Diada Final de la Temporada 2018-19

del Futbol Base

de la

Gran Penya Espanyolista Manigua

(44 anys de futbol base)

 

Camp Mpal. La Plana, Sant Miquel de Fluvià.

 

El passat diumenge 6 de juny de 2019 la GPE Manigua va celebrar la seva cloenda oficial de temporada pel que respecta al seu futbol base representat enguany per l’equip Juvenil.

Va ésser, en el marc d’un encontre amistós disputat en el Camp Mpal. La Plana de Sant Miquel de Fluvià. Allà, a terres de l’Alt Empordà, s’enfrontaren al campió del grup 5è de Segona Juvenil, la Penya Unionista Figueres (penya de la UE Figueres, radicada a Vilamalla), entrenada per qui fora tècnic de l’entitat manigüera, José Cruz Durán. Per similitud de colors amb els locals, la Penya Manigua jugà amb la segona indumentària.

En una matinal assolellada, amb la forta calor com a protagonista i amb la tramuntana sense aparèixer, el partit fou molt entretingut amb diverses fases després que s’avancés el conjunt manigüer i els gironins li donessin la volta al marcador abans del descans guanyant 3-1. Els de Juan Rosa igualaren a tres gols, tornant altre cop a veure’s avall en el marcador amb una desavantatge de dos gols, escurçant distàncies posteriorment i igualant en el darrer sospir del partit establint el definitiu 5-5. Els golejadors de la Penya Manigua foren: Diego, Ibra, Roger, Abdel i Mamadou. El partit a més, serví també per alinear jugadors a prova a ambdós conjunts en un ambient molt relaxat i cordial per part d’ambdues entitats.

Després de finalitzar l’encontre, es procedí com sol ser habitual en aquest esdeveniment que tenia lloc fins les hores tradicionalment al camp de la Vall d’Hebron, al lliurament de medalles commemoratives i a més en aquesta ocasió, d’un obsequi per cadascú dels jugadors i cos tècnic de l’equip.

També, la Penya Manigua tingué un reconeixement als jugadors Diego Herrero, Miguel Campos, Roger Jiménez i Josep Maria García, al rebre una placa commemorativa en finalitzar la seva etapa al futbol base de la Penya, després d’haver passat pels diversos equips i categories des de ben petits.

 

 

 

6 de Juny de 2019.

12:00h. Penya Unionista Figueres – Juvenil GPE Manigua:

Resultat: 5-5

 

 
 

 

 

Tornar a la pÓgina principal

Tornar a la pàgina del futbol base