Diada de Final de Temporada 2017-2018

Futbol Base de la

Gran Penya Espanyolista Manigua

63è aniversari i 43 anys de futbol base

 

El dissabte 16 de juny, tingué lloc al Mpal. Vall d’Hebron – Teixonera de Barcelona, la tradicional “Diada de Final de Temporada” del futbol base de la GPE Manigua per acomiadar el curs futbolístic. La jornada, amb la presència del President de l’entitat Josep Maria Perelló, es desenvolupà sota una calor gairebé estiuenca, iniciant-se des de quarts de deu del matí fins passades les quatre i mitja de la tard amb un seguit de partits amistosos que disputaren els equips de l’entitat manigüera.

Tant l’Aleví en la modalitat de Fútbol-7 com l’Infantil “B” aconseguiren el triomf després de tenir com a rivals a equips de l’Escola de Futbol Setmenat, mentre que l’Infantil “A” – protagonista de la jornada amb el títol de lliga aconseguit unes hores abans – també es va fer amb el triomf en derrotar a l’Escola de Futbol Sabadell. La GPE Manigua agraeix a ambdós clubs amics convidats, la participació en aquesta jornada festiva.

Finalment a la tarda tingué lloc un curiós encontre entre el Juvenil de l’entitat i un combinat de “velles glòries”, que acabà amb el triomf de l’equip primerament esmentat i que fou xiulat pel nostre vocal de la Junta Directova, l’Epifanio Rojano.

Aquests han sigut els encontres amistosos disputats:

Dia 16 de Juny de 2018.

 

10:30h. Aleví GPE Manigua – EF Sentmenat: 9-4

Guanyador: GPE MANIGUA Aleví

 

11:50h. Infantil "B" GPE Manigua– EF Sentmenat: 7-2

Guanyador: GPE MANIGUA Inf. "B"

 

13:00h. Infantil “A” GPE Manigua – EF Sabadell: 5-1

Guanyador: GPE MANIGUA Inf. "A"

 

15:00h. Juvenil GPE Manigua - "Velles Glòries GPEM"

Guanyador: Juvenil GPE MANIGUA

 

 


 


Tornar a la pÓgina futbol base

Tornar a la pÓgina principal