La nostra penya té un Estand a la Plaça Catalunya, a les festes de la Mercè '09

Ens han assignat l'estand número 48.

Veure'l més gran

Veure el full on sortim al llibre que s'ha editat per a la 14a Mostra d'Associacions de Barcelona 2009 (Mercè '09).

L'horari de la Mostra és el següent:


Dijous 24: de 11 a 20 hores
Divendres 25: de 17 a 20 hores
Dissabte 26: de 11 a 20 hores
Diumenge 27: de 11 a 19 hores

* Diumenge 27, de 12:00 a 13:30h., els escritors Nacho Julià i Sergio Fidalgo, visitaran el nostre estand per signar exemplars dels seus llibres: “Yo, minoría absoluta” i “El sorpasso perico”, respectivament.

US HI ESPEREM!

Publicat a l'AS (24/09/2009)


La XIV Mostra d'Associacions de Barcelona 2009, a les festes de la Mercè, ha estat tot un èxit de visitants, ja que segons la mateixa organització de la mostra, es calcula en vuit-centes mil les persones que l'han visitat en el transcurs dels quatre dies de la seva durada.

Hem comptat amb la visita de molts pericos (penyistes i no penyistes), d'estrangers de turisme per Barcelona, hem comptat amb el suport personal i material de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, la visita del President de la FCPE; Alberto Ariza i bona part de la seva junta, també hem tingut la visita de la NO consellera Anna M. Fusté i dels escriptors pericos: Sergio Fidalgo i Nacho Julià. Remarquem la visita al nostre estand del nostre equip Pre-Benjamí.

Destaquem la visita del Regidor; Sr. Xavier Trias i, sobre tot, de l'Alcalde de la ciutat, Sr. Jordi Hereu, els quals van signar en el nostre llibre d'honor. Volem fer esment, però, de l'actitud del Regidor Sr. Jordi Portabella, el qual va evitar expressament saludar-nos, fent tot un revolt per no passar per davant nostre.

Malauradament, però, cap Conseller ni cap representant, de cap àrea del nostre club, han pogut visitar-nos, atesa la gran quantitat de compromisos, es veu, que han hagut de fer front aquests quatre dies.

. . ..

. . ..


Tornar a la pÓgina principal