3a Pericicletada
6 de juny de 2010

Les pitjors previsions meteorològiques que es podien fer, es van produir en la III Pericicletada, la qual, va estar passada per aigua a les primeres hores del matí. Tal cosa va fer disminuir sensiblement els participants que s'havien apuntat a l'edició.

..... .....

La mascota ofical de la FCPE ens va acompanyar a la Pericicletada.

. .....

BiB (10-06-2010)


Més gran

El 6 de juny, III Pericicletada, tot coincidint amb el nostre 55 aniversari.

La ruta d'aquesta 3a edició és la mateixa ruta que la darrera. És considerada fàcil i apta per a tots els públics, per tal de fer un passeig tranquil per la Serra de Collserola.

La ruta s’iniciarà al Restaurant Font de Les Planes (on celebrarem el dinar de 55 aniversari), seguidament agafarem el Camí del Mas Guimbau, fins a arribar a la Carretera de Vallvidrera per on circularem per la zona habilitada per abicicletes. Des d’allà encetarem el camí per arribar fins al Pantà de Vallvidrera on començarem el camí de tornada cap al restaurant.

El recorregut constarà de 2,5Km d’anada i 2,5Km de tornada el que ha estat dissenyat i autoritzat pel Consorci del Parc de Collserola.

Ampliar

PROGRAMA

A les 11:00 hores: INICI DE LA PERICICLETADA DES DEL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (Ctra.VALLVIDRERA-SANT CUGAT Km 6,5) EL RECORREGUT ARRIBARÀ FINS AL PANTÀ DE VALLVIDRERA.

A les 13:30 hores: DINAR DE GERMANOR AL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES, el dinar es farà a l'aire lliure, si el temps ho permet. (Al llarg del dinar es lliuraran els tradicionals guardons que otorga la GPE Manigua)

COM S'HI ARRIBA

Es pot anar en cotxe, prenent la Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat fins al Km 6,5. Just davant del restaurant hi ha espai d’aparcament.

Es pot venir amb Ferrocarrils de la Generalitat fins a l’estació de LES PLANES (queda aproximadament a 150 metres del restaurant). FGC permet el viatge amb bicicleta en els seus trens.

Per a més informació, escriure a: gpemanigua@telefonica.net


1a Pericicletada - 2a Pericicletada - Tornar a la pgina principal