NO PODEM PERMETRE UN ALTRE "OBLIT", UN ALTRE "SILENCI" DE TV3

Col·labora amb aquesta educada campanya de queixa a TV3, perquè doni la cobertura informativa, i democràtica, necessària a la propera inauguració d'aquesta plaça.
Omple, si us plau, el següent formulari, el qual es trametrà automàticament a TV3. Moltes gràcies!


FORMULARI
(TEXT QUE S'ACOMPANYA A CADA TRAMESA)
info@tvcatalunya.com
Senyors Televisió de Catalunya:
El motiu d'aquest missatge és per exigir-los, en nom de la seva professionalitat, que es dignin informar, com cal, de la propera inauguració de la Plaça d'Àngel Rodríguez (1879-1959) fundador del RCD Espanyol de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, el dia 6 d'octubre de 2005, a les 19:30 h.
L'Aplec, celebrat el passat mes de juny a Barcelona, no va tenir cap tipus d'informació per part de TV3. La iniciativa de sol·licitar a Nomenclàtor un espai amb el nom del nostre fundador, és l'acte més important i reivindicatiu del XVè Aplec de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona (Aplec organitzat per la GPE Manigua, en complir el seu 50è aniversari).
En nom de la pluralitat, espero que no es repeteixin mai més, per part de vostès, aquests oblits informatius. També espero que vostès rectifiquin la seva política d'ignorar actes i actuacions socials, tan importants, del RCD Espanyol de Barcelona.
Atentament,

Nom i cognoms:

DNI.: