PLAÇA D'ÀNGEL RODRíGUEZ - Serà una realitat - Veure lloc

LA CAMPANYA D'ADHESIONS PER SOL·LICITAR EL CARRER
ÀNGEL RODRÍGUEZ PER A LA CIUTAT DE BARCELONA, VA TENIR UN FINAL FELIÇ.
FINALMENT, EL DIA 8 D'ABRIL DE 2005, LA PONÈNCIA DE NOMENCLÀTOR VA APROVAR ELEVAR LA PROPOSTA A L'ALCALDE DE BARCELONA PER AL SEU VIST I PLAU.

Text que s'acompanyava automàticament en el formulari, el qual anava adreçat a Nomenclàtor i amb còpia a la GPE Manigua, on només s'havia d'afegir les dades del nom de l'adherit i el seu DNI:

Senyors Ponència de Nomenclàtor
de l'Ajuntament de Barcelona,
M'adhereixo a la sol·licitud d'atorgar un carrer d'aquesta ciutat amb el nom del fundador del RCD Espanyol de Barcelona, Sr. Àngel Rodríguez (1879-1959).
Atentament,


Seguiment del procés que ha fet la premsaCOMUNICAT DE LA GPE MANIGUA

La Gran Penya Espanyolista Manigua es complau en informar que a la Ponència de Nomenclàtor de la ciutat de Barcelona, en la sessió del dia d’avui, s’ha acordat per unanimitat elevar la proposta a la signatura del Sr. Alcalde de la ciutat, perquè un espai (carrer, plaça, avinguda, etc.) porti el nom del fundador del RCD Espanyol de Barcelona, Sr. Àngel Rodríguez. Un cop superats els tràmits administratius pendents, aquest espai estarà al Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

A part de la proposta inicial de la GPE Manigua i de les més de mil adhesions particulars, cal destacar les adhesions de la FCPE, la Regidoria d’Esports de BCN, el Plenari de Sarrià-Sant Gervasi i el RCD Espanyol de Barcelona.

La GPE Manigua vol agrair a totes les persones i a totes les institucions que s’han adherit a aquesta sol·licitud, la qual és una justa reivindicació i una molt necessària reparació moral al nostre sentiment perico.
Moltes gràcies i enhorabona a tots!

GPE Manigua
Barcelona, 8 d’abril de 2005


Tornar a pàgina principal