Diada Final de Temporada 2013-2014 Futbol Base de la Gran Penya Espanyolista Manigua

Novament, el dia 14-06-2014, la tradicional Diada Final de Temporada s'ha celebrat al Camp Municipal de la Vall d’Hebron (Barcelona), amb la participació dels nostres deu equips en competició, més l'equip de formació (l'Escola):

A partir de les 16:00h, s'ha disputat diferents partits amistosos entre pares dels jugadors i tècnics/col.laboradors.

A les 18:00h. ha començat el lliurament de records per a tots i cadascun dels jugadors de la nostra penya.

Hem estat acompanyats en l'acte amb la presència del President de la FCPE, Alberto Ariza, el qual també ha lliurat diferents records.

Als components del tres equips Campions: Prebenjamí, Aleví "A" i Juvenil "A", se'ls ha lliurat un pòster foto de la seva plantilla com a record inoblidable d'aquests campionats.

També s'han lliurat els guardons als participants del Torneig "Play Station" (Benjamins), que es va disputar aquest hivern passat.

Aquesta temporada, onze juvenils deixen el club per edat (en passar a categoria aficionats), després de set temporades d'estada a la nostra entitat. A cadascun d'ells se'ls ha lliurat un diploma acreditatiu.

Per finalitzar la Diada, se ha disputat un partit amistós entre el nostre Juvenil "A" i l'Arrabal-Calaf Gramanet. El resultat ha estat favorable al nostre equip per 5 a 0.

Es van exposar tots el trofeus assolits en el transcurs de l’actual temporada (tret dels de la FCF).

El futbol base el duem a terme, sense interrupció, des de la temporada 1975-1976.

.