. .

La nostra penya a la Plaça Catalunya, per les festes de la Mercè 2013

. . .


Dia de la Mercè, ha suposat un èxit del Perico a la Plaça de Catalunya de Barcelona. Ha triomfat per la seva simpatia amb tothom: amb la canalla, els adults i molts joves turistes de diferent procedència. Avui hem comptat amb la visita de molts pericos, penyistes i no penyistes (especialment de la Penya Els Incansables) i d'un bon nombre de socis nostres. Destaquem, entre tots ells, que ens ha visitat la Vicepresidenta del RCD Espanyol, Anna M. Fusté i el Conseller Jordi Puyaltó, el responsable del Club amb les penyes, Jaume Martínez. Ens ha visitat Sergio Fidalgo i per part de la FCPE, han passat la Vicepresidenta Araceli Pérez i els directius Xavier Edo i José Mª García.

Més gran Més gran

Més gran Més gran Més gran


Diumenge dia 22 ha seguit la visita continuada de socis nostres al nostre estand i d'altres pericos. També ens ha visitat l'amic Alfred Puig de la FCPE. La mascota, El Perico, ha fet més amics a la Plaça Catalunya, doncs molta canalla i molts adults han volgut fer-se la foto amb ell. Hem continuat amb el lliurament de xapes de "Prou de colonades" i de tota la resta de material.
Malauradament, l'anunciada i esperada visita del Excm. Sr. Alcalde al nostre estand no s'ha produït. Denunciem la no visita del Regidor Jordi Portabella, el qual, un any més, evita expressa i descaradament aturar-se al nostre estand i saludar-nos. Ja que ha passat ràpidament per davant nostre, quan ja s'havia aturat a l'estand anterior i posterior. La seva pericofòbia ha quedat, novament, de manifest. En el transcurs del dia, e
s va produïr la coincidència de quatre presidents de la GPE Manigua, fet que poques entitats poden dir.

Més gran Més gran Més gran Més gran


El dia 21 ha estat un dia que hem tingut la visita de desenes de pericos, els quals, sabien, per diferents canals, de la nostra estada a la Plaça Catalunya. Hem repartit xapes de "Prou de colonades", adhesius de la nostra penya i diferents impresos de la FCPE i el RCDE.
Qui ha tingut, com a la darrera edició, un molt notable èxit ha estat la mascota nostra, El Perico. S'ha fotografiat amb grans i petits i ha estat una veritable atracció a la 18a Mostra. A part de la visita de socis de la nostra penya, de diferents pericos (penyistes o no), també hem comptat amb la presència dels companys de la FCPE: Alberto Ariza, Araceli Pérez i Salvador Fosas.

Més gran

Més gran Més gran Més gran Més gran Més gran Més gran Més gran Més gran Més gran


Totes les fotografies de l'estand

Més informació i fotos a Sentiment Perico


La nostra participació a la 18a Mostra d'Associacions de Barcelona, a la Plaça de Catalunya de Barcelona, amb motiu de les Festes de la Mercè 2013, serà els dies 21, 22 i 24 de setembre de 2013.

A la presentació de la 18a Mostra, la qual, es va dur a terme el 12-09-2013 a Torre Jussana, ens van notificar que estarem a l'estand número 46. Pràcticament al mateix lloc que els dos darrers cops (anys 2009 i 2011), entrada a la part central de la Plaça Catalunya pel carrer Vergara (perpendicularment):

.

Els horaris de la mostra són: dies 21 i 22 (de 11:00 a 20:30h.) el dia 24 (de 11 a 19:00h.)


Amb motiu de la nostra presència a la Plaça de Catalunya de Barcelona, per la nostra participació (amb un estand) a la 18a Mostra d'Associacions de Barcelona, per les Festes de la Mercè 2013, i amb la previsible -per tradicional-, visita de l'Excm. Sr. Alcalde de Barcelona a tots els estands de les entitats que hi participen a la mostra, volem dur a terme una acció de queixa:

La nostra queixa porta el títol de “Prou de colonades”, en referència a l’afer de la disfressa que va patir el monument de Colón.

A tal efecte, hem confeccionat el pòster (que es veu a sobre d'aquest text), el qual, mostrarem en el nostre estand. També lliurarem (fins esgotar existències) una xapa commemorativa de la queixa a tothom que visiti el nostre estand i que ens la demani. Esperem poder lliurar-li, personalment, al Sr. Alcalde.

Us hi esperem!


Més gran
Més gran
Més gran

2005  

2009....
2011

Tornar a la pŕgina principal