4a Pericicletada
5 de juny de 2011

Un altre any, com no podia ser d'una altra manera, el mal temps ens ha acompanyat des de la matinada d'aquest diumenge. Aquest cop no sols amb pluja, sinó també amb boira. Així, doncs, s'ha decidit anul·lar la passejada, tant en bicicleta, com a peu, dels assistents i s'han dedicat a gaudir de l'esmorzar amb bon humor; "al mal temps, bona cara".

Més gran --- --- Més gran

Hi ha hagut representació de quatre penyes; P.B.B. de Martorell, P. Egara 2006 Terrassa, Sarrià Nord i Pericos Moteros. El recent elegit President de l'APMAE; Ferran Marín, ens ha acompanyat a l'àpat i també, Alberto Ariza, President de la FCPE. L'acte ha estat presentat pel nostre soci Toni Itarte, el qual, després dels respectius parlaments del nostre President; Dani Bosch i del de la FCPE, ha conduït d'una manera molt simpàtica el nombrós sorteig de regals oferts pel RCD Espanyol.


Més gran


Aquest any hi haurà una diferència referent a les tres edicions anteriors, ja que després de la passejada en bicicleta, (malgrat que complim un any més; 56 anys), hem decidit no celebrar-ho amb el corresponent dinar d'aniversari. Aquest any farem un esmorzar en acabar el passeig.

La ruta d'aquesta quarta edició és la mateixa que les edicions anteriors. És considerada fàcil i apta per a tots els públics, per tal de fer un passeig tranquil per la Serra de Collserola.

La ruta s'iniciarà al Restaurant Font de Les Planes (on farem després l'esmorzar), seguidament prendrem el Camí del Mas Guimbau, fins arribar a la Carretera de Vallvidrera per on circularem per la zona habilitada per a bicicletes. Des d'allà encetarem el camí per arribar fins al Pantà de Vallvidrera on començarem el camí de tornada cap al restaurant.

El recorregut constarà de 2,5Km d'anada i 2,5Km de tornada el que ha estat dissenyat i autoritzat pel Consorci del Parc de Collserola.

Ampliar

PROGRAMA

A les 10:00 hores: INICI DE LA PERICICLETADA DES DEL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (Ctra.VALLVIDRERA-SANT CUGAT Km 6,5) EL RECORREGUT ARRIBARÀ FINS AL PANTÀ DE VALLVIDRERA.

A les 11:00 hores: Esmorzar de germanor al Restaurant (aquest any l'àpat es farà cobert, dins del restaurant).


Menú esmorzar:

Pa torrat amb tomàquet i alls

Botifarra amb all i oli (guarnició de patates al caliu i mongetes)

Vi, gasosa i aigua

Postres variats (Flam amb nata, o Crema Catalana, o Mel i mató, o Tiramisú, o Sorbet de llimona, o Gelat)

Cafè

Músic amb moscatell

(Preu: 20 Euros)

_________________

Menú infantil: Pa torrat amb tomàquet i alls / Botifarra a la brasa, o Llom a la planxa, o Pit de pollastre sense os, amb patates fregides / Gelat variat / Aigua i refrescos (Preu: 15 Euros)


COM S'HI ARRIBA

Es pot anar en cotxe, per la Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat fins al Km 6,5. Just davant del restaurant hi ha espai d’aparcament.

Es pot venir amb Ferrocarrils de la Generalitat fins a l’estació de LES PLANES (queda aproximadament a 150 metres del restaurant). FGC permet el viatge amb bicicleta en els seus trens.

Per a més informació, escriure a: gpemanigua@telefonica.net


1a Pericicletada - 2a Pericicletada - 3a Pericicletada

tornar a la pÓgina principal