Això era l'espai de votacions del Pericollimona 2007

 

El dia 9 de gener de 2007 es va posar en marxa la segona edició del guardó Pericollimona. Quasi un mes després, des de Infoesports es feia esment del sentit de les votacions d'aquest guardó.

L'alta participació i la tendència de les votacions apuntades per Infoesports es va mantenir, més o menys, fins el dia 8 de març. Aquest dia es va rebre un correu electrònic en el qual, curiosament, ens denunciaven (entre altres coses) la manipulació que havia sofert el comptador de vots d' Interrogantes.

La manipulació era evident, doncs aquest dia les votacions havien estat en un nombre superior a sis-centes (la immensa majoria a un sol nominat del guardó) i, en canvi, el comptador de visites del web de la penya, no n'havia registrat ni dues-centes.

Abans de detectar aquesta manipulació, ja havíem rebut tot tipus de desqualificacions, d'insults i d'amenaces pel fet d'haver dut a terme aquesta iniciativa nostra. Sembla que algunes de les persones nominades compten amb una sèrie d'"incondicionals" que no han entès res i, a més, no tenen cap sentit de l'humor.

Volem agrair a les persones que han participat amb bona fe en les votacions d'aquest guardó, les quals han entès la nostra intenció i han col·laborat amb bon rotllo.

En data 12 de març de 2007, la Junta Directiva de la GPE Manigua ha decidit, malgrat la manipulació detectada, no anul·lar-lo. La Junta considera que la retirada del Pericollimona 2007, seria donar satisfacció als objectius dels que, barroerament, han intentat desprestigiar la nostra entitat i aquest guardó. En definitiva, i malgrat la manipulació detectada en les votacions, és evident que les dues persones que han obtingut més vots fins el 8-03-07, són els Senyors: José Manuel Lara Bosch i Francisco Javier Sáenz Gómez, i per tant, ambdós són declarats, ex aequo, guanyadors del Guardó Pericollimona 2007.