. . .La nostra penya a la Plaça Catalunya, a les festes de la Mercè 2011 . . .

 

La nostra participació a la 16a Mostra d’Associacions de Barcelona, a la Plaça de Catalunya, en motiu de les Festes de la Mercè 2011, la podem considerar un èxit. Els dos dies ens han visitat nombrosos pericos i penyistes de diferents penyes.

Cal destacar entre tots ells, la visita del Vicepresident del RCD Espanyol de Barcelona, Francesc Ciprés i el Responsable del club amb les Penyes, Jaume Martínez. També ens ha visitat el President de la FCPE, Alberto Ariza, el Tresorer, Salvador Fosas i els directius José Mª García i Carlos Carbó.

La mascota de l'Espanyol ha causat sensació al voltant del nostre estand. Molts espanyolistes, adolescents i turistes han volgut fer-se una fotografia amb el simpàtic periquito.

Més gran . . . .. Més gran

Hens han visitat el Director i Subdirector de "23 Perico"; Sergio Fidalgo i Domènec Gómez, els crítics de cinema del programa "La Claqueta" de Ràdio Marca; Edmond Orts i Xavi Marín. Tampoc no podia faltar la visita de la "no consellera" Anna M. Fusté.

També hem tingut la visita de l'Alcalde de Barcelona, Xavier Trias acompanyat del Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme, Carles Agustí.

Més gran . . . .. . Més gran . . . .. . Més gran

L'Alcalde s'ha mostrat en tot moment molt amable i solidari amb la nostra campanya contra la Pericofòbia i després de signar en el nostre llibre d'honor, s'ha fotografiat amb nosaltres.

Veure video - Veure fotos

Més informació a SENTIMENT PERICO


 

El nostre estand està situat en el núm. 46 (al costat mateix del lloc de la darrera edició). Veure la fletxa en el mapa.

L'horari de funcionament de la Mostra 2011:

  • Dissabte 24 de setembre, la Mostra obrirà de 11 a 21h.
  • Diumenge 25, l’horari començarà també a les 11h i, pel que fa als estands i carpes, finalitzarà a les 19h.

L’activitat de cloenda de la Mostra 2011 està programada per a les 19:30h del diumenge 25 i es desenvoluparà a l’escenari central de la plaça.

US HI ESPEREM!


En motiu de la nostra participació a la 16a Mostra d’Associacions de Barcelona (Mercè 2011), durem a terme en el nostre estand una campanya reivindicativa i de denúncia:

La nostra intenció és fer una reivindicació educada, simpàtica i original. Pretenem fer una reivindicació - denúncia, sense caure en l'insult, ni en la desqualificació personal. Tampoc pretenem focalitzar la nostra denúncia contra l'Alcalde de Barcelona (encara que les seves paraules han estat el detonant i ens han servit, en part, d'inspiració), perquè els atacs que rebem darrerament els pericos, venen de tots els estaments de la societat: polítics, escriptors, periodistes, etc.

També hem encarregat la confecció de xapes reivindicatives, les quals, lliurarem en el nostre estand, mentre tinguem existències.


Tornar a la pàgina principal