1a Pericicletada
1 de Juny de 2008


 

 

 

El passat 1 de Juny vàrem celebrar la Primera Pericicletada, tot coincidint amb el nostre 53è aniversari, malgrat la pluja, l'acte es va poder celebrar i vam comptar amb una bona representció de periciclistes i d'un bon grapat de pericos que van voler acompanyar-nos tot fent el recorregut fins al pantà de Vallvidrera a peu.

 

MÉS GRAN MÉS GRAN

El dinar es va celebrar dins del Restaurant La Font de les Planes i tot seguit vàrem passar al patí exterior, ja que el temps finalment ens ho va permetre, per tal de poder celebrar l'acte institucional del 53è Aniversari. Vàrem donar un record a les penyes assistents: P.B.B. Vila de Gràcia i Guinardó, P.B.B.Egara 2006, P.B.B. Martorell, P.Pericos de Vilassar, P. Pericos amb Webs, P.Pericos Moteros, Eternos, Sarrià Nord, Hospital del Mar, Els Incansables, Perico Ferroviari. A més dels amics de les penyes, també van acompanyar-nos 100 persones per celebrar aquest acte.

MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN

Es va lliurar el màxim guardó de la Penya: el Guardó Elena Alcoverro en reconeixement al seu suport a les penyes a la Sra. Cristina Pérez i el Guardó Difusió Espanyolista a Radio Marca Barcelona, va recollir el premi el Sr. Ricard Vicente.

MÉS GRAN MÉS GRAN

 

Per cloure l'acte es van dur a terme els tradicionals parlaments del President de la GPE Manigua, Sr. Dani Bosch, el President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Sr. Ramon Rius, i el Conseller del RCD Espanyol, Sr. Enrique Bertran.

 

MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN

 

MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN MÉS GRAN

Fins la 2ªPericicletada!

gpemanigua@hotmail.com

 

________________________________________________________________________________________

El proper 1 de Juny de 2008, la Gran Penya Espanyolista Manigua, realitzarà la primera pericicletada. Un passeig amb bicicleta per la serra de Collserola.

 

 

Enguany us proposem celebrar el nostre 53è aniversari de forma diferent. Us proposem fer un passeig en bicicleta per la Serra de Collserola i tot seguit fer un àpat de germanor sense corbates ni tratges, en definitiva us proposem passar un dia a la muntanya amb la família espanyolista.

 

PROGRAMA

A les 11:00hores INICI DE LA PERICICLETADA DES DEL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (CTRA DE VALLVIDRERA-SANT CUGAT KM 6,5) EL RECORREGUT ARRIBARÀ FINS AL PANTÀ DE VALLVIDRERA. (pel camí del MAS GUIMBAU)

A les 14:00hores DINAR DE GERMANOR AL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (El dinar es farà a l'aire lliure)

En el transcurs del dinar es lliuraran els tradicionals guardons que otorga la GPE Manigua:

GUARDÓ ELENA ALCOVERRO, en reconeixement al seu suport a les penyes:

SRA. CRISTINA PÉREZ -(PENYISTA I EX-PRESIDENTA DE PBB MARTORELL)

GUARDÓ EN RECONEIXEMENT A LA DIFUSIÓ ESPANYOLISTA:

RÀDIO MARCA

 

MENU

PA AMB TOMÀQUET I ALL

AMANIDA VARIADA

ESCALIVADA

BOTIFARRA AMB ALL I OLI AMB MONGETES I PATATES DE GUARNICIÓ

POSTRES VARIATS

PREU:25EUROS

MENU INFANTIL

PA AMB TOMÀQUET

BOTIFARRA O PIT DE POLLASTRE AMB PATATES

POSTRES VARIATS

PREU: 18EUROS

 

As,27-03-08 - BiB, 29-03-08 - As,02-04-08 - BiB,08-05-08 - As,10-05-08 - As,15-05-08- BiB,29-05-08- BiB,02-06-08- BiB,02-06-08bis


Tornar a la PÓgina Principal - 2a Pericicletada