11Ŕ Periconcurs

Dies: 14 novembre i 22 de novembre de 2016

Auditòrium del RCDE STADIUM.

á

Tota la informaciˇ oficial del Periconcurs a: www.gpemanigua.com

 

CONCURSANTS:
NomÚs socis o simpatitzants del RCD Espanyol


EQUIPS:
1 o 2 persones


TEMA:
Hist˛ria del RCD Espanyol de Barcelona (Esportiva, social, seccions, etc.)

 

 

 

1a Ediciˇ

2a Ediciˇ

3a Ediciˇ

4a Ediciˇ

5a Ediciˇ

6a Ediciˇ

7a Ediciˇ

8a Ediciˇ

9a Ediciˇ

10a Ediciˇ

11a Ediciˇ

Per inscriure-s'hi, cal que, si us plau, ens trameteu un correu electr˛nic a: gpemanigua@gmail.com ,amb el nom i cognoms dels participants (un o dos), indiqueu el nom de l'equip amb el que participareu, qui actuarÓ de capitÓ i un telŔfon de contacte.

Heu de rebre la nostra confirmaciˇ de la inscripciˇ. En cas contrari, si us plau, contacteu amb nosaltres. GrÓcies!

AMB EL SUPORT I LA COLĚLABORACIË:

 • RCD Espanyol de Barcelona SAD
  • Federaciˇ Catalana de Penyes del RCD Espanyol
  • Fundaciˇ Privada del RCD Espanyol
  • Agrupaciˇ de Veterans del RCD Espanyol

   

  Agra´ment Especial:

  • Conservas Dani SA.
  • Rastar Group

   

   

   

  Imatges del 10è Periconcurs


  REGLAMENT

  REGLAMENT

  1.- La Gran Penya Espanyolista Manigua Ús l'organitzadora i la responsable d'aquest concurs.

  2.- Els concursants han de ser socis o simpatitzants del RCD Espanyol. Els concursants hauran de tenir com a mÝnim 14 anys, no hi ha cap altra limitaciˇ d'edat.

  3.- Els equips estaran formats per una o dues persones. Cada equip haurÓ d'anomenar-se amb un nom que recordi la hist˛ria de l'Espanyol o que estigui vinculat a l'entorn del club, les seves seccions, jugadors o ex jugadors, les seves penyes, etc.

  4.- Si l'equip estÓ format per mÚs d'una persona, haurÓ d'escollir el seu capitÓ, el qual, serÓ el portaveu, la persona de contacte i serÓ el que respondrÓ les preguntes del seu equip.

  5.- La quota d'inscripciˇ de cada equip serÓ de 20,00Ç. Per ingressar l'import de la inscripciˇ, cal fer-ho al nostre compte del Banc de Sabadell: ES30-0081-0226-47-0001236133.

  6.- El perÝode d'inscripciˇ Ús fins el dia 08/11/2016, a les 20:00h. La inscripciˇ, per˛, no serÓ considerada en ferm fins que no s'aboni la quota d'inscripciˇ.

  7.- Un cop inscrits en el concurs, els equips no podran patir variacions en les seves plantilles, nomÚs s'acceptarÓ una substituciˇ i sempre per causes de forša major. En cap cas, aquesta, podrÓ ser una persona ja inscrita en un altre equip.

  8.- Dijous 10/11/2016, a les 20 hores, es farÓ el sorteig dels grups i dels aparellaments. L'acte serÓ p˙blic i es farÓ al local social de la GPE Manigua, al Carrer del Rosselló 501, 1er-4rt, de Barcelona. QuedarÓ establert el calendari definitiu.

  9.- Les preguntes del concurs seran de dues classes: blanques i blaves. Les blanques sˇn les que es consideren poc dificultoses, mentre que les blaves sˇn les que es consideren mÚs difÝcils.

  10.- Tant la primera fase de lligueta de grups (dia 14 de novembre) com la fase final que inclou les semifinals, partit pel tercer i quart lloc, i gran final (22 de novembre) es desenvoluparan a la Sala de Premsa (Auditori) del RCDE Stadium (Av. Baix Llobregat, 100 de CornellÓ de Llobregat). L'horari dels encontres serÓ a partir de les 19:30h.

  11.- Als encontres dĺeliminat˛ries es formularan 7 preguntes a cada equip (5 blanques i 2 blaves), els capitans escolliran els sobres amb les preguntes. La resposta l'haurÓ de respondre el capitÓ de l'equip amb veu alta i clara dins del temps establert. La resposta correcta tindrÓ un valor de 10 punts. En cas d'error l'equip contrari tindrÓ dret a rebot i podrÓ respondre-la i sumar 5 punts en cas d'encertar-la.

  12.- En els encontres de Semifinals i de 3r i 4t lloc, es formularan 10 preguntes a cada equip (6 blanques i 4 blaves) els capitans escolliran els sobres amb les preguntes. La resposta l'haurÓ de respondre el capitÓ de l'equip amb veu alta i clara dins del temps establert. La resposta correcta tindrÓ un valor de 10 punts. En cas d'error l'equip contrari tindrÓ dret a rebot i podrÓ respondre-la i sumar 5 punts en cas d'encertar-la.

  12Bis.- Si els equips inscrits NO arriben a SIS, es farà una lligueta de tots contra tots, accedint a les semifinals els quatre primers classificats, disputant-les amb la modalitat d’encreuament, es a dir el primer contra el quart, i el segon contra el tercer.

  13.- Durant la Final del Periconcurs es formularan 12 preguntes a cada equip (6 blanques i 6 blaves) els capitans escolliran els sobres amb les preguntes. La resposta l'haurÓ de respondre el capitÓ de l'equip amb veu alta i clara dintre del temps establert. La resposta correcta tindrÓ un valor de 10 punts. En cas d'error l'equip contrari tindrÓ dret a rebot i podrÓ respondre-la i sumar 5 punts en cas d'encertar-la.

  14.- El temps mÓxim per respondre serÓ de 20 segons i de 10 segons en cas de rebot. (Quan la resposta sigui llarga, pel nombre de noms, es donaran 30 i 10 segons, respectivament, als equips per respondre).

  15.- Cada resposta correcta, en totes les fases del concurs, tindrÓ un valor de 10 punts i de 5 quan es produeixin per un rebot.

  16.- En cas d'empat a la Final, s'aplicarÓ la formula de la "mort sobtada", Ús a dir, es formularan preguntes fins que un equip l'encerti i el contrari no. En aquest cas, la resposta serÓ simultÓnia dels dos equips, cadascun d'ells en la seva respectiva pissarra.

  17. En cas d'empat a punts en la classificaciˇ de les eliminat˛ries, s'aplicarÓ la formula de la "mort sobtada", Ús a dir, es formularan preguntes fins que un equip l'encerti i el contrari no. En aquest cas, la resposta serÓ simultÓnia dels dos equips, cadascun d'ells en la seva respectiva pissarra.

  18.- Els equips no podran impugnar cap pregunta.

  19- L'organitzaciˇ no es fa responsable, l˛gicament, de les possibles errades de la bibliografia d'on s'han tret les preguntes.

  20.- L'equip Campiˇ rebrÓ el premi i el guardˇ corresponent. En la primera jornada del Periconcurs, s'especificarÓ el tipus de premi.

  21.- L'equip Subcampiˇ rebrÓ el premi i el guardˇ corresponent. En la primera jornada del Periconcurs, s'especificarÓ el tipus de premi.

  22.- Els equips Semifinalistes (3r i 4t lloc) rebran els guardons corresponents.

  23.- Tots els equips participants tindran un record de la seva participaciˇ i, potser, algun obsequi. En la primera jornada del Periconcurs, s'especificarÓ quin possible obsequi.

  24.- Les preguntes es formularan en catalÓ. Les respostes podran ser en catalÓ o castellÓ.

  25.- Si algun component de qualsevol equip no respecta el reglament, ni a les persones de l'organitzaciˇ o la seva actitud atempta contra el normal desenvolupament del concurs, l'equip serÓ expulsat del concurs sense cap dret de reclamaciˇ.

  26.- Queden exclosos d'aquest concurs els membres (i ex membres que hagin tingut participaciˇ en el concurs) de la Junta Directiva de la GPE Manigua i tots els colĽlaboradors (i ex colĽlaboradors) del Periconcurs.

  Junta Directiva de la GPE Manigua - 18 dĺOctubre 2016.