* * * * * PERICONCURS

MÉS GRAN


REGLAMENT

1. La Gran Penya Espanyolista Manigua Ús l'organitzadora i la responsable d'aquest concurs.

2. Els concursants han de ser socis del RCD Espanyol, caldrÓ contrastar-ho amb el carnet actualitzat i el seu DNI. No hi ha limitaciˇ d'edat.

3. Els equips estaran formats per dues o una persona. Cada equip haurÓ d'anomenar-se amb un nom que recordi la hist˛ria de l'Espanyol o que estigui vinculat a l'entorn del club, les seves seccions, les seves penyes, etc.

4. Cada equip haurÓ d'escollir el seu capitÓ, el qual serÓ el portaveu, la persona de contacte i serÓ el que respondrÓ les preguntes del seu equip.

5. La quota d'inscripciˇ de cada equip serÓ de 15 Euros.

6. El perÝode d'inscripciˇ Ús fins el 17/04/09. La inscripciˇ, per˛, no serÓ considerada en ferm fins que no s'aboni la quota d'inscripciˇ.

7. Un cop inscrits en el concurs, els equips no podran patir variacions en les seves plantilles, nomÚs s'acceptarÓ una substituciˇ i sempre per causes de forša major.

8. Dissabte, 18 d'abril de 2009 es farÓ el sorteig dels aparellaments. El sorteig dels aparellaments serÓ p˙blic i es farÓ al local social de la G.P.E. Manigua (Desfar, 25-27 tda. 1a, Barcelona) el dia 18/04/2009 a les 12.00 h. i s'elaborarÓ el calendari definitiu.

9. EstÓ previst que el Periconcurs comenci el dia 21/04/09 i finalitzi el 5/05/09 (aquestes dates poden tenir variaciˇ, depenent del RCD Espanyol).

10. Les eliminat˛ries es desenvoluparan a la Sala de Premsa de l'Estadi OlÝmpic de Montju´c, a les 20.00 h.

11. En els encontres de classificació es formularan dotze preguntes (8 blanques i 4 blaves), de forma simultÓnea, als dos equips (els capitans escolliran els sobres amb les preguntes). En els encontres de semifinals i tercer i quart lloc es formularan vint preguntes (12 blanques i 8 blaves), de forma simultÓnea, als dos equips (els capitans escolliran els sobres amb les preguntes).. A la final es formularan vint preguntes (10 blanques i 10 blaves), de forma simultÓnea, als dos equips (els capitans escolliran els sobres amb les preguntes).

12. El temps mÓxim per donar la resposta per escrit a la pissarra serÓ de 20 segons. Un cop esgotat el temps, els equips hauran de mostrar la resposta en la seva pissarra. (Quan la resposta sigui llarga, pel nombre de noms, es donaran 30 segons als equips per respondre. Quan aix˛ passi, s'avisarÓ prŔviament).

13. Cada resposta encertada tindrÓ un valor de 5 punts.

14. Les preguntes del concurs seran de dues classes: blanques i blaves. Les blanques sˇn les que es consideren poc dificultoses, mentre que les blaves sˇn les que es consideren mÚs difÝcils. En les primeres rondes, serÓ mÚs gran el nombre de preguntes blanques i se'n trobarÓ alguna blava. A mesura que els equips passin les rondes, augmentarÓ la presŔncia de preguntes blaves, Ús a dir, de preguntes difÝcils.

15. En cas d'empat, se seguirÓ preguntant fins que un equip l'encerti l l'altre no.

16. Els equips, i no el p˙blic, tenen dret a impugnar qualsevol pregunta. Si aix˛ es produeix, es consultarÓ immediatament la bibliografia.

17. L'organitzaciˇ no es fa responsable de les possibles errades de la bibliografia d'on s'han tret les preguntes. Per tant, un cop verificada la bibliografia, es farÓ cas del que digui el llibre o el document en qŘestiˇ.

18. L'equip campiˇ tindrÓ el premi i el guardó corresponent.

19. L'altre equip finalista rebrà el premi i el guardˇ corresponent.

20. El tercer equip classificat rebrÓ el guardˇ corresponent.

21. El quart equip classificat rebrÓ el guardˇ corresponent.

22. Tots els participants tindran un record de la seva participaciˇ i alguns obsequis.

23. Les preguntes es formularan en catalÓ. Les respostes podran ser en catalÓ o castellÓ.

24. Si algun component de qualsevol equip no respecta el reglament, ni les persones de l'organitzaciˇ o la seva actitud atempta contra el normal desenvolupament del concurs, l'equip serÓ expulsat del concurs sense cap dret de reclamaciˇ.

25. Queden exclosos d'aquest concurs els membres del consell directiu de la G.P.E. Manigua i tots els colĚlaboradors d'aquest concurs.


Març 2009

El Consell Directiu
Gran Penya Espanyolista Manigua