Diada Final de Temporada 2007-2008

Futbol Base de la Gran Penya Espanyolista Manigua

Foto de la presentació del futbol base de la GPE Manigua a l'Estadi Olímpic

 

 

La tarda d'ahir dissabte 21 de juny de 2008, va tenir lloc la Diada de final de temporada del futbol base de la GPE Manigua, que enguany es va celebrar a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol a Sant Adrià del Besós.

L'acte s'ha dut a terme amb la presència gairebé de la totalitat de la Junta Directiva de la Penya, i del soci número 1 -i ex President-, Jordi Llopis. Amb un sol de justícia propi de l'època estiuenca en que ens trobem, es va dur a terme els partidets de fi de temporada entre els diversos equips del futbol base d’aquesta institució que ha celebrat aquesta temporada els 53 anys de vida.

Benjamins, alevins, Infantils de primer i segon any, cadets i juvenils van aguantar el tipus sobre l’infern de la gespa sintètica del camp tercer i del de futbol set en el cas dels més petits, en una tarda on els termòmetres marcaven ja màximes anuals.

Per acabar un encontre entre membres del cos tècnic de la penya i pares dels nois en el camp de futbol set. Per últim, com ve sent habitual, el tradicional lliurament de trofeus com a record per als nens i nenes després de cada partit.

El futbol base federat el duem a terme, sense interrupció, des de la temporada 1975-1976.