Nit dels Campions 2009
   
   

Federació Catalana de Futbol

INEFC Barcelona, 23 d'Octubre de 2009

   
 
Proclamació

- -

sala
 
         
 
Paul O. - Jordi  Casals - Dani B.

El divendres 23 d'octubre de 2009 va tenir lloc a l'INEFC de Barcelona la Nit dels Campions organitzada per la Federació Catalana de Futbol. En el transcurs d'aquest acte el nostre equip Infantil "A" va rebre el trofeu que l'acredita com a campió de lliga del grup 8 de segona divisió de la temporada 2008-09.

La delegació de la Gran Penya Espanyolista Manigua, que va assistir en representació dels campions, va estar encapçalada pel President de l'entitat, Dani Bosch i pel capità de l'equip campió, Paul Otterstein. L'entrenador Òscar Valls es va ausentar per motius de salut, al qual li desitgem una ràpida recuperació.

El trofeu de campions el va rebre el capità de l'Infantil "A" Paul Otterstein de mans del President de la Federació Catalna de Futbol, el Sr. Jordi Casals.

Enguany, la Federació Catalana de Futbol ha volgut premiar amb un diploma commemoratiu que acredita com a campions a cadascún dels components de la plantilla campiona.

 

 

 
   

...

El da 13-11-2009, després de l'entrenament, el President de la penya; Dani Bosch, lliura als components de la plantilla campiona (la temporada passada) els diplomes acreditatius del títol obtingut Paul O. - Jordi  Casals - Dani B.
   
         
   
Tornar a pÓgina principal
   
Paul Otterstein - Jordi Casals - Dani Bosch Dani Bosch - Paul Otterstein Paul Otterstein Pare i jugador