"NIT DELS CAMPIONS 2018"

Federació Catalana de Futbol

Barcelona, 19 de juny de 2018

 

 

 

El vespre del passat dimarts 19 de juny de 2018 - i organitzat per la Federació Catalana de Futbol -, tingué lloc al Palau Olímpic d’Esports Municipal de la Vall d’Hebron, la “Nit dels Campions 2018 al Barcelonès”. Amb aquest acte de cloenda de temporada, la FCF fa el lliurament de trofeus i homenatge als campions de lliga i de Catalunya de la temporada 2017/18, tant de futbol com de futbol sala de les categories dependents de la FCF en aquest cas, a la comarca del Barcelonès.

La GPE Manigua estigué present a l'esdeveniment, amb el seu Infantil A – que va obtenir el títol de lliga tan sols feia tres dies -, amb una ampla representació d'íntegrants de l’equip campió, amb el President Josep Ma. Perelló al capdavant i el Secretari General Josep Ma. Tobeña.

L’acte fou presidit pel Vicepresident de la FCF, Joan Josep Isern, i comptà amb l’assistència de representants federatius i subdelegats de zona del màxim estament futbolístic català. També assistí el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besós, Juan Carlos Ramos.

 

 

 

Més gran . Més gran Més gran