formi un equip més de competició. En l'aspecte social se celebrarà el 60è aniversari de l'entitat i ja s'informarà oportunament dels actes i celebracions a desenvolupar.


Juny 2014

La GPE Manigua va estar present a les NITS DEL CAMPIONS 2014, de la FCF, celebrada, el 20-06-2014, a l'Hotel Hesperia Power de l'Hospitalet de Llobregat.

Diferents components dels tres equips campions: Juvenil "A", Aleví "A" i Prebenjamí, van recollir els corresponents guardons dels campionats aconseguits.

Amb aquesta vetllada, es dóna per acabada una temporada esportiva inoblidable i sense precedents en els quasi 40 anys d'història del futbol base de la GPE Manigua, ja que, a més d'aquests tres equips campions, cal sumar-ho els dos subcampionats assolits per l'Infantil i Benjamí "A".


Juny 2014

Convoquem als nostres socis a l’Assemblea Ordinària de Socis que tindrà lloc, al nostre local social (Rosselló, 501 1r 4a, Bcn.), el dia 30 de juny de 2014 a les 19:30, en primera convocatòria, i a les 20:00h., en segona convocatòria.

L’Ordre del dia dels temes a tractar són els següents:

- Lectura i aprovació de l’acta de la junta anterior.
- Informe de la Presidència.
- Estat de comptes i pressupost temporada 2014-2015.
- Renovació càrrecs membres Junta Directiva
- Precs i preguntes.

Esperem puntual assistència.

Junta Directiva de la GPE Manigua


Juny 2014

Dissabte 14-06-2014, es va dur a terme la tradicional Diada Final de Temporada (2013-2014) de Futbol Base de la nostra penya.

Veure tota la informació i imatges de la Diada


Juny 2014

El Cadet "B" de la GPE Manigua es va proclamar Campió del torneig que organitza l'ARRABAL-CALAF GRAMANET C.D.

A les semifinals es va imposar per 1-3 al Singuerlin i per 0-3 a l'Arrabal a la final. Felicitats!

- - -

Fa una setmana, el 31 de maig i l'1 de juny, el nostre Prebenjamí va disputar i guanyar el Torneig "Full Grups" a Tossa de Mar.

El Torneig constava amb grups de 6 equips i el campionat es va desenvolupar en forma de lliga. Felicitats!

- - -

També, fa una setmana, una nodrida representació de la nostra penya va assistir al XXIVè Aplec de Penyes del RCDE, a Torredembarra:


Juny 2014

La tradicional Diada de Final de Temporada 2013-2014, del futbol base de la GPE Manigua, ja té data: 14-06-2014.

Els integrants dels nostres 10 equips en competició: Prebenjamí, Benjamí "B", Benjamí "A", Aleví "B", Aleví "A", Infantil, Cadet "B", Cadet "A", Juvenil "B" i Juvenil "A", més els integrants de l'equip de formació: Escola, rebran el records d'aquesta temporada que finalitza.

El lloc, els horaris, etc. estan indicats en el pòster.


Juny 2014

Aquesta temporada 2013-2014, que acaba de finalitzar, s'ha aconseguit un èxit sense precedents en el futbol base de la nostra penya.

A part que tres equips han quedat campions de lliga: Prebenjamí, Aleví "A" i Juvenil "A" s'han proclamat Campions de Lliga, altres dos, Benjamí "A" i Infantil, han quedat subcampions. Felicitats a aquests equips i enhorabona a tots els equips de la penya per la seva lluita en defensa dels nostres colors.


Maig 2014

El nostre Aleví "A" s'ha proclamat Campió de Lliga.

Ha assolit el campionat, del 8è grup de 3a divisió, en imposar-se per: 14 - 2 al Les Corts de Barcelona C.E. "A", en la darrera jornada de la competició.


Maig 2014

Dos socis de la nostra penya: Marc Perelló i Toni Prada, i un jugador: Pedro Jiménez, van participar a la Cursa Solidària organitzada pel Reial Club Deportiu Espanyol, a la Ciutat Esportiva "Dani Jarque", el 27-05-2014.

Marc Perelló, soci i ex-jugador de la GPE Manigua, va guanyar la 1a Cursa Solidària RCDE de 5.000 m. (dorsal 148). Pablo Jiménez, jugador del Cadet "A" de la GPE Manigua, va quedar 3r en la 1a Cursa Solidària RCDE de 1.000 m. (dorsal 716).


Maig 2014

El nostre Juvenil "A" s'ha proclamat Campió de Lliga.

Quan manca un partit per acabar la competició, ens hem proclamat campions del 15è Grup de 2a Divisió.


Maig 2014

Després de disputar-se el Torneig de Campions de Prebenjamins, els nostres campions van celebrar el títol de lliga en el bar del Camp Municipal Vall d'Hebron.

Veure més fotografies

A la tarda, el nostre Juvenil "A"" va obtenir una important victòria (GPE Manigua "A" - Esc.Collblanc-Torrassa "A" = 3 - 2), per mantenir-se líder del seu grup i seguir la lluita pel campionat de lliga.


Maig 2014

S'ha celebrat el Torneig de Campions de Prebenjamins, que ha organitzat la nostra entitat. El guanyador del torneig ha estat el San Gabriel. La nostra penya ha quedat segona classificada. Resultats:

Semifinals: GPE Manigua - Horta U.A.T. = 6 - 3 / Prat A.C. - San Gabriel C.D. = 1 - 5

3r i 4t lloc: Horta U.A.T. - Prat A.C. = 8 - 0

Final: GPE Manigua - San Gabriel = 3 - 4.

Més informació


Maig 2014

La nostra penya organitza el Torneig de Campions de Prebenjamins. A més de la nostra participació, hem convidat als següents clubs: Horta U.A.T. "A", Prat A.C. "C" i San Gabriel C.D. "A". El Torneig es disputarà el proper 17 de maig, Camp Municipal Vall d'Hebron, a partir de les 10:00h.


Abril 2014

El nostre Prebenjamí s'ha proclamat Campió de Lliga.

Quan manca un partit per acabar la competició, ens hem proclamat campions del 20è Grup de Prebenjamins, després de guanyar a la Fundació P. CE. Júpiter "B" pel resultat de: 2-6.

Més informació a: Sentiment Perico


Abril 2014

Informem que hem presentat la nostra sol·licitud, a l’Ajuntament de Barcelona, per tenir un estand a la Plaça de Catalunya, per a les Festes de la Mercè 2014 (19a Mostra d'Associacions de Barcelona).

Malgrat la nostra sol·licitud, amb la normativa que l'organització manté els darrers anys, aquest any, en principi, ens tocarà descansar i no esperem que se'ns atorgui l'estand.


Abril 2014

Quan resten sis jornades per acabar la Lliga per a tots els nostres equips de Futbol Base (tret del Prebenjamí que li resten dues), tenim cinc dels nostres equips amb possibilitats de proclamar-se campions, ja que tres d'ells marxen líders del seu grup (Juvenil "A", Aleví "A" i Prebenjamí) i dos marxen segons classificats (Infantil i Benjamí "A").

La resta dels nostres equips, amb diferents classificacions i més discretes, defensen igualment amb honor el nostre escut i els nostres colors, amb l'esperit d'una constant formació esportiva.


Març 2014

El Torneig de Play (8-03-2014), categoría Benjamins de la GPE MANIGUA, el qual es va desenvolupar a les dependències del Camp Municipal Vall d'Hebron. Els guanyadors van ser: 1r ÁLVARO MORENO, 2n RAÚL MUÑOZ, 3r RUBEN GONZÁLEZ i 4t ERNESTO QUEZADA.


Març 2014

Els nostres equips: Juvenils, Cadets, Infantil "A" i Aleví "A", han acudit a l'Estadi de Cornellà-El Prat, per presenciar el partit: Espanyol-Elche (9-03-2014).


Febrer 2014

Atès que el proper partit de lliga a l’Estadi de Cornellà-El Prat (Espanyol-Villarreal) es disputa dilluns dia 24/02, no obrirem el local social aquest dilluns. Gràcies.


Febrer 2014

La nostra penya és nomenada a l'entrevista que fan al fill de Gabriel Jorge Sosa (un dels dos "Pirates de la Manigua"), a la revista de la R.F.E.F.

Més gran


Febrer 2014

Els nostres equips de futbol base: Pre-Banjamí, Benjamí "B", Benjamí "A" i Aleví "B", han acudit a´l'Estadi de Cornellà-El Prat, al partit Espanyol -Granada (7-02-2014).


Febrer 2014

Tres dels nostres equips de futbol base, s’han proclamat Campions d’Hivern, ja que han estat líders, dels seus respectius grups, en acabar la primera volta del Campionat de Lliga.
El nostre Juvenil "A" i Aleví "A" s’han proclamat Campions d’Hivern aquest cap de setmana, mentre que el nostre Pre-Benjamí "A"
fa dos caps de setmana que ho va fer.

Enhorabona als Campions i la nostra sincera felicitació a tots i cadascun dels equips de la nostra penya.


Gener 2014

Del Sorpasso a las Telarañas

Més gran El 24-01-2014, a la seu social de la Gran Penya Espanyolista Manigua, s'ha presentat oficialment el darrer llibre de l'Editorial 23 perico: "Del Sorpasso a las Telarañas", de Sergio Fidalgo Piña.

Més gran Més gran

Els ponents, d'esquerra a dreta, Nacho Julià (escriptor), Araceli Pérez (FCPE), Juli Pardo (Ex President RCDE), Xavi Salvatella (RCDE), Quique Iglesias (periodista), Manel Rodríguez (periodista) i Sergio Fidalgo (autor i editor del llibre). En començar l'acte, Dani Bosch (President GPE Manigua) ha donat la benvinguda als assistents i ha felicitat a Sergio Fidalgo pel seu nou llibre. Posteriorment s'ha dut a terme un col·loqui entre els ponents i el públic assistent.

També han assistit a la presentació del nou llibre Carlos Belmar (dibuixant perico) i Domènec Gómez (redactor en cap de 23 perico). Entre els assistents, representants de diverses penyes periques tampoc no s'han perdut la presentació. En acabar l'acte, la penya amfitriona ha ofert un pica-pica, refrescos i cava als assitents.

Més informació a Sentiment Perico


Gener 2014

Ja tenim data per la presentació del nou llibre de Sergio Fidalgo: "Del Sorpasso a las Telarañas", serà presentat oficialment el dia 24-01-2014, a les 20:00h., a la nostra seu social.

El llibre pertany a la col·lecció "Luchadores Pericos" de 23 Perico.

Estan confirmats com a ponents, per a la presentació del llibre, els següents senyors: Julio Pardo, Quique Iglesias, Nacho Julià, Xavi Salvatella i Manel Rodríguez.


Gener 2014

Ja que segueixen els problemes de la impremta, perquè lliuri al Sergio Fidalgo els exemplars del seu nou llibre: "Del Sorpasso a las Telarañas", la presentació de l'esmentat llibre a la nostra seu social queda ajornada "sine die". Així que l'escriptor i editor els hagi rebut, ja informarem oportunament de la seva presentació.


Desembre 2013

Atès que hi ha hagut problemes en el lliurament dels llibres per part de la impremta, el nou llibre de Sergio Fidalgo: "Del Sorpasso a las Telarañas", serà presentat oficialment el dia 10-01-2014, a les 20:00h., a la nostra seu social.

El llibre pertany a la col·lecció "Luchadores Pericos" de 23 Perico.

Properament informarem dels ponents que participaran a la presentació de l'esmentat llibre.


Desembre 2013

La Junta Directiva us desitja un molt Bon Nadal i que l'any nou sigui millor.


Desembre 2013

Divendres 13-12-2013, es va celebrar el tradicional Sopar de Nadal de la GPE Manigua a l’hotel Hesperia del Mar de Barcelona. Amb la presència del Conseller del RCD Espanyol de Barcelona, Enrique Beltrán, el President de la FCPE, Alberto Ariza i del Coordinador de les Penyes del RCD Espanyol, Jaume Martínez.

Ens van acompanyar les penyes: Els Incansables, Martorell, Cornellà, Sabadell, Sarrià Nord, Torredembarra, Vila de Gràcia i Guinardó i Pericos Moteros. També va assistir l'editor i director de "23 Perico", Sergio Fidalgo, i el redactor en cap de la revista “23 Perico” Domènec Gómez.

.

A l'hora dels cafès, es va passar un DVD amb el resum de tots els actes duts a terme per la nostra penya en el darrer any. Més gran

A continuació es van lliurar els guardons: “Reconeixement per la seva tasca professional” per a Àlex García (Director de l'Escola del RCD Espanyol) -en la seva absència va recollirlo el Sr. Jaume Martínez. El guardó “Elena Alcoverro”, va ser per a Salvador Fosas President de la PBB de Sabadell i Tresorer de la FCPE. El president de la GPE Manigua, Dani Bosch, va lliurar-los els guardons.

... ... ...

Amb els lliurament dels records per a les penyes assitents, també es va lliurar a l'Hotel Hesperia del Mar un reconeixement en agraïment a les deferències que tenen sempre amb nosaltres. Tot l'acte va ser presentat i conduït per Toni Itarte, com sempre, amb la seva habilitat ho va fer d'una manera simpàtica i dinàmica.

Després del clàssic sorteig de regals, van tenir lloc els parlaments de Dani Bosch, d'Alberto Ariza i Enrique Beltrán i va conclure el acte.

Més informació i fotos a Sentiment Perico


Desembre 2013

Foto Oficial de les plantilles de futbol base de la GPE Manigua, temporada 2013-2014

Més gran

Les tradicionals fotografies de les plantilles de futbol base de la nostra penya -i de tots els seus integrants-, s'han realitzat el dia 6-12-2013, a les 11:00h, a l'Estadi de Cornellà-El Prat del RCD Espanyol de Barcelona.

Els components de les plantilles en competició, més la plantilla de formació (Escola), han gaudit, en un marc incomparable, d'una jornada que recordaran molts anys en la seva vida. Veure totes les fotografies. Agraïm al Club les facilitats i la col·laboració que ens han atorgat per realitzar-ho.

Aquesta tradició, amb alguna interrupció, va arrencar a la temporada 1980-1981. Veure fotografies anteriors.


Novembre 2013

Una vida de Espanyolismo en Montmeló

El 8-11-2013, a la seu social de la Gran Penya Espanyolista Manigua s'ha presentat, a la ciutat de Barcelona el darrer llibre de l'Editorial 23 perico, "Una vida de espanyolismo en Montmeló", de Daniel Pérez Massó. L'acte ha comptat amb l'assistència d'un mig centenar de persones.

Més gran Més gran

Totes les fotografies de l'acte

Els ponents, d'esquerra a dreta, Carlos Belmar (dibuixant), Nacho Julià (escriptor), Iván Molero (periodista AS), Lorena Ferrara (Fundació RCDE), Dani Pérez (autor del llibre), Dani Bosch (President GPE Manigua i Secretari FCPE), Sergio Fidalgo (editor), Alberto Fernández (President Grup Municipal PPC) i Xavi Salvatella (RCDE).

L'acte va començar amb un minut de silenci en memòria de la Sra. Francisca Ramírez, mare i àvia, respectivament, de dos directius de la nostra penya. Entre els assistents, representants de diverses penyes i també han vingut la Vicepresidenta del RCDE, Anna M. Fusté i el Coordinador del Futbol Base del RCDE, Ángel Morales.

Més informació a Sentiment Perico


Novembre 2013

La Manigua està de dol

La mare d’un directiu de la nostra penya, ha mort avui. També és l’àvia d’un altre company de Junta. R.E.P. El nostre sincer condol i el nostre sentiment per a la família Cañadas.
(El Funeral de la Sra. Francisca Ramírez, serà el 9-11-2013, a les 12:00h, al Tanatori de Granollers, Sala 2)


Novembre 2013

Pericos Numantinos es proclamen Campions del 9è Periconcurs.

El 5-11-2013, a l’Auditòrium de l’Estadi de Cornellà-El Prat, s’han disputat tots els encontres de les Semifinals, 3r i 4t lloc i la Final de la novena edició del Periconcurs:

SEMIFINALS
LOS TAMUDINHOS = 95 / RAFA MARAÑÓN = 35
PERICOS NUMANTINOS = 95 / WWW.PERIQUITO.CAT = 70

3r i 4t classificat:
RAFA MARAÑÓN = 20 / WWW.PERIQUITO.CAT = 100

FINAL:
LOS TAMUDINHOS = 85 / PERICOS NUMANTINOS = 105

Ens han acompanyat els Consellers del club: Anna M. Fusté, Jordi Puyaltó, Montse Tordera i Iñaki Pérez, aquest últim ha representat també l’Agrupació de Veterans del RCDE. També ens han acompanyat Josep Tolrà (Director de l’Estadi) i Ángel Rojas (Responsable Director de Telecomunicacions). Ens ha acompanyat el Responsable del club amb les penyes, Jaume Martínez. Per part de la FCPE hi han estat presents Alberto Ariza i Araceli Pérez (President i Vicepresidenta, respectivament, de la Federació). El Patrocinador del Periconcurs, 23 Perico, en la persona del seu director, Sergio Fidalgo, tampoc no ha faltat a l'acte. Entre el públic hi havia Cristina Pérez que, com el mateix Sergio Fidalgo, va formar part de l’equip que va guanyar el primer Periconcurs.


Novembre 2013

El tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà lloc divendres 13 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 21:30 h.

El preu és de 24€ per als socis i 27€ els no socis. El menú és el següent:

Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres / Mil Fulls de Formatge de Cabra i Mel / Piruleta de Meló i Pernil d’Ànec / Xapata de Pernil Ibèric amb Formatge Fos / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Mini Hamburgueses de Vedella amb Parmesà Fos / Mini “Quiches” Variades

Filet d’Ibèric amb Graten de Patata i Bacon

Mousse de Xocolata amb Salsa de Gerds

Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions

Menú infantil 12€ socis i 13€ no socis: Aperitiu / Nuggets de Pollastre amb Patates / Assortit de Gelats / Aigües i refrescs

- - -

En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Salvador Fosas Roig (President de P.B.B. de Sabadell). El Guardó en Reconeixement a la seva tasca professional, serà lliurat al Sr. Àlex García Borau (Director de l’Escola del RCD Espanyol).

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del darrer any de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i després del lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.

Reserves: 93 340 64 49 (contestador automàtic) o per correu electrònic: gpemanigua@telefonica.net. També podeu fer l'ingrés directament al nostre compte del Banc de Sabadell: 0081-0226-47-0001236133.

Us hi esperem!


Novembre 2013

Divendres dia 8 de novembre, a les 20:00h., a la nostra seu social, es presentarà el nou llibre de l’Editorial 23 perico (que dirigeix el nostre amic i soci Sergio Fidalgo), corresponent a la “Col·lecció Lluitadors Pericos” (la qual, recordem que es va iniciar amb el llibre: “GPE Manigua, el reforç d’un sentiment” –5/11/2010)-.

Aquest cop, 23 perico, ha editat el llibre que porta el títol: “Una vida de espanyolismo en Montmeló”, de Daniel Pérez.


Octubre 2013

El partit amistòs entre els Alevins "A": RCD Espanyol - GPE Manigua, que es va disputar dimecres dia 30-10-2013, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, va tenir el resultat de 6-0 favorable als espanyolistes.


Octubre 2013

Resultats de la segona jornada d’encontres del 9è Periconcurs (30-10-2013), que s’han disputat a la seu social de la GPE Manigua:

- RAFA MARAÑÓN - PERICOS NUMANTINOS = 60 / 55
- LOS TAMUDINHOS - PERICO FERROVIARI
= 60 / 00
- PERICOS NUMANTINOS - WWW.PERIQUITO.CAT
= 55 / 45
- PERICOS 3a GENERACIÓ - RAFA MARAÑÓN
= 10 / 55
- PERICO FERROVIARI - WWW.PERIQUITO.CAT
= 35 / 70
- LOS TAMUDINHOS - PERICOS 3a GENERACIÓ
= 65 / 30
- WWW.PERIQUITO.CAT - RAFA MARAÑÓN
= 50 / 40
- PERICO FERROVIARI - PERICOS 3a GENERACIÓ
= 45 / 15

Per la qual cosa, després de les dues jornades disputades els dies 22 i 30 d'octubre, la classificació queda establerta de la següent manera:

1.- LOS TAMUDINHOS = 325
2.- PERICOS NUMANTINOS = 31
0
3.- WWW.PERIQUITO.CAT = 275
4.- RAFA MARAÑÓN = 250
5.- PERICO FERROVIARI = 190
6.- PERICOS 3a GENERACIÓ = 135

El proper dia 5 de novembre, a l'Auditòrium de l'Estadi de Cornellà-El Prat, amb els quatre primers equips classificats, es desenvoluparan les Semifinals, 3r i 4t lloc i la Final d'aquest 9è Periconcurs.


Octubre 2013

El partit amistòs entre els Alevins "A": RCD Espanyol - GPE Manigua, que es va ajornar la setmana pàssad, es disputarà finalment dimecres 30-10-2013, a les 18:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.


Octubre 2013

Resultats de la primera jornada d’encontres del 9è Periconcurs (22-10-2013), que s’han disputat a la seu social de la GPE Manigua:

 • RAFA MARAÑÓN - PERICO FERROVIARI = 55 / 35
 • PERICOS NUMANTINOS - LOS TAMUDINHOS = 65 / 60
 • PERICOS 3a GENERACIÓ - PERIQUITO.CAT = 50 / 65
 • LOS TAMUDINHOS - RAFA MARAÑÓN = 80 / 40
 • PERICO FERROVIARI - PERICOS NUMANTINOS = 75 / 65
 • LOS TAMUDINHOS -PERIQUITO.CAT = 60 / 45
 • PERICOS 3a GENERACIÓ - PERICOS NUMANTINOS = 30 / 70

Més gran

A la primera jornada ha assistit la Consellera adjunta a la presidència del RCD Espanyol, Anna M. Fusté. També ens han acompanyat el President i la Vicepresidenta de la FCPE, Alberto Ariza i Araceli Pérez. També ha vingut Sergio Fidalgo (23 perico), principal patrocinador del 9è Periconcurs.

La segona jornada es durà a terme el proper dia 30 de novembre, a les 19:45h, també a la seu social de la Manigua. Després de la qual, ja se sabran els quatre equips classificats per disputar les Semifinals i Final, que es disputaran a l’Auditòrium de l’Estadi de Cornellà-El Prat el 5-11-2013 (19:45h).


Octubre 2013

El partit amistòs que, en principi, s'havia de disputar dimecres 23-10-2013, a les 18:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, entre els Alevins "A": RCD Espanyol - GPE Manigua, queda ajornat sense data.


Octubre 2013

El sorteig (18-10-2013) dels aparellaments de la fase eliminatòria del 9è Periconcurs, va quedar de la següent manera:

Encontres jornada 22-10-2013:

RAFA MARAÑÓN - PERICO FERROVIARI
PERICOS NUMANTINOS -LOS TAMUDINHOS
PERICOS 3a GENERACIÓ - WWW.PERIQUITO.CAT
LOS TAMUDINHOS - RAFA MARAÑÓN
PERICO FERROVIARI - PERICOS NUMANTINOS
LOS TAMUDINHOS - WWW.PERIQUITO.CAT
PERICOS 3a GENERACIÓ -PERICOS NUMANTINOS

Més gran Més gran Més gran

Encontres i resultats jornada 30-10-2013:

RAFA MARAÑÓN - PERICOS NUMANTINOS
LOS TAMUDINHOS - PERICO FERROVIARI
PERICOS NUMANTINOS - WWW.PERIQUITO.CAT
PERICOS 3a GENERACIÓ - RAFA MARAÑÓN
PERICO FERROVIARI - WWW.PERIQUITO.CAT
LOS TAMUDINHOS - PERICOS 3a GENERACIÓ
WWW.PERIQUITO.CAT - RAFA MARAÑÓN
PERICO FERROVIARI - PERICOS 3a GENERACIÓ

Més informació a: Sentiment Perico


Octubre 2013

Atès que el dia 29 d'octubre es disputa el partit: Espanyol-Málaga, la segona jornada d'eliminatòries del Periconcurs, es trasllada al dia 30 de novembre (Seu social de la GPE Manigua, Rosselló, 501 1r 4a - 08025 Barcelona, a les 19:45h).


Octubre 2013

El tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà lloc el proper dia 13 de desembre, a les 21:00h., a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Barcelona).

Més gran

Properament informarem del menú, del preu i també dels premis que atorgarem en el transcurs de la vetllada.
Desitgem que ens acompanyeu a la festa. Si us plau, reserveu-vos la data.


Octubre 2013

A la presentació del llibre "Y nos dieron por muertos", de Jorge Larena, editat per La Grada, s'ha presentat a la nostra seu social. Abans que els tres ponents, el mateix escriptor, Josep Sánchez i Carles Canut prenguessin la paraula, el President de la GPE Manigua, Dani Bosch, els ha donat la benvinguda a ells i a tots els assistents.

A l'acte, en representació del Club, ens ha acompanyat el Conseller Jordi Puyaltó. Més gran

Més gran Més gran Més gran

En acabar les intervencions dels ponents, s'ha establert un petit col·loqui amb el públic assistent. Després, Jorge Larena, ha dedicat i ha signat llibres.

Més informació i fotografies a Sentiment Perico. Més gran Més gran


Octubre 2013

El llibre "Y nos dieron por muertos", de Jorge Larena, editat per La Grada, es presenta en el nostre local social el proper dimecres dia 9 d'octubre, a les 20:00h. Els ponents de la presentació seran: Jorge Larena, Josep Sánchez i Carles Canut.

Més gran

Us hi esperem!


Setembre 2013

Amb motiu de la Jornada de Futbol Femení, que ha organitzat l’Espanyol, el Club ha convidat al President de la GPE Manigua a la Llotja de l’Estadi, atès que la nostra penya va jugar un paper important en la creació d’aquesta secció en els seus inici.

Vídeo EspanyolTV

Joan Collet (President del Club) i Albert Garrofé (Conseller responsable del Femení del RCD Espanyol), reben de mans del President de la GPE Manigua, Daniel Bosch (al qual acompanya el Vicepresident 1r, Jordi Llopis), el Certificat emès per la penya, de data 11-10-1971, conforme s'autoritza la creació del club femení de futbol en la seu social de la penya. Tot això s'ha dut a terme a la llotja de l'Estadi de Cornellà-El Prat, amb motiu de la diada del futbol femení.


Setembre 2013

El llibre "Y nos dieron por muertos", escrit per Jorge Larena i editat per La Grada, serà presentat el proper dimecres dia 9 d'octubre, a les 20:00h., al nostre local social.

Està previst que amb la presentació del llibre es dugui a terme un col·loqui, del qual, els ponents, s'ecarrega el diari La Grada de convidar-los. Quan sapiguem els noms, ja informarem.

 


Setembre 2013

La nostra participació amb un estand, a la Plaça Catalunya, a les Festes de la Mercè 2013, ha comptat amb la visita de molts pericos (penyistes o no), la presència de la mascota, El Perico, ha estat un fet molt destacable per la simpatia i expectació que ha aixecat entre la mainada i no mainada.

Més gran Més gran

Aquí trobareu tota la informació i imatges del nostre estand.


Setembre 2013

La Gran Penya Espanyolista Manigua, a partir d'avui, 23-09-2013, també està al Twitter:

Twitter Twitter


Setembre 2013

La nostra penya tindrà l'estand número 46 a la Plaça de Catalunya de Barcelona, els dies 21 i 22 (de 11:00 a 20:30 h.) i el dia 24 (de 11:00 a 19:00 h.), a la 18a Mostra d'Associacions de Barcelona, per les festes de la Mercè 2013.

És pràcticament la mateixa localització que les dues darreres participacions nostres, anys 2009 i 2011.

Us hi esperem!


Setembre 2013

La nostra presència a la Plaça de Catalunya de Barcelona, per la nostra participació amb un estand a la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona, per les Festes de la Mercè 2013, i amb la previsible -per tradicional-, visita del Excm. Sr. Alcalde de Barcelona a tots els estands de les entitats que hi participen a la mostra, ens servirà per dur a terme una acció de queixa.

La nostra queixa porta el títol de "Prou de colonades", en referència a l’afer de la disfressa que va patir el monument de Colón. A tal efecte, hem confeccionat un pòster que mostrarem en el nostre estand.

També lliurarem (fins esgotar existències) una xapa de commemorativa de protesta a tothom que ens visiti i que la vulgui. Esperem poder lliurar-li, personalment, al Sr. Alcalde.

Us hi esperem!


Agost 2013

43622

Amb aquest número jugarem a la Rifa de Nadal (2013).

Per al sorteig d'aquest any, hi haurà importants canvis en la loteria, dels quals, informarem propera i oportunament a tots els nostres socis.


Juliol 2013

9è Periconcurs

Tenim previst organitzar, aquesta tardor, la 9a edició del Periconcurs.

cartell parcial del 9è Periconcurs

A partir de primers de setembre, informarem amb tot detall de les dates i dades de la nova edició del tradicional concurs organitzat per la nostra penya.


Juliol 2013

Les Nits dels Campions

La GPE Manigua va estar present a "Les Nits dels Campions", que organitza la Federació Catalana de Futbol, per als equips campions del Barcelonès. La gala es va dur a terme, el 1-07-2013, a l'INEF de Barcelona. El nostre Cadet es va proclamar Campió de Lliga -temporada 2012/2013- del seu grup.

La nostra penya va tenir l'honor i l'orgull de representar els nostres colors, com a únic equip espanyolista (masculí) campió en el Barcelonès.


Juny 2013

La nostra penya tindrà un Estand a la Plaça de Catalunya de Barcelona, per a les festes de la Mercè 2013.

Dies 21, 22 i 24 de setembre de 2013, 18a Mostra d'Associacions de Barcelona. Més informació


 

Juny 2013

Ens complau informar-vos que el nostre Prebenjamí va guanyar el 1r Torneig de Futbol Base Illa Fantasia (grup 2n), en categoria preprebenjamins del 2006.

Felicitats als nostres Campions!


Juny 2013

A l’Assemblea Ordinària de Socis de la Gran Penya Espanyolista Manigua, celebrada el 10-06-2013, entre d’altres acords, va quedar nomenada i ratificada la següent composició de la Junta Directiva:

President: Daniel Bosch i Pascual
Vicepresident 1r: Jordi Llopis i Bosch
Vicepresident 2n: Josep M. Perelló Alonso
Vicepresidenta 3a i Tresorera: Raquel Bosch i Pascual
Secretari General: Josep M. Tobeña i Quiñones
Comptador: Martín Cañadas Ramírez
Vocal 1r: Marcel Cañadas Regueira
Vocal 2n: Josep Fabregat i Basagañas

Aprofitem l’ocasió per manifestar-vos que estem a la vostra disposició.


Juny 2013

8-06-2013: Diada Final de Temporada 2012-2013 dels nostres equips.

Tota la informació de la Diada


Maig 2013

Amistós de Prebenjamins de la GPE Manigua i el RCD Espanyol. A falta d'un partit per acabar la Lliga, l'equip de la penya, el qual, pot quedar classificat en un meritori 3r lloc del seu grup -categoria única-, es va disputar aquest amistós al Camp Municipal Vall d'Hebron (30-05-2013).

L'equip de l'Espanyol disputa la competició en categoria Benjamí. L'equip Prebenjamí de la nostra penya va mostrar una bona imatge i el resultat final, lògicament, va ser de 2 a 6 favorable a l'Espanyol.

Més informació i fotos: Sentiment Perico


Maig 2013

Convoquem a tots els nostres socis a l’Assemblea Ordinària, la qual tindrà lloc, al nostre local social (Rosselló, 501 1r 4a, Bcn.), el dia 10 de juny de 2013 a les 19:30, en primera convocatòria, i a les 20:00h., en segona convocatòria.

L’Ordre del dia dels temes a tractar són els següents:

Us hi esperem.

Junta Directiva GPE Manigua


Maig 2013

El nostre Cadet, després de disputar a casa el partit contra el Sants, amb el resultat favorable a la nostra penya per 7-1, ha celebrat el campionat de lliga i l'ascens a primera de l'equip.

Més imatges

Després dels parlaments del President de la penya, Dani Bosch (el qual va llegir una carta de felicitació del President de l'Espanyol Joan Collet), del President de la secció, Josep M. Perelló, de les paraules l'Entrenador, David Díaz i del Capità de l'equip, Sergi Cencillo, s'ha fet un simpàtic berenar de celebració amb tots els components de la plantilla. Felicitats, Campions!

Més informació a Sentiment Perico

Dijous 30 de maig el nostre Prebenjamí, a les 19:00h., al nostre camp (Municipal de la Vall d’Hebron) disputarà un amistòs amb el RCD Espanyol de Barcelona.


Maig 2013

Maig és el mes que la GPE Manigua celebra l'aniversari des de la seva fundació, el 1955.

El dia 6-05-1955, la nostra penya va presentar els seus estatus a Govern Civil de Barcelona, en independitzar-se de la Penya Blanc-i-Blava (Central), delegació -número 4- de Gràcia. (També el mes de maig, però de 1954, concretament el dia 15, és quan es va inaugurar oficialment el local social de la penya, delegació de Gràcia, a la travessia de Sant Antoni, 12).


Abril 2013

El nostre Cadet, a manca de cinc jornades per acabar la Lliga, es proclama Campió del 15 Grup de 2a Divisió.

Enhorabona a tots els integrants de la GPE Manigua.

Felicitats Campions!


Abril 2013

Informem que hem presentat la nostra sol·licitud, a l’Ajuntament de Barcelona, per tenir un estand a la Plaça de Catalunya, a les Festes de la Merçè 2013, en motiu de la 18a Mostra d'Associacions de Barcelona.

més gran


Abril 2013

Divendres 12-04-2013, al local social de la GPE Manigua, a partir de les 20:00h. va tenir lloc la presentació oficial del llibre de Sergio Fidalgo (Editorial 23 Perico)Luchadores por la libertad”. Amb el local ple de persones interessades en el nou llibre, va començar l'acte amb les paraules de Dani Bosch, President de la GPE Manigua.

més gran més gran més gran

Veure més fotos de l'acte

Sergio Fidalgo, a continuació, va explicar, perquè el títol i, perquè les 23 persones escollides en el seu nou llibre. Posteriorment van haver els parlaments dels ponents de la taula (d'esquerra a dreta): el periodista Tomás Guasch, la penyista Araceli Pérez (FCPE), Josep Lluís Masriera (Fundació RCDE), Jordi Puyaltó (RCDE), Xavi Andreu (anterior director de comunicació RCDE) i Julio Pardo (expresident RCDE).

Entre el públic, representants de diferents penyes (Martorell, Parets i Lliçà, Mollet del Vallès, Breda i Comarca, Banyoles, Sant Boi, Sants-Hostafrancs, Juvenil, Blanes, Els Incansables, L’Escollera, Aliança Perica, Gelida i Espanyolista 9 Barris), Anna Maria Fusté, Lorena Ferrara, Xavi Salvatella, Josep Ramió.

També van assistir-hi diversos membres de l’entorn mediàtic espanyolista com Nacho Julià, Domènec Gómez, Rubén Izquierdo, Marc Raymundo, Alex Riquelme i Carlos Belmar.

Més informació a: Sentiment Perico

Reportatge de Barcelona TV

En acabar l'acte es va oferir per la penya amfitriona un aperititu (cava, refrescos, cervesa i pica-pica). Per cobrir informativament la presentació, va assistir-hi Barcelona TV, però no -com de costum- altres, en principi, molt més propers.


Abril 2013

El dia 12 d’abril, a les 20:00h., al local de la Gran Penya Espanyolista Manigua (Rosselló, 501 1r 4a – 08025 Barcelona), tindrà lloc la presentació oficial del nou llibre (Editorial 23 Perico), escrit per Sergio Fidalgo, “Luchadores por la Libertad”:

més gran

Més informació a: 23 Perico

En acabar la presentació i després dels parlaments de rigor, s’oferirà un aperitiu als assistents. Us hi esperem!


Abril 2013

Informem a tots els nostre socis, jugadors i amics que hem canviat d'entitat bancària. Ja tenim operatiu el compte del Banc de Sabadell següent:

0081-0226-47-0001236133

No obstant això, l'antic compte de la Caixa (Caixabank), estarà operatiu fins a mitjans del mes de Juny de 2013.


Març 2013

Aquesta primavera no organitzarem la 9a edició del Periconcurs. La crisi econòmica (manca d’esponsors i obtenció de premis), més la crisi participativa generalitzada de la societat en general, ens fa pospossar per a més endavant l’organització del nostre tradicional concurs.

El nostre Cadet marxa líder destacat del seu grup i duu el camí per proclamar-se Campió:

(A data: 17-03-2013)

De la resta dels nostres equips, també destaquem el Juvenil (que marxa tercer) i el Prebenjamí (que marxa quart). Enhorabona a tots i cadascun d'ells!


Març 2013

La nostra penya té previst tramitar la sol·licitud de participació a la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona, la qual tindrà lloc els dies de les Festes de la Mercè, setembre de 2013, a la plaça de Catalunya de Barcelona.

Vam participar per darrera vegada a la 16a Mostra (setembre 2011), si les condiciones i el criteri de selecció establertes per l'organització no varien, aquest any hi participarem.

Ja informaren de la marxa de la sol·licitud i de les condicions de la nostra particiapació, en cas de confirmar-se.


Febrer 2013

En finalitzar la primera volta del Campionat de Lliga de la FCF, el nostre Cadet (2a divisió 15è grup), marxa líder en la classificació del seu grup. El seu lideratge és el resultat d'una 1a volta invicte (onze victòries i un empat).

De la resta dels nostres equips, cal destacar-ne el Juvenil i Prebenjamí, els quals, marxen quarts en la classificació. La resta dels nostres equips, la seva classificació és la següent: Benjamí "B" (11è), Benjamí "A" (6è), Aleví "B" (14è), Aleví "A" (16è) i Infantil (6è).

Tota la informació dels equips


Gener 2013

El 19-01-2013, a la festa de Sant Antoni Abad (Els Tres Tombs -Barcelona-) patró dels cavalls i, per extensió, també de la resta d'animals domèstics, el RCD Espanyol de Barcelona ha paticipat en la desfilada amb un carro tirat per caballs i amb la mascota oficial del club.

. . . . . . . . . . . .

La GPE Manigua, la PBB Sant Joan Despí i la PE Pericos Fidels també hi han format part de la comitiva.


Desembre 2012

Divendres 21-12-2012, al nostre local, va tenir lloc l’habitual signatura nadalenca de llibres pericos de l'Editorial 23 Perico.

. . .

. . .

Els escriptors assistents van ser: Àlex Riquelme, Rubén Izquierdo, Jaume Sabater, Sergio Fidalgo, Jordi Llopis i Nacho Julià (d'esquerra a dreta, foto superior esquerra).

Al llarg de la vetllada van assistir diverses persones interessades en la compra o signatura d'algun dels llibres editats. A més del President de la GPE Manigua, Dani Bosch -el qual va estat acompanyat de bona part dels membres de la seva junta directiva-, va assistit el redactor en cap de la revista 23 Perico Domènec Gómez, i el dibuixant perico Carlos Belmar. Amb un aperitiu es va donar per acabada la vetllada literària perica.


Desembre 2012

La Junta Directiva de la Gran Penya Espanyolista Manigua us desitja: bones festes!


Desembre 2012

Escriptors confirmats: Nacho Julià, Sergio Fidalgo, Àlex Riquelme, Rubén Izquierdo, Jordi Llopis i Jaume Sabater.


Desembre 2012

El 14-12-2012, es va celebrar el tradicional Sopar de Nadal de la GPE Manigua a l’hotel Hesperia del Mar de Barcelona. Amb la presència del Conseller del RCD Espanyol de Barcelona, Iñaki Pérez de Arrilucea, el President de la FCPE, Alberto Ariza i del Coordinador de les Penyes del RCD Espanyol, Jaume Martínez.

Ens van acompanyar les penyes: Els Incansables, Martorell, Cornellà, Olost, Sabadell, Perico Ferroviari, Vila de Gràcia i Guinardó i Pericos Moteros. També ho van fer el crític perico de cinema (Programa "La Claqueta" de Radio Marca), Xavi Marín, l'editor i director de "23 Perico", Sergio Fidalgo, i el redactor en cap de la revista “23 Perico” Domènec Gómez.

...

A l'hora dels cafès, es va passar un DVD amb el resum de tots els actes duts a terme per la nostra penya en el darrer any. Més gran

A continuació es van lliurar els guardons: “Difusió del sentiment espanyolista” per al periodista Sergi Mas. El guardó “Elena Alcoverro” (adreçat a penyistes, persones significades per la seva trajectòria espanyolista), va ser per a Josep M. Perelló Vicepresident de la GPE Manigua i President de Secció del futbol base de la penya. El president de la GPE Manigua Dani Bosch va lliurar-los els esmentats guardons.

... ... ...

Tot l'acte va ser presentat i conduït per Toni Itarte, el qual, novament, va fer gala de la seu carisma, amb l'habilitat i simpatia que el caracteritza.

Abans del lliurament del guardons principals de l'acte, es va lliurar a l'Hotel Hesperia del Mar un reconeixement en agraïment a les deferències que tenen sempre amb nosaltres, any rere any.

Amb els parlaments de Dani Bosch, d'Alberto Ariza i d'Iñaki Pérez de Arrilucea, es va concloure oficialment l'acte. Després hi va haver el clàssic sorteig de regals.

Més informació i fotos a Sentiment Perico


Desembre 2012

El nostre local, el proper diumenge 16 de desembre, romandrà obert de 19:00 a 21:00h.

La nostra penya acollirà el 21 de desembre (divendres) la tradicional signatura de Nadal que organitza l'editorial ‘23 perico’,
perquè els seus autors puguin dedicar els seus llibres en clau blanc-i-blava als lectors que desitgin acudir a la cita,
i de pas xerrar i departir amb ells. Aquest acte, que tindrà lloc a la nostra seu social (Rosselló, 501, 1r 4a), començarà a
les 18.30h i s'allargarà fins a les 20.45h h.
Han confirmat la seva presència Sergio Fidalgo, Nacho Julià, Jordi Llopis, Álex Riquelme, Rubén Izquierdo i Jaume Sabater.
És possible que s'incorporin altres autors de l'editorial en properes dates.


Desembre 2012

Darrers dies per apuntar-se al Sopar de Nadal. Reserves: 93 340 64 49 (Contestador automàtic), 620 221 229 o al correu electrònic: gpemanigua@telefonica.net

No t'ho perdis, t'hi esperem!


Novembre 2012

Informem que aquest proper diumenge (dia 2 de desembre), el nostre local social romandrà obert de 12:00 a 14:00h.


Novembre 2012

Diumenge, 18 de novembre de 2012, van tenir lloc les tradicionals fotografies oficials -Temporada 2012/2013- de les deu plantilles de futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua, a l’Estadi del RCD Espanyol de Barcelona, de Cornellà-El Prat.Aquesta tradició va començar el 1980, a Sarrià. Des de Sarrià, els diferents escenaris de les fotografies han estat: l’Estadi Olímpic de Montjuïc, la Ciutat Esportiva de Sant adrià, la Plaça d’Àngel Rodríguez i l’Estadi de Cornellà-El Prat.


Novembre 2012

Dissabte, dia 17 de novembre, el nostre local social romandrà obert de 18:00 a 20:00h.

La tradicional fotografia oficial de les nostres plantilles de futbol base, la realitzarem diumenge 18 de novembre, a les 12:30h. a l’Estadi de Cornellà – El Prat. Aquesta sessió fotogràfica va iniciar-se el 1980 a Sarrià. Des d'aquella data, fins al moment actual, hem gaudit de les següents localitzacions: Sarrià, Estadi Olímpic de Montjuïc, Ciutat Esportiva de Sant Adrià, Plaça d'Àngel Rodríguez i Estadi de Cornellà - El Prat.


Novembre 2012

El nostre tradicional Sopar de Nadal 2012, aquest any, tindrà lloc divendres 14 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 21:30 h.

Més gran

El preu és de 25,00 € i el menú és el següent:

Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres / Piruleta de Meló i Pernil d’Ànec / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Muntadets d'Escalivada / Torradeta de Formatge de Cabra Caramel·litzat / Gambes en Tempura amb Vinagre Balsàmic / Muntadets de Botifarra amb All i Oli.

Melós de Vedella amb Salsa del Rostit, Patates i Verduretes.

Mousse de Xocolata amb Salsa de Gerds

Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Cava / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions.

(Menú infantil 12,50€: Macarrons amb Tomàquet / Nuggets de Pollastre amb Patates / Assortit de Gelats / Aigües i refrescs)

En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Josep M. Perelló Alonso (President de la Secció de futbol base de la GPE Manigua). El Guardó de Difusió Espanyolista, serà lliurat al Sr. Sergi Mas Abad (Periodista, actor, presentador, guionista).

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del darrer any de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i després del lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.

Reserves: 93 340 64 49 (contestador automàtic) o per correu electrònic.També podeu fer l'ingrés directament al nostre compte a la Caixa: 2100-0707-39-0200170321

Us hi esperem!


Octubre 2012

Dijous (dia 1 de novembre), el nostre local social romandrà obert de 19:00 a 21:00h. També l’obrirem el proper diumenge (4 de novembre) de 12:00 a 14:00h.


Octubre 2012

En data 28 d'octubre de 2012, data del 112 aniversari del RCD Espanyol de Barcelona, a les immediacions de l'Estadi de Cornellà-El Prat, ha tingut lloc l'emotiu acte de la inauguració de l'Estàtua d'Homenatge a l'Afició de l'Espanyol.

Com no podia ser d'una altra manera, una representació oficial de la GPE Manigua hi ha assistit a la inauguració.

... ... ...

En el pedestal del monument, el nom de la nostra penya hi constarà per sempre més.


Octubre 2012

El tradicional Sopar de Nadal que organitza la nostra penya, aquest any, se celebrarà el dia 14 de desembre de 2012, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Barcelona).

Més gran

El preu, com en els quatre darrers anys, serà de 25 euros. (Més endavant informarem de la composició del menú i del preu i composició del menú infantil).
Reserves: 93 340 64 49 (contestador automàtic) o per correu electrònic.


Octubre 2012

La nostra penya obté el Certificat conforme que ha lliurat la documentació necessària en el procés de seguiment de l’any 2012 a l’Oficina del Codi Ètic de les Associacions de Barcelona.

Informem que aquest proper dissabte (6 d’octubre), el nostre local social romandrà obert de 20:00 a 22:00h.


Setembre 2012

La Gran Penya Espanyolista Manigua es planteja organitzar el Periconcurs de categoria "júnior" per al 2013.

Es pretén fomentar la participació en aquest concurs -sobre la història de l’Espanyol- amb persones de menys de 25 anys. Està previst que les preguntes no siguin difícils i que siguin, principalment, de les darrers dècades d’història de l’Espanyol.

A tal efecte, publiquem el projecte a la xarxa, perquè tingui la màxima difusió possible. També pretenem que serveixi de sondeig i puguem calibrar les possibilitats d'organització.

Si us plau, difoneu aquest projecte i, si podeu estar interessats, manifesteu-nos-ho al correu: gpemanigua@telefonica.net". Gràcies!

 Tornar a pàgina principal